24 Eylül 2019 Salı

İhale işlem dosyasında yer alan belgeler

İhale işlem dosyasında yer alan belgeler

PAZARLIK USULÜ İHALE AKIŞ SÜRECİ 1. Bu eğitim sertifikalarını ihale dosyasında sunulmalıdırYüklenici firma kalibrasyon işini yapacak personellerinin eğitim sertifikalarında EK-2’de yer alan yetki grubu programlarının tümünden eğitim almış olduğunu alım aşamasında belgelemelidir. Diğer taraftan idareler tarafından teknik şartnamelerde ihale aşamasında değerlendirilmek üzere belgeler istendiği, teklif mektubunda yer alan standart Yukarıda ihale kayıt numarası ve adı yer alan ihaleye ilişkin ihale dokümanını oluşturan tüm belgeler tarafımızdan okunmuş, anlaşılmış ve kabul edilmiştir.


Sözleşme Makamı tarafından ihale dosyasında yer alan şartlara uygun olarak hazırlanan sözleşme Sözleşme Makamı adına yetkili kişi ve yüklenici tarafından imzalanır. Yüklenicinin ortak girişim olması halinde, sözleşme ortak girişimin bütün ortakları tarafından imzalanır.


Bu durumda, iade edilen asıl veya noter onaylı suret belgelerin idarece onaylı bir suretinin ihale işlem dosyasında muhafazası zorunludur. Belgelerin sunuluş şekli” başlıklı 7. Teklif edilen ürünlere ilişkin isteklinin, üretici olduğuna. Dursun Çelebi nin teklif zarfının teslim tarihinin 07. Beyaz Teknik Yapı Sis.


İhale işlem dosyasında yer alan belgeler

Kuruma gönderilen 22. Kontrol edilmek üzere Strateji Geliştirme Başkanlığına gönderilecek işlem dosyalarında bulunması gereken belgeler, Maliye Bakanlığı Ön Mali Kontrol İşlemleri Yönergesinin uncu maddesinde belirtilmiş olup, gönderilecek işlem dosyasında bulunan belgeler bir dizi pusulası oluşturulmak suretiyle listelenecek ve ait olduğu dosyaya iliştirilecektir.


Teslim yerleri: Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tüketim Ambarı ve Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ayniyat Dayanıklı. YGM başvuru dosyasında hangi belgeler olmalı? Taahhüt dosyasında ise yalnızca ödeme belgesine bağlanması öngörülen belgelere yer verilmiştir.


Elektronik İhale Uygulama Yönetmeliğinin inci maddesinin ikinci fıkrasına uygun olarak alınan geçici teminat mektubu, sunulmayacak belgeler tablosunda gerekli bilgilere yer verilmesi şartıyla teklif zarfında sunulmaz. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. Yukarıda yer alan belgeler ayrı ayrı gömlek dosyalara sırasıyla konularak dosya içerisinde tasnif edilmiş halde verilecektir. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.


İhale işlem dosyasında yer alan belgeler

Sözleşme Makamının gerekli gördüğü veya ihale dosyasında yer alan belgelerde ihalenin yapılmasına engel olan ve düzeltilmesi mümkün bulunmayan hususların bulunduğunun tespit edildiği hallerde, ihale saatinden önce ihale iptal edilebilir. Bu durumda, iptal nedeni belirtilmek suretiyle ihalenin iptal edildiği isteklilere duyurulur. Katalogda yer alması uygun görülen firmaların, cezalı ve ihalelere katılmaktan yasaklı olup olmadığı hususlarında 04.


Firmalar, katalog kapsamında yapılacak alımlarda ve ihalelerde, ihaleden yasaklanmayı gerektirecek. Kamu İhale Kanunu ve 05.


Niteliği, türü ve miktarı : Kalem olmak üzere lokasyonda ayda bir defa İlaçlama hizmetidir. Nisan,Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında sefer yapılacaktır. Sitemizde Yayınlamış Olduğumuz İhale İlanları Sadece Bilgi Amaçlı Olup Asıl Belgenin Yerine Geçmez.


Tıbbi Cihaz Yönetmelikleri kapsamındaki ürünleri teklif etmeleri halinde Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği gereği Satış Merkezi Yetki Belgesini ihale teklif zarfında sunmaları zorunludur. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Tapu İşlemlerinde Dikkat Edilecek Hususlar.


Gayrimenkul alım satımı esnasında (konut, arsa, işyeri vb.) gibi yerlerin Tapu işlemleri nasıl yapılır? Tapu işlemlerinden önce yapılması gerekenler ve tapu işlemleri bittikten sonra yapılması gereken bazı konular bulunmaktadır. Dilekçelerde yer alan hususlar.


Yukarıda istenen belgeler zaten personel özlük dosyasında muhafaza edilmek ve gerekli olduğunda kullanmak üzere işe ilk girişte istenmektedir. ONLUKTA YER ALAN GİDERLERİN İŞLENMESİ. Bu hususa ilişkin belgeler ihale işlem dosyasında muhafaza edilir.


MADDE – Aynı Tebliğin 79. E- İhale yöntemiyle yapılan İhalelerde İdarelerce yapılan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.