27 Aralık 2019 Cuma

İtalya konsolosluğu İzmir

Support Small Businesses. Shop Unique and Thoughtful Gifts at notonthehighstreet. Servizi Unità di Crisi. Diplomazia economica italiana. Portale Study in Italy.

Konsolosluğu İzmir Çevresinde Gezilecek Yerler. Kordon bölgesine giden toplu taşıma. Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan konsolosluk, Cumhuriyet Apartmanı’ndadır.


Bu saatlere ek olarak Çarşamba günleri 14. Bu durumlarda şahısların ek evrakları istenilen düzeyde teslim etmesi gerekmektedir. Tüm evraklar aynı zamanda fotokopiler ile beraber sunulmalıdır.


Yetkililer asıllarını kontrol ettikten sonra teslim edip fotokopilerini incelemeye alırlar. Fahri konsolosluğundan vize işlemleri yapılamamaktadır.

Kısa süreli vize başvurularınızı sadece İtalya Büyükelçiliği tarafından yetkilendirilmiş vize başvuru merkezlerine başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz. Ankara’daki İtalya Büyükelçiliği’ne doğrudan randevu almak için tıklayınız. Başvurunuzu VIP Odası’nda size özel hizmetler aracılığıyla yapmak isterseniz buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Cookie Policy Software realizzato da Ministero degli Affari Esteri e della Coope.


Web adresimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Pazartesi-Cuma: 09. Bayraklı’daki bir binaya taşınmış. Bu tarihlerde vize işlemi yapılmayacaktır.


Başkonsolosluğu görev bölgeleri, çalışma saatleri ve iletişim bilgilerine dair bilgilere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Italya Vizesi izmir, Italya konsolosluğu izmir, Italya turist vizesi izmir, Italya vize formu, Italya vize randevusu, Italya seyahat sigortası, Italya vize başvurusu, Italya konsolosluğu, Italya Vizesi Almak, Italyan Vizesi, Italyada Oturma Vizesi Almak, Italya Turist Vizesi Almak, Italyaya Öğrenci Vizesi Almak, Italya Evlilik Vizesi Almak, Italyaya iş Vizesi Almak, Italya Fuar Vizesi.


Vize bir Yelkovan Turizm markasıdır. Ana Sayfa ¦ Hizmet Sektörü ¦ Uluslararası Mümessillik ve Temsilcilikler ¦ İZMİR ¦ İZMİR BU FORM SADECE HATALI İŞLETME BİLGİSİ BİLDİRİMİ İÇİNDİR. KAYET VEYA MESAJ FORMU DEĞİLDİR! Dünya İtalyan Mutfağı Haftası" etkinliği düzenlendi.


Gereken tüm belgeleri sundum. Muhammer Aksoy Bulv. Ayrıca istekleri karşılayab.

Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) metredir. Konak ilçesine bağlıdır. Bu kurumlar İtalya vize başvurularında bölge ayrımlarına sahiptirler. Bu durumda kişiler Gün Altı İtalya Schengen Vizesi taleplerini yaşadıkları şehrin bağlı olduğu yere göre yapmalıdırlar.


Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Beyoğlu Tomtom Mahallesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. VS Vize Randevu - VS RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur.


Vize Randevu - İNTEGRAL RANDEVU DANIŞMANLIK HİZMETLERİ profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Türkiye olan işbirliğimizi seyahatlerle taçlandırmamız gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.