4 Kasım 2019 Pazartesi

Superonline kullanıcı adı şifre

ADSL kullanıcı adı ve şifremi nasıl öğrenebilirim? Superonline kullanıcı adımızı değiştirmek için arama motorunda 192. Kullanıcı adı ve şifre bilgilerimi nasıl alabilirim?


Seçimi yaptıktan sonra kablosuz ağ adını değiştirebilirsiniz. Adam SuperOnline kullanıcı adı ve şifresini istiyor. Siz modemden bahsediyorsunuz. Evet haklısınız modemin 192.


Ortaya Karışık 84views. Karşınıza çıkan bölümde kullanıcı adı ve SuperOnline Modem Şifresi istenecektir. Kulanıcı adı bölümüne “admin” şifre alanına ise “superonline”yazarak “tamam” tuşuna basarak girişinizi gerçekleştirin.


Biliyorum hocam kullanıcı adı sıkıntı değil zaten şifre sıkıntı. Eskiden javascriptle alanlar varmış fakat kapatmışlar. Wiresharkla deneyeceğim desem onda da yanlış çıkıyormuş.


Malesef çok rezil bi marka çıktı superonline. Huawei HG6Vsuperonline kullanıcı adı şifresi ve kablosuz şifreyi değiştirmesi nasıl yapılır resimli olarak aşağıda anlatacağım. Bu sayede sizler de güvenli bir şekilde modem ara yüzüne ulaşacak ve şifre değişikliği işleminin yanı sıra modem ayarlarını da yine bu panel üzerinden yapabileceksiniz. Bu işlem ile fiber kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenebilirsiniz.


Lütfen kullanıcı bilgilerinizi girin. Hatalı kullanıcı adı veya şifre. Açılan sayfa üzerinde yer alan “ kullanıcı adı ve parola” yazan kısma “admin” yazılır ve şifre kısmına ise küçük harflerle “ superonline ” yazılarak oturum açma işlemi gerçekleştirilir.


Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tüm modemler için kullanıcı adı ve şifrenin aynı olmasıdır. Muhtemelen kullanıcı adı kısmında “admin” yazılı olacaktır, değilse buraya “admin” yazın ve parola yazan kısmına ise -küçük harflerle– “ superonline ” yazıp “Oturum Aç” diyelim. Tüm modemlerde standart olarak kullanıcı adı admin, ve şifre superonline olarak belirlenmiştir.


Superonline kullanıcı adı şifre

Modem arayüzüne giriş yaptıktan sonra yeni verilen modemle internete bağlanamıyorum. Eğer bu bilgileri bilmiyorsanız servis sağlayıcınızı arayarak bu bilgileri alabilirsiniz. Bunun için elbette ilk olarak kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi bilmeniz gerekir.


Aynı zamanda ip adresi de en büyük önemi taşıyan bilgilerden biridir. Parola: superonline. Bu şekilde Yukarıda bulunan menüleri kullanarak tüm ayarlamalarınızı yapabilir veya şifre değişikliği de uygulayabilirsiniz.


Superonline kullanıcı adı şifre

Eğer belirlenmiş bir şifreniz varsa ve hatırlayamıyorsanız modem arkasındaki reset tuşuna 5-saniye boyunca basılı tutun ve modemi resetleyin ya da müşteri hizmetlerini arayarak şifrenizi öğrenin. Servis sağlayıcınıza ait çağrı merkezi numarasına BURADAN ulaşabilirsiniz. Evimde AC68U modemim var ve bu cihazın fiberle uçacağını düşünüyordum.


Ta ki superonline nın kullanıcı adı şifresini paylaşmadığını öğrenene kadar. Bu nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti. Huawei 255S üzerinden Yıldızlı şifre görme programı, SQL vb her şeyi denedim ama bir türlü öğrenemedim. Enter tuşuna basın.


Daha sonra aşağıdaki kullanıcı adı ve şifre bilgileriyle modem arayüzüne giriş yapabilirsiniz. Modem şifrenizi daha önce siz belirlediniz ve hatırlamıyorsanız, modem arkasında bulunan reset tuşu ile 5-saniye basılı tutarak modemini resetleyerek yada internet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerine bağlanarak şifrenizi öğrenebilirsiniz. Tarayıcınızın adres çubuğuna 192.


Superonline kullanıcı adı şifre

Kurulum esnasında kullanıcı adı ve şifre olmadan herhangi bir işlemi sonuçlandıramayız. Bu şifreler ile giriş yapamıyor iseniz daha önce modem arayüz şifreniz değişmiş anlamına gelmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.