18 Kasım 2019 Pazartesi

İsviçre mülteci maaşı

Avrupa’nın en güçlüsü ve sağlık hizmetleri, eczacılık ve müzik ülkedeki güçlü sektörler arasında yer alıyor. Yıllık ortalama gelir $34ve haftalık çalışma. Avrupa’nın kasası” olarak nitelendirilen İsviçre şanına yakışır bir şekilde öğretmen maaşı sunuyor.


Ortalama maaş (senelik): 203TL. Listemizde ilk sırayı şaşırtıcı bir şekilde Lüksemburg alıyo.


Patronların kendilerine verdikleri maaşı bile lütuf gibi gösterdiklerini, kendi haklarını lütuf gibi sunmaya çalıştıklarını vurguladı. Sabah 9’danAakşam 9’a Maske Mesaisi Sokağa çıkma yasaklarında da çalıştıklarını, pazar günleri dahi izin yapmadıkların aktaran mülteci işçi, “İşler arttığı için Suriyeli işçiler de işe alındı.


Türkiye tam milyon 5bin 3mülteciye ev sahipliği yapıyor. Fank, 12’li yumurta 5. Frank olarak belirlenmiştir. Bu çerçevede, iltica talebinde bulunan kişi İsviçreli yetkililere, mümkünse, resmi belgelerle kimliğini bildirir. Aynı şekilde, menşei olduğu ülkesini hangi nedenlerden.


TLAylık ortalama $3. TL10-Hollanda‘da İnşaat Mühendisi Maaşı. Bakanı Süleyman Soylu Mart ayında 1bin civarında mültecinin kara sınırından Yunanistan’a geçtiğini açıklamıştı ama Birleşmiş Milletlere göre aynı güzergahtan geçen mülteci sayısı sadece 347. Mülteci Yardım Yasası (AsylbLG) AsylbLG.


Düzenleme tarihi: 30. Kadınların erkeklerden ortalama yüzde oranında daha az kazandığı İsviçre ’de, yönetici konumunda olan kadınların sayısı oldukça az.


Uluslararası Çalışma Örgütü’nün (ILO) yayımladığı bir rapora göre, İsviçre üst düzey kadın ve erkek yöneticiler arasında ücret eşitsizliğinin en fazla olduğu ülke olarak yer aldı. Bu t-shirtlerin satışından elde edilecek tüm gelir, Türkiye’de misafir edilen ve eğitim desteğine ihtiyaç duyan 5-yaş grubundaki Suriyeli. Yasasının sertleştirilmesini büyük çoğunlukla kabul etti.


İsviçre mülteci maaşı

Dünya genelinde birçok ülkeden çok daha kaliteli yaşam koşullarına sahip olan ülkelerden biri de İsviçre ’dir. Vatandaşlık Maaşı. Her ay düzenli olarak ödenen bu maaş.


Halkçı Partisi Milletvekili Walter Wobmann sığınma hakkı isteyen Iraklı ve Suriyelilere ret cevabı verilmesini istedi. Eşit işe, eşit ücret” talebiyle sokaklara döküldü. Kızıl Haç, yabancı hemşireler için tüm referansları denetler. Bunun kesinlikle bir istisnası yok.


Ankara Keçiören yağmur koca kenti esir aldı. Emekli Maaşı Ne kadar? Keşke dinazora harcanan para altyapıya harcansaydı. Altı ay kadar önce St Gallen’deki Altstetten SEM mülteci kampına geldiğinde, özgüveni ve rahat tavırl.


PDF dosyaları eğer elimizde varsa ücretsiz (bedava) olarak sunmaktayız. Yılında İsviçre nufusunun 2bini (yüzde 3) sosyal yardım alarak yaşayabiliyor.


Avrupa Demokrat, sağlı-sollu sansüre inat, anti-faşist yayın organıdır… Avrupa Demokrat, tüm ilerici, devrimci, yurtsever kurum, kuruluş ve bireylere eşit mesafededir. Film, İsviçre ’de yabancı kotası ve mülteci yasasına ilişkin yapılacak referandum öncesi halka adeta, “son bir defa daha düşünün” dedirtecek cinsten.


İsviçre mülteci maaşı

Akıcı bir dil ile seyirciyi adeta koltuklara yapıştıran filmde, Kürt bir mülteciyi de yine daha önce Yeşim Ustaoğlu "nun yaptığı ‘ Güneşe Yolculuk ’ filminde tanıdığımız Kürt oyuncu Newroz Baz. Danışmak istediği bir konu olduğunu ve müsait bir zamanda görüşmek istediğini yazıyordu.


Kendisine yurtdışında olduğumu, mesajlaşabileceğimizi söyledim. O da İsviçre ’deymiş, mülteci kampında kalıyormuş.


Belgesel çekmek istediğini, bu konuda hiç bilgisi olmadığını, zamanım varsa görüşmek. Sadece bin 5kişi yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.