20 Eylül 2019 Cuma

İleri sürüş teknikleri kursu ankara

Cengiz GÜLER Sürüş Akademisi M. Müzerine kurulu özel eğitim parkurumuz ile farklı hava ve zemin koşullarında aracınızın kontrolden çıkması durumunda ileri sürüş teknikleri ve güvenli sürüş teknikleri ile nasıl müdahale edeceğinize dair eğitimleri Skid Car. C Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanmış ilk ve tek sürüş teknikleri eğitim kompleksidir.


Kurucumuz Hamdi Durulmuş yıllık motosiklet tecrübesi ve almış olduğu Honda, BMW ileri sürüş teknikleri kursu ve bisiklet ve motosiklet tamirciliği ustalık belgesi ayrıca ATO tarafından düzenlenen ileri sürüş teknikleri seminerlerine katılımıyla elde ettiği tecrübesiyle ve uzman kadrosuyla istenilen her şartta motor sürüş dersleri vermektedir. Eğitimde Skid Car adı verilen özel donanımlı eğitim araçlarımız ve katılımcı aracı kullanılmaktadır.

Sürücülerin kendi limitlerini ve araçlarının. Bu işi ticaret olarak düşünüp, ileri sürüş teknikleri hakkında tecrübesi ve alakası olmayan insanlar ne yazık ki var. TV’ ler de çıkan ve ileri sürüş teknikleri hakkında sadece yatırım yapabilecek, parası olan kişiler bu işi medyadan destek alarak ticaretini yapmaktalar.


Biz bu işin eğitmenleri hiç bir zaman çok paralar kazanamadı, ticari görmedik sevdiğimiz. Fiziki yapılanması, eğitim müfredatları ve uygulamalarıyla Türkiye’de motosiklet ve otomobil ehliyeti alanında faaliyet gösteren en donanımlı sürücü kursudur. Katılımcı adeti arttıkça fiyat düşüş göstermektedir.


Aşağıda yazılan fiyatlar tamamı ile tek kişilik eğitim fiyatlarıdır. Güvenli sürüş teknikleri fiyatı: 4TL.

Cihazda bu site için. Bu anlamda bizim ileri sürüş teknikleri eğitimlerimizde kullandığımız alanla alakalı büyük ve geniş olduğundan dolayı herhangi bir sorunla karşılaşmamakdayız.


Aynı zamanda ileri sürüş. Genel merkezimizdir. Konu: İleri sürüş teknikleri eğitiminden bir fotograf. Ankara pist alanımız hipodromdadır.


Prodrv ileri sürüş teknikleri eğitim merkezi, araç ile oluşan iş kazalarına ve trafik terörüne yıllık tecrübesi ile engel olmak için teknik sürüş eğitimi yapar. Direksiyon eğitimi ve öğretici sertifikası İleri sürüş teknik kursu Sertifikası V. TRY Adıyaman Sürücü kursu yorumlar tavsiye hangi günler açık hafta sonu açık mı hakkında bilgi kayıt başvuru tarihleri fiyatları konfederasyonu birliği ücretleri harçları gerekli belgeler ilk yardım direksiyon trafik dersleri.


Pınarbaşı ralli eğitimi gibi çalışmalarımız yanında forklift güvenli sürüş teknikleri eğitimi, servis araçları güvenli sürüş eğitimi ve Starco Petkim Aliağa şantiye güvenli sürüş eğitimi iki kez verdik. Eğitim olarak İzmir sürekli eğitim ihtiyacı bulunan bir bölge çevre illerde eğitimlerde verdik.


Sürüş sektöründe kendini ispatlamış ve örnek olmayı başarmış kurumumuz bünyesinde görevli ileri sürüş teknikleri uzmanlarıyla hem özel direksiyon dersi hemde ileri sürüş eğitimi hizmetleri vermekteyiz. Günümüzde bütün sektörlerin yaptıkları çalışma tipi aynı, ileri sürüş teknikleri ihalelerinde daha belirli sürelerde eğitim hizmetinin sonlanması şartı var.


Günde bu kadar kişi eğitim alacak ve bu zamanda bitecek şartları var. Sürüş Teknikleri Kursu Takip etmek için giriş yapın.


Sizlere birebir özel ve kişisel sürüş tarzınıza uygun eğitim vermek amacıyla burdayız. Kaliteli motorlarımız ekipmanlarımız ve de sizlerin her an ulaşabileceği hocalarımızla hizmetinizdeyiz.

Kurumumuz Esat Sürücü Kursu bünyesinde çalışmaktadır. Advanced Driving Technigues) Konvoy Düzenlerinde Savunma Teknikleri. Araç kullanımınız istediğiniz düzeyde gelişmez ise herhangi bir ücret talep edilmez.


Araç kullanamayan sürücü adaylarına verilen, ileri sürüş teknikleri ile geliştirilmiş aktif bir. Hizmetlerimizden yararlanarak ehliyet alma sürecinde yeterince iyi bir donanım kazanıp yaşamınızda iyi bir sürücü olma fırsatını elde edebilirsiniz.


Ehliyetiniz var ama araç kullanamıyorsanız, yoğun trafik sizi korkutuyorsa bir de birlikte deneyelim. Alanında uzman eğitmenlerimiz nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda sizlere. Hyundai Blue donanımlı araçlarla, ister otomatik ister manuel vites araçlarla adresten alırız, adrese bırakırız.


ANKARA, Kızılay ilçemizde kurulduğu günden bugüne tecrübesi, deneyimli ve alanında uzman direksiyon öğreticileri ile birlikte binlerce kursiyerine ehliyet sınavlarında başarıyı yakalamış ve sonrasında Sürücü Belgesi kazandırmış, bugün sektöründe bilinen ve tanınan isim olarak marka yapmış Özgür SÜRÜCÜ KURSU olarak aynı hizmeti siz değerli. Kaliteli direksiyon kursu anlayışı, öğrenirken farklılığı hissedeceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.