22 Aralık 2019 Pazar

İsviçre vize başvuru evrakları

Borda renk umuma husus pasaport sahibi Türk vatandaşları, gerekli vize evraklarını tamamlayarak, temsilciliğe vize başvurusunda bulunabilirler. Hazırda Schengen vizesi bulunan kişiler, İsviçre seyahatlerini bu vize ile. Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır.


Başvuru için konsolosluk tarafından istenilen evrakları görüntülemek ve başvuru formlarını incelemek için ilgili sekmelere geçiş yapınız. VIS sistemine biyometrik bilgi ibrazında bulunmamışsa, parmak izi vermekle yükümlüdür.

Merhabalar, İsviçre vize başvurusu için gerekli evraklar konusunda uzman ekibimizle sizlere destek olmak isteriz. Ayrıca yetişkin bireyler ve çocuklardan (6-yaş arası) istenen vize ücretleri de farklıdır. Güncel fiyat bilgisini, konsolosluk tarafından belirlenmiş İsviçre vize başvuru merkezlerinden öğrenmek mümkündür. Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.


Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 1gün içinde günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır. Konsolosluklar gerek duyduğu takdirde ek evrak talep edebilir.


Doğası ile gidilmesi gereken bir ülke olan İsviçre, vize isteyen Schengen Bölgesi olan bir ülkedir.

Sunulan evrakların eksik, sahte ve güncelliğini yitirmiş olması vize reddi sonucunu doğurabilmektedir. Başvuru formunda Türkçe açıklamalar bulunmamaktadır ancak başvuru sahipleri yeterli derecede dil bilgisine sahip değilse, başvuru formunun doldurulması sırasında yetkililerden yardım almaları tavsiye edilmektedir.


Kısa süreli vize seçenekleri arasında yer alan transit vize, aile ziyareti vizesi, ticari vize, turistik vize gibi vize tiplerinin tamamının başvuru İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu aracılığı ile yapılabilmektedir. Fakat geniş bölgeye hizmet verildiği için başvuru süreçleri genellikle uzamaktadır. Bu nedenle Başkonsolosluk tarafından başvuruların kabul edilmesi ve. Bu vize türü için belirli koşullar geçerlidir.


Aşağıdaki koşulun yerine getirilmesi gerekmektedir. AB, Lihtenştayn, Norveç, İzlanda veya İsviçre.


Başkonsolosluğu tüm vize başvurularında kafa uzunluğu 45Xmm boyutunda, (yüz yüksekliği ile mm olan) yeni çekilmiş-rötuşsuz ve arka fonu beyaz, Biyometrik özelliklere sahip vesikalık resim istemektedir. Bkz:Biometrik Resim).


Talep ettiğiniz vizenin türüne göre sizden özel olarak istenecek belgelerin yanı sıra, tüm başvuru işlemlerinde istenen bazı ortak evrakların da olduğunu belirtelim. Sizlerde hemen gitmek istediğiniz ülkeyi kolayca seçin ve gerekli evrakları bizlere ileterek vize işlemlerinize hemen başlayın.


Güvenilir Hizmet SS vize müşterilerine en uygun vize işlemlerini ve gerekli teknik destekleri güvenilir şekilde sağlamaktadır. Müşterilerimizi gereksiz zaman kaybından kurtarmakta ve evrakları vize alınacak ülkelerin kurallarına uygun olarak eksiksiz ve gereğinden fazla evrak yığını olmadan, uzun süreli vizeyi hedef alarak başvuru yapmaktayız.


Biliyoruz ki zaman boşa harcanmayacak kadar değerlidir ve bu değerli zamanınızı en kaliteli şekilde vize ye dönüştüren Firmamız sizler sayesinde.

Vize Başvuru Evrakları. SVİÇRE VİZE BAŞVURU SÜRECİ. Bu süre zarfında konsolosluğun tarafınızdan ek. Tüm vize başvuru evrakları Aformatında sunulmalıdır.


Akıllı telefonlarla çekilen fotoğrafların çıktısı kabul edilmez. Aksi takdir de vize başvuruları kabul edilmez. Yeni ve eski pasaportlarınız. Firmamız tarafından doldurulacaktır.


Eksiksiz olarak doldurulmuş vize başvuru formu. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının öncelikli olarak vize başvuru formunu online olarak doldurup ardından randevusunu planlayarak almak istediği vize türüne göre evrakları hazırlaması gerekir.


Mesleki durumunuza göre gerekli olan evraklarda değişmektedir. Yasal olarak herhangi bir kısıtlamanız yoksa ve ziyaret edeceğiniz ülkenin vize için istediği evrakları tam olarak hazırlayıp başvuru yaparsanız Schengen vizesi almamanız için hiçbir neden yoktur.


Bizler sizlere yardımcı olmak için bu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.