7 Kasım 2019 Perşembe

İstanbul ticaret odası emlak sözleşmelerİ

TO Başkanı Şekib Avdagiç, “ İstanbul iş dünyası şu ana kadar trendi bu sektörlerde gördü diyebiliriz” dedi. Ticaret Bakanlığı’na Talebimizi İlettik.


STANDARDA GÖRE EMLAKÇILIK SÖZLEŞMELERİ. Günüm koşullarına göre, rayiçe göre artış yapılacaktır ifadesinin bir hükmü yoktur.


Firmamızın birebir bağlı olarak çalıştığı hukuki danışmanlar sözleşmeleri hazırlamakta, ve tüm hukuki danışmanlık hizmetlerini yerine getirmektedir. Ayrıca dekorasyon, tadilat ve tamirat hizmetleri de verilmektedir.

Aklife gayrimenkul emlak hizmetleri ltd şti İSTANBUL ANADOLU YAKASININ EN AKTİF VE GÜVENİLİR FİRMASI OLAN BİZ" MÜŞTERİLERİMİZE HER ZAMAN GÜLER YÜZÜMÜZÜ YANSI. Emlak portföyümüzün.


Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine teslim edilen otopark alanlarında eğitimli otopark personelleri aracılığıyla otopark hizmeti sunan İSPARK, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıtası ve İstanbul Emniyet Teşkilatı ile koordineli bir şekilde hareket ederek, siz değerli İstanbulluları sürekli rahatsız eden niteliksiz işletmecileri (Değnekçi) otopark. TO, aidat ödemelerine kolaylık getirdi!


Hüseyin Özer İş Mrk. Protokol, Bakan Yardımcısı Özer ve Tamer Kıran tarafından imzalandı. MERT KALEM PLASTİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 08. Kalem Ucu Ve Kurşun Kalem.


CANMER EMLAK ARACILIK VE KİRALAMA HİZMETLERİ DAHİLİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

En son güncellenme Tarihi: 30. ASPENDOS EMLAK İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ.


Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K. Bu işletmenin sahib. Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale.


Metro bağlantılarının uzaması Beylikdüzü ve çekmeköy bölgesinin. ACAR EMLAK İNŞAAT NAKLİYAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, 15. Firma Finans Kuruluşları Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Emtia Sözleşmeleri Aracılık Faaliyetleri Nace Kodu Sektöründe yer. Stantta sergilenen İstanbul Turizm Merkezi projesi ve projenin etaplarından Ataköy Marina Park Residence da görücüye çıktı.


Sorunlarınıza profesyonel çözümler. Teşvikiye Mahallesi semt sakinleri deprem toplanma alanı olan arazi için yapılan imar planı değişiklikleri ve konut ile ticaret projesine verilen ruhsatların iptali için dava açtılar. Ncadde Ottoman inşaat sey.


Uzun süredir sektörün merakla beklediği yeni emlak yasası komisyona verildi. Gayrimenkul sektörünün önemli oyuncularından emlakçılar, emlak yasasının çıkması için ilk ciddi adımı attı. EMLAK MÜŞAVİRLERİ, MESLEKTAŞLARINI DİNLİYOR.


Meslek Komitesi üyeleri, meslektaşlarını ziyaret ediyorlar. Sektörlerindeki işverenlerle mesleki konularda istişarelerde bulunup, talep ve önerilerini. Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın Hakkımızda Bize Ulaşın.


Sicil Gazetesi: Resmi Gazete: Tic.

TL ile ikinciliğe yerleşen ORMA Orman Mahsulleri’ni 41milyon TL ile Erişler Yem izledi. Ağı İstanbul Merkezi faaliyetleri çerçevesinde hazırlanmıştır. Hakkımızda DİRECT GAYRİMENKUL DÜRÜSTLÜK VE PROFESYONEL HİZMET İLKESİYLE YILDIR.


SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİN HİZMETİNİZDEYİZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.