17 Eylül 2019 Salı

İngilizce mutfak eşyaları

Bu listedeki kelimeleri bulmacada bulup işaretleyin. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Bugün İngilizcedeki bazı mutfak aletlerinin isimlerini öğreneceğiz.


Mutfak Aletlerinin İsimleri 07. Eğer yemek yapmayı seviyorsanız (ya da herhangi bir nedenle mutfakta çok vakit geçiriyorsanız), mutfak aletlerinin İngilizce isimlerini öğrenmek kötü bir fikir olmayacaktır.


Bu sayfadaki tüm İngilizce kelimeleri sesli olarak işitebilirsiniz — kelimeye tıklayarak dinleyin.

Okulda kullanılan İngilizce eşyalardan bahsedeceğiz değerli. Tabii ki tüm eşyaları yazmaya kalksak listemiz uzar. Evde kullanılan araç gereçler. Eşyalarının İsimleri ve Okunuşları.


Ancak doğru yöntemler kullanılırsa hem öğrenme süresi kısalacak hem de bu yolculukta ders çalışmak bile size eğlenceli gelecektir. Bununla ilgili tavsiyelerimizi İngilizce Makaleler bölümünde bulabilirsiniz. Ev eşyaları konusudur.


What is this ile sorulan mutfak eşyasının adını söyleme.

Kullanılacak olan mutfak dolaplarında cam ayrıntıların kullanılması gerekmektedir. Her geçen gün yenilenen ingilizcesi. Blanket = Battaniye Bottle = Şişe Bucket = Kova Carpet = Halı Cauldron = Kazan Ceiling = Tavan Chandelier = Avize Chimne. Food and utensils are stored in kitchen cabinets.


Gıda ve mutfak eşyaları mutfak dolaplarında saklanır. NGİLİZCE ÖDEV YARDIMCISI. Türkçe - İngilizce çeviri (v yeni)? Bunu E-postayla Gönder BlogThis!


Aradan geçen yıl içinde 3kalite çelik ve yanmaz-yapışmaz mutfak eşyaları üretiminde sektörün önde gelen üreticilerinden biri olmayı başardık. Parts Of The House. Merhabalar, bugün sizlerle evlerimizde neler bulunuyor onları öğrenmeye çalışacağız.


Kelime bilgimizi arttırmak adına güzel bir blog yazısı olacağını düşünüyo. Kitchen stove: Kuzine. Kuzine veya mutfak sobası veya fırınlı ocak.


Yemek yapmak ve yemek için kullanılan aletler. Dekoratif mutfak eşyaları ÇevirSözlük.


Merhabalar INGILIZCE MUTFAK BiLGiLERi - ENGLISH KITCHEN ingilizce olarak bilinmesi gereken mutfak ve mutfak eşyaları bowl Çanak, kâse, t. Tencere ve mutfak eşyaları esinlenerek tasarım koleksiyonu.

Bıçaklar, kaşıklar, çatallar ve daha fazlası gibi mutfak eşyalarının illüstrasyonları ve silüetleri. Food contact sanitizers are widely used in the food industry to treat surfaces such as mixing and cooking equipment, dishes and utensils.


Gıda ile temas temizleyici, gıda endüstrisinde karıştırma ve pişirme ekipmanları, bula. Yemek - Meyveler, sebzeler, mutfak eşyaları ve pişirmeye dair fiillerle ilgili kelime bilgisi ve deyimler. Bazı anahtar özellikler neler?


Alanı Burada çocuğunuz yüzlerce oyun, aktivite, şarkı ve çok daha fazlasını bulacak. Almanca mutfak eşyaları, Almanca mutfak malzemeleri, Almanca yemek masasında bulunanlar, Almanca lokanta malzemeleri, Almanca yemek malzemeleri, Almanca yemek sofrası malzemeleri.


Bu dersimizde Almanca olarak mutfak veya lokantalarda bulunan malzemelerin isimlerini öğreneceğiz değerli Almanca öğrencileri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.