23 Aralık 2019 Pazartesi

İsveç vatandaşı ile evlenmek

O kişi (dillerden birini bilmesi ve yıllık yasal ikametinin yanında) sadece toplumsal uyumunu ispatlamalıdır. Evli iseniz, bir İsveç vatandaşı ile birlikte yaşadığınız ya da beraber bir evde yaşıyorsanız, üç yıl sonra İsveç vatandaşlığına başvurabilirsiniz.


Bu davalarda, son iki yıldır birlikte yaşıyor olmalısınız. Birbirinizle evlenmek yeterli değil, aynı zamanda birlikte yaşamanız gerekir. Dezavantajlarına gelirsek. Bunun en önemli sebebi eşinizin “immediate relative” kategorisine girmesidir.


Ailelerin parçalanamamazlık ilkesi gereği, AB vatandaşlarının, AB vatandaşı olmayan eş ve aile bireyleri de bu haklardan otomatikman yararlanabiliyor. Polonyalı ile evlenen bir Türk Vatandaşı, İngiltere vizesi almadan, eşiyle birlikte elini kolunu sallayarak İngiltere’ye giriş yapabilir. Amerika vatandaşı olmak için pek çok yol bulunuyor. Ancak bu yolların pek çoğu teferruatlı ve sonuca ulaşmak çok kolay değil.


Evlilik ile vatandaşlık almak söz konusu olduğunda yine uzun bir süreç sizi bekliyor olsa da diğer yöntemlere göre daha kolay olduğunu söylemek mümkün. Türk vatandaşının Rusya’da evlenmesi için önce Rus yetkililerce verilmiş oturma iznini alması gerekiyor. Aksi halde hem süreç uzayacak hem sonunda olumsuz yanıt verilme ihtimali artacaktır.


Almanya’da nikah yapmak için çiftlerden ya da şahitlerden birinin Almanca bilmesi şartı aranıyor. Ukrayna’da Ukrayna vatandaşı ile evlenmek istiyorsanız Ukrayna yasalarında dikkat etmeniz gereken bazı noktaları bu yazıda sizinle paylaşmak istiyoruz. Farklı devletlerin yasalarındaki değişikliklerden dolayı yabancı bir insanla evlenme süreci ülkeye göre değişebilir.


Bulgar vatandaşı ile ilgili ülkede evlilik yapmak isteyen kişilerin yerine getirmesi gereken bazı prosedürler vardır. Bulgaristan Adalet Bakanlığı Vatandaşlık bölümüne giderek Bulgaristan.


İsveç vatandaşı ile evlenmek

Amerikan vatandaşı amerikalı kız arkadaşım ile evlenmek istiyorum bahamada. Kendisi evlenip ayrıldı bahamada evlenebilirmiyiz ve türk konsolosluğunda mi amerika konsolosluğunda mi evlenmemiz gerekiyor gereken evraklar nelerdir ve bahamada evlendikten sonra amerikada oturum almak için evlilik cüzdanımı evraklarımı. Türkiye’de evlenecek yabancı uyruklu kişinin, bunu kendi ülkesinin temsilciliklerinden öğrenmesi gerekiyor.


İsveç vatandaşı ile evlenmek

Bir İsveç vatandaşıyla evli olanlar İsveç vatandaşı bir çocuğun sahibi olanlar için prosedür daha kolaydır. O kişi yalnızca toplumsal uyumunu kanıtlamalıdır. Uzun prosedürde vatandaşlığa başvuru yapan kişiden yıllık yasal ikametinin yanında ülke dillerinden en az birini bilmesi ve toplumsal uyumun kanıtlanması istenmektedir. Bir İsviçre vatandaşı ile evlenenler ya da İsviçre’de doğanlar gibi belli kategorilerde istisnalar mevcuttur.


İsveç vatandaşı ile evlenmek

Doğum yoluyla vatandaşlık, evlilik yoluyla vatandaşlık ve vatandaşlığa kabul yoluyla vatandaşlık. Mülakatın temel odak noktasının ABD vatandaşı olan kişiyle olan ilişkinizin doğrulanması ve evliliğin gerçek olup olmadığının sorgulanması olduğunu unutmayın. Evlenme süreci nasıl oldu? Alman vatandaşı ile Almanya’da evlenebilmek için Almanya’dan evlenme vizesi almanız gerekiyor.


Ukraynadan kız arkadaşım gelirken hangi evrakları alması gerekiyor? Ve ne yapması gerekiyor? Ve benim burda o gelmeden önce ne yapmam gerekiyor? Sorularıma cevap verirseniz çok minnettar olurum, teşekkürler.


Başvuru sahibi Rusya vatandaşı ile evliyse Rusya’da noter tarafından onaylanmış evlilik cüzdanı. Katar Vatandaşı ile Evlilik. Tüm turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, oturum izni ve vatandaşlık işlemleri.


Ayrıca başvuranın aile birliği içinde yaşaması, evlilik birliği ile bağdaşmayacak bir faaliyette bulunmaması, millî güvenlik ve kamu düzeni bakımından engel teşkil edecek bir halinin bulunmaması şartları da aranır. Bir Rus vatandaşı ile evli olmak Ekim Kaya.


Unsubscribe from Ekim Kaya? Engin Özdemir 280views. Ukraynalı Kız Arkadaşımın Ailesi İle Tanıştım ! Kadınların bu süre dolmadan evlenmek istemeleri halinde mahkemeye başvurarak “iddet müddeti “ kaldırma kararı aldırmaları gerekmektedir.


Türk vatandaşı kadınlar boşanmalarının üzerinden 3gün geçmeden evlenemezler (iddet müddeti).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.