30 Ekim 2019 Çarşamba

İnstagram bu hesap hakkında özelliği kapatma

Kolaylık olması için, şikayet alanlarını üç başlık altında topladık. Bu şekilde, şikayetiniz hangi kategori içinde yer alıyorsa oradan hızlı bir. Açılan listeden “Ayarlar”ı oradan da “Gizlilik”i seçin. Hesap Gizliliği”nden “Gizli Hesap ” modunu açarsanız, işleminizi tamamlarsınız.


Büyük hesapların gerçekliğine yönelik gelen bu özellik kısa bir süredir kullanılmaya devam ediyor.

Selamın aleyküm cümleten, bu videoda sizlere instagram üzerinden hesap kapatmayı gösterdim. Tekrardan hesap kullanmak isterseniz yeni hesap açmanız gerekir. Kalıcı silme işlemi yerine dondurma işlemi daha mantıklıdır.


Popüler sosyal medya uygulamalarının genelinde hesap kapatma özelliği mevcuttur. Sizde bu özelliklerden yararlanabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişim kurmaya başlayabilirsiniz.


Burada bilmeniz gereken bir diğer en önemli husus, silmiş olduğunuz kişisel hesabınızdaki kullanıcı adını farklı bir İnstagram hesabı açtığınızda tekrar kullanamayacak olmanızdır. Yani eğer bu kullanıcı adını daha.

Bu özellik hakkında bilgi sahibi olmayanlar için bu özelliği ksıaca açıklayalım. Her kullanıcı bu durumdan memnun olmadığı için son görülme. Seçeneğiniz yoksa o şekilde devam. Bu yazımızın konusu “ İnstagram ’ın benzer hesap önerileri” özelliği.


Bu özellik ne zaman geldi bilemiyorum ama epey bir süredir İnstagram hesaplarımız başkalarına “benzer” sebepler ile öneriliyor. Bunu yapabilmek için aşağıdaki makalemizden faydalanarak, tüm fotoğraflarınızı indirmenin nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. Telefondan instagram hesap silme işlemi, bilgisayardan instagram silme işlemi ile aynı şekilde kolayca yapılabilmektedir.


Telefon veya PC’de, instagram kapatma linki ile, instagram hesabınızı kapatabilirsiniz. Dünya çapında en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan İnstagram uygulamasına her gün binlerce kişi katılıyor. Bu herhangi bir kelime, etiket ya da hesap olabilir.


Tüm aramalarınızı analiz ederek, sizlere sonrasında öneri olarak sunmaktadır. Bu öneriler bazı zamanlarda kolaylık sağlarken, bazen görünmesini istemeyiz.


Bu süre içinde instagram hesabınıza giriş yapmaya çalıştığınızda kullanıcı bulunamadı veya şifre yanlış hatasıyla karşılaşırsınız. Instagram hesabı nasıl kapatılır?


Sorun olması durumunda hesap ceza alır ya da kullanıma kapatılır. Bu platform hesaplarınızı instagram ile entegre ederek otomatik paylaşım yapabilirsiniz.

Bu yazımızda ise instagrama bağlanılan hesapları kaldırma işlemini anlatacağız. Bu işleme instagram hesap dondurma özelliği adı verilir. Onun dışında instagram bir hafta içinde iki defa geçici olarak hesap dondurmanıza izin vermemektedir. O zaman isterseniz gelin birlikte instagram hesap dondurma işlemini birlikte yapalım.


Ancak kimlik doğrulaması gibi özelliklerin söz konusu olmadığı için insanlar istedikleri isimde ya da istedikleri fotoğraflarla instagram hesabı oluşturabilmektedir. Bu özelliği kapatmak için ne yapmanız gerektiği ile ilgili detaylı bilgiyi blog yazımızdan edinebilirsiniz. Hesap silme işlemleri tamamlandığı andan itibaren içinde var olan, fotoğraflar, videolar, beğeniler ve yorumların tamamı silinecektir.


Hesap kapatma ve dondurma linkinin uygulamada yer almaması kullanıcıları da. Adından da anlaşılacağı üzere bu hesap hakkında özelliği sayesinde bir instagram hesabıyla alakalı çeşitli bilgileri görebiliyoruz.


Eğer bir hesap herkese açıksa veya takip ediyorsanız " bu hesap hakkında " özelliğini kullanarak hesabın ne zaman açıldığı, önceki kullanıcı adları gibi bilgileri görebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz.


Konu hakkındaki ve tüm sosyal medya platformlarında yaşadığınız sorunları yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Ekibimiz tarafından incelenen sorularınız en kısa sürede yanıtlanmaktadır.


Kullanıcıların bu iki özelliği birbirine karıştırmaması gerekiyor. Ayarlamalar yapılırken buna göre hareket edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.