1 Ekim 2019 Salı

İkea 3 katlı servis arabası

İkea 3 katlı servis arabası

Bu ürünleri size en yakın IKEA mağazasından satın alabilirsiniz. Sepette % indirimli fiyat 71TL.


Tasarımı sadece sofistike değil, aynı zamanda sağlam ve aynı zamanda iyi düşünülmüştür. Krom kaplamalı çelik boru iskeleti, adet lamine ahşap raf, renk seçeneği mevcuttur.


Bu servis arabası, en küçük alanlara bile sığar ve ihtiyacınız olan yere taşınabilir. Tüm mutfak eşyaları, masa aksesuarları veya eldiven, anahtarlar ve cep telefonları için ekstra bir depolama alanı olarak kullanılabilir. Tamamı mm kalınlığın da olacaktır. Paslanmaz çelik itme kollu - Dört adet tekerlekli - adet frenli - adet frensiz.


İkea 3 katlı servis arabası

Sağlam yapısı ve dört tekerleği sayesinde mutfak arabasını taşıyabilir ve istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Hatta küçük boyutları nedeniyle dar ala. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Tepsi Arabaları Tepsi. Gereken yerde koruyucu tampon takılmaktadır. SUNNERSTA servis arabası, , 56xcm.


Gıda Marketi’nden yapılan 1TL üzeri alışverişlerde Ağustos’a kadar nakliye ücretsiz! Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Sac kısmı mm kalınlığındadır.


Tribeca Çöp Kovası, SRAH9H İçin, 355x295x5mm. TL Bu Ürünü Alanlar Bunları da Aldı. Net Kg : kg Brüt Kg : 2kg. Darbelerden koruyan çarpma lastikleri, İki adet frenli ve iki adet frensiz tekerleği bulunmaktadır.


Satıc ı: Mutfak Modası. KOD MODEL AĞIRLIK Hacim BOYUT(mm) 210. Ev ve küçük iş yerleri ise tekli olarak satın alır. Büyük kullanım kolaylığı sunan servis arabaları katlı, katlı veya katlı modelleriyle istediğiniz kadar raf ile üretilebilir.


Bulaşık Yıkama Makineleri Tüm Ürünler. Kullanımı kolaydır. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Ways to Decorate Your House for Free: 1. Frame printables or public domain images.


İkea 3 katlı servis arabası

En yüksek tedarik eden ülkeler. Arabanın iki yanında da itme kulpu bulunmaktadır. Servis arabası katlı olmalıdır. Güvenli Alışveri ş Şansı. Orijinal Ürün Garantisi. Hemen İade Fırsatı. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz! Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.