12 Kasım 2019 Salı

Ipad klavye uygulaması

SwiftKey iOS İNDİR. Chrooma RGB – Bukalemun klavye. Tüm klavye uygulaması bir renk temasına sahiptir. Ayrıca birçok uygulamanın tema rengini değiştirme seçeneği vardır.


Klavyeler arasında geçiş yapabilir, tek elle yazmayı seçebilir, üçüncü taraf klavyeler kullanabilir ve başka özelleştirmeler yapabilirsiniz. Yazı tipleri, resimler ve çeşitli emojilerle kendi klavyenizi oluşturabileceğiniz uygulamada, yazma kolaylığı için de çeşitli özellikler bulunuyor.

AirDrop Ultra Geniş Bant güncellemesi Hücresel güncelleme başarısız. Android kullanıcıları, cihazlarına alternatif klavyeler ekleme lüksüne sahipken.


Uygulamaların indirilmesi ücretsiz ancak bazı ek özellikler için uygulama içi satın alma seçeneği de sunuluyor. Harfi harfine koruma.


Kullanım alışkanlıklarımıza göre şekillenen ve sosyal medya araçları ile tamamen entegre bir şekilde çalışan bu klavye uygulaması, kategorisinin önde gelenleri arasındaki yerini rahatça alabilecek düzeyde. Eğer kullandığınız klavye hoşunuza gitmiyorsa yada farklı bir klavye denemek istiyorsanız bu klavyeyi kullanabilirsiniz.


OS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz uygulama bu alanda oldukça popüler. Yeni özellikler ve diğer diller için destek sunan binlerce Android klavye alternatifi var.


PadOS, daha iyi verimlilik için bir dizi yeni kısayolla geliyor.

Aşağıda bu yeni kısayolları da içeren Photos ve Safari kısayollarını listeledik. OS İçin Kişiselleştirilebilir Klavye.


Oldukça gelişmiş bir klavye uygulaması olan Microsoft Word Flow isimli bu uygulama özellikle kişiselleştirilebilir özelikleri ile dikkat çekiyor. Basın ve klavye uygulaması kaldırılacak.


Kaydırma hareketini sadece kelimeleri yazmak için değil. Microsoft’un Word Flow klavyesi artık iOS için kullanılabilir durumda. App Store’da bulunan klavye uygulamalarının geneli tema desteği ile ön plana çıkmıştı. Pad Mini Keyboard Tips.


Telefonlarımızda internet kullanırken sık sık girdiğimiz e-mail, adres, şifre gibi sabit bilgilerimi kolaylıkla girmemizi sağlayan bir uygulama: OftenType. Klavye Yerini Değiştirme ve İkiye Ayırma.


Cihazı jailbreak yapmak zorunda kalmadan klavyeniz ve arka planınız için eğlenceli temalar arasından seçim yapmanıza izin veren tonlarca mükemmel üçüncü taraf uygulaması var. Ancak WABetaInfo tarafından paylaşılan yeni görseller, uygulamanın yakında gerçek olabileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.


Gerekli olan tek şey PDF dosyasına gerekli olan dosyayı yazdırmak ve gerekli alana telefonu koymak. Daha sonra kağıttan piyano çalmaya başlayabilirsiniz. Pink Keyboard klavye uygulaması ile Android telefonunuzun veya tabletinizin klavye rengini pembeye çevirebilirsiniz.


Uygulama Hakkında Pink Keyboar cep telefonunuzun veya tablet bilgisayarınızın klavye rengini pembeye çevirmeye yarayan ücretsiz bir klavye uygulamasıdır. Gboard isimli klavye uygulaması Apple’ın standart klavyesine benziyor.


Fakat ona göre çok üstün özelliklere sahip.

Forget switching from app to app – just search and sen all from one place. Bu durumda koruyuculuk görevi tamamen bitmiş olsa da ürün, çok daha hafif bir hale gelecektir. Bu nedenle kullanıcılar harflere basarken oldukça zorlanıyorlar.


Türkçe gibi, standart İngilizce klavyeye göre daha çok harf içeren klavyelerde bu sorun daha çok kendini belli ediyor. App Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama ile yazı yazarken yazacağınız kelimeyi tahmin eder ve siz yazıp bitirmeden doğrudan bu kelimeyi seçebilirsiniz.


Uygulama klavyeye sadece görünüm kazandırmakla kalmayıp daha iyi bir tahmin işlevi, Emoji, sembol ve font desteği ve sözlük sunmaktadır. OneNote kullanırken klavye ekrandaki gibi takılıp kalıyor.


Hareket halindeyken tasarlama ve çizerek beyin fırtınası yapma ve geleneksel not alma işlemlerine kadar, bu listedeki her uygulama tasarımcıların özel bir ihtiyacını karşılıyor ve kendine has özelliklerle geliyor. Bugünlerde duyurulan Nintype adlı klavye uygulaması, Yose Widjaja tarafından geliştirilmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.