19 Aralık 2019 Perşembe

İsviçre aile ziyareti vize dilekçe örneği

SVİÇRE VİZE TÜRLERİ. Başkonsolosluğu ya da Ankara’da ki İsviçre Büyükelçiliği’ne şahsen başvuru yapmanız gerekir. Davetiye: İsviçre aile ve arkadaş ziyareti için vize başvurularında karşı tarafın davetini belgelendirmesini isteyen bir ülkedir. Bu sebeple ziyaret edeceğiniz yakınınızın, seyahat giderlerini kimin karşılayacağını, seyahatin günlerini ve kendi kimlik bilgilerini izah ettiği bir davet mektubu göndermesi gerekir.


Aşağıdaki evraklarda güncelleme olmuş olabilir, durumunuza uygun güncel evrak listesini lütfen yetkililerimizden bilgi e-maili olarak isteyiniz. Almanya aile ziyareti vize dilekçe örneği word formatında paylaşılır. Bunun dışında da gerekli evrakların neler olduğu detaylı bir şekilde anlatılmaktadır.


Mutlaka İngilizce Olmalıdır,Mail Kabul Edilmektedir. Tüm vize türlerinde gerekli belgeler. Aile Ziyareti - Ev Hanımları. ABD seyahatine uygun geçerli pasaport.


TLS Contact ve İsviçre Konsolosluğu vize uygulamaları hakkında faydalı bilgiler. Bunları ziyaret edecek kişilerin mutlaka İsviçre vizesi almaları gerekiyor. Fotoğraf Ölçü Bilgileri.


Avusturya Ankara Büyükelçiliği. Firmanın Oda Sicil Kaydı (Aydan Eski Olmayan Orjinal ) 10. Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal ) 9. Suudi Arabistan kısa süreli vize türleri kapsamına, iş ziyaret vizesi, işçi vizesi, ticari ziyaret vizesi ve aile ziyaret vizesi girmektedir. Arabistan vize işlemlerinin ilk adımını davetiye, iş yeri yazısı ve başvuru formu oluşturmaktadır.


Davetiye, şirket yazısı ( vize talep dilekçesi), başvuru formu ve başvuru sahibinin şahsen yazacağı başvuru dilekçesi. Her ülkenin istediği dökümanlar farklılık göstermektedir. Doğru evraklarla eksiksiz bir vize başvurusu yapmak için lütfen temsilcilerimizi arayın.


İsviçre aile ziyareti vize dilekçe örneği

Bulgaristan vatandaşı ile evli olarak vize almak isteyenlerin evlenme kayıt örneği, evlilik cüzdanı fotokopisi, eşin isim denklik belgesi, eşin pasaport ve kimlik fotokopisi belgelerini merkezimize iletmesi gerekir. Bilimsel araştırma ve spor amaçlı vize için diğer belgelere ek olarak seyahat amacını açıklayan dilekçe ve davetiye belgeler arasına eklenmelidir.


E-devlet’ten indirilen adli sicil kaydı. Dilekçe örneği aşağıdadır. AVUSTURYA AİLE –ARKADAŞ ZİYARETİ VİZE BELGELERİ. Pasaport alınış tarihi yıldan eski olmamalıdır.


İsviçre aile ziyareti vize dilekçe örneği

Vize Başvuru Merkezi. Lütfen Başvurularınıza göre sizden talep edilecek dilekçeleri, içeriği kendinize göre düzenleyerek ibraz ediniz. VIS sistemine biyometrik bilgi ibrazında bulunmamışsa, parmak izi vermekle yükümlüdür.


Tam Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ve Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi zorunludur. Belgesi sunmaları gerekmektedir. Schengen başlığı altında incelenir.


Formu indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet seçiniz 3. QveQtipi vize olarakta bilinmektedir.


İsviçre aile ziyareti vize dilekçe örneği

Halk Cumhuriyeti’nde kısa süreli olarak aile ziyareti yapmak isteyen şahıslara verilen vizedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.