28 Kasım 2019 Perşembe

İspanya evize

Randevusuz gelerek Başvuru yapmak istediğinizde size yardımcı olamayacağımızı bilmenizi isteriz. Spain Visa to Turkey, Apply Spain Visa from Turkey, Spain Visa Application Centre in Turkey, Spain Visa from Turkey, Turkey Citizen Apply Spain Visa, Spain Visa Application, Spain Visa Application from Turkey. Konsolosluğu’nun T. Vfs Global artık İspanya vize.


Ayrıca seyahat boyunca başka hangi ülkelere gidileceği ve seyahat edecek kişinin isim ve imzasının da bulunacağı dilekçe yazılmalıdır.

Dilekçe resmi kuruma. Schengen ülkeleri tarafından da vize başvurusunda. DİĞER ÜLKELER Ülkeler Ülke Seçiniz. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır.


Aile - Arkadaş ziyareti: Davetiye. Davet eden kişinin oturum kartı veya kimlik kartı fotokopisi. Herhangi bir nedenden ret alan ya da güvenliğe takılan başvuruların ücret iadesi yapılmamaktadır.


Bu formu sizin adınıza profesyonel e-vizeci.

Böylece yanlış veya eksik bilgilerle doldurulan form ile başvuru yapmanız nedeniyle vize sürecinizin uzaması gibi bir durum yaşamazsınız. Ziyaret Başvuru Formu: İspanya ’ya gitmenizde ki asıl nedeni, niçin aile ve yakın arkadaş ziyaret vizesi almak istediğinizi belirteceğiniz form. Eksik ve Hatalarınızı minimize ederek size doğru şekilde yüksek başarı oranı ile e-vizenizi teslim eder.


Bu hizmet karşılığında sizden Harç ücreti, Hizmet ücreti ve %KDV tutarı talep eder. Bu Hizmeti adımda nasıl karşıladığımızı görün. Vize takibinizi yapar.


Eylül ayından bu yana Yunanistan, İtalya, Almanya. Pasaport: Planlanan seyahatin dönüş tarihinden itibaren ay geçerlilik süresi olan, vize basılabilecek en az karşılıklı boş sayfası olan ve yıldan eski olmayan pasaport. Shengen Sözleşmesine taraf olan ülkelerdendir.


Ankara Büyükelçiliği İletişim Bilgileri. Sadece uzun süreli oturum vizesi (eğitim, çalışma vb. nedenlerde) başvurularını kabul etmektedir. Kısa süreli vize başvuruları için konsolosluk tarafından yetkilendirilen vize merkezi veya turizm acenteleri aracılığıyla yapmalıdırlar.


SPANYA KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, İspanya seyahatlerinden önce vize almak zorundadır.


Ancak gri, kırmızı, siyah ve yeşil pasaport sahibi olan vatandaşlar, herhangi bir şekilde vize almaya gerek kalmadan bu ülkeye gidebilirler. Savcılıklardan bir gün içerisinde alabilirsiniz, Savcılıktan aldığınız sabıka kaydını aynı yerde apostil mühürlü yaptırmalısınız.


Barcelona gezisi için Şubatta vize başvuru randevusu almak istediğimde, randevu tarihi ile seyahat tarihi arasında gün olması gerektiğini öğrendim.

Başvurunuzu başından sonuna kadar takip ederek vizenizi en kolay ve hızlı bir şekilde almanızda yardımcı olur. Evraklarınızı Bizlere Smart vize ekibine ulaştırabilirsiniz ya da posta-kurye yoluyla ulaştırabilirsiniz. WhatsApp veya telefon üzerinden ulaşabilirsiniz. Diplomatik, Hizmet ve Hususi pasaport hamilleri altı ay içinde doksan günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.


Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise, vizeye tabidir. Seyahat sağlık sigortası yaptırmaları zorunludur. Bursa, Antalya, Trabzon, Edirne ve Bodrum’dan başvuru yapacak kişiler Almanya, Avusturya, Macaristan, İsviçre VIS’leri olsa bile başvuruya gelip biometri bilgilerini vermesi. Uzun süreli seyahatler için vatandaşların doğrudan büyükelçilik ve konsolosluktan randevu almaları ve bizzat başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.


Randevular konsolosluk ve büyükelçiliğin iletişim numaralarından ve. E-vize başvurusu 7-gün içinde sonuçlanıyor. Panama 1gün vizesiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.