30 Aralık 2019 Pazartesi

İtalya turist vizesi

Ayrıca İtalya vize. Başvuru sahiplerinin en çok yönlendirdiği sorudur. Turist Vizesi Kaç Günde Çıkar? Genel olarak başvurular hafta ile iş günü aralığında sonuçlanır.


Ancak uzmanlarımız ay önceden başvuruların yapılmasını ön görmektedir. Bunun sebebi alabileceğiniz olumsuz sonuç. Vizenizin onay veya red alması gelecek vizeleriniz için önemli birer referanstır.


Buradan hareketle vize başvuru süreciniz ile yakından ilgili olunmalı ve doğru bir başvuru yapılması gerekmektedir. Acil İtalya Vizesi (Ekspres Vize ) Acil İtalya vizesi talepleriniz için İtalya VİP vize hizmeti alabilirsiniz.


VİP vize başvuruları ila iş günü gibi bir süre aralığında sonuçlanırken, ön görülen İtalya VİP vize başvuru sonuçlanma süresi başvuru tarihi sonrası ila saat arasındadır. Ancak bu süreç konsoloslukların yoğun olduğu günlere veya hizmet verilemeyen tatil günlerine denk gelirse uzayabilmektedir.


Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir. Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Konsolosluğu’na, planladıkları İtalya seyahati ile ilgili olarak seyahatin amacını, seyahat masraflarının nasıl karşılanacağını ve vize başvurusunda bulunan kişinin Türkiye’ye geri dönme yönündeki motivasyonunu gösterir evraklar ibraz etmelidir.


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Konsolosluğu’nun turist vizesi için istediği evrakların güncel, eksiksiz ve hatasız şekilde tedarik edilmesi gerekmektedir. Evrak teminini etkileyen bir unsurda mesleki durumunuzdur.


Prosedüre uygun gerçekleşmeyen başvuru işlemleri vize reddi ile. VİZE İÇİN GEREKLİ BELGELER. Pasaport ( En az Bir Yıl Süresi Olan ) Var ise Eski Pasaportlarınız.


Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Pasaportun geçerlilik süresi, seyahat tarihinden sonraki altı ayı da kapsaması gerekir. Bu formun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması oldukça önemlidir.


Bunun yanında kişinin ibraz edeceği evraklarda bilgileri destekleyen ıslak imza da bu formda yer almalıdır. Ancak verilen aylık vize süresinin sadece aynı konaklama amacı ile. Arka fonu beyaz ve yüzünüz doğrudan fotoğraf makinesine bakar şekilde olmalı ve portre fotoğrafın %70’ini kapsamalıdır. Avustralya vizesi vardır ve herbiri profesyonelce kurumumuz tarafından başarı ile yapılmaktadır.


Avrupa Birliği üye devletlerinden biri olduğundan, T. Schengen vizesi için başvuruda bulunmalıdırlar. Genel Bakış Gerekli Evraklar Vize Ücretleri. Türk vatandaşlarının yapacağı vize başvurularında turistik, aile ziyareti, ticari amaç, otoma vizesi, çalışma vizesi gibi sınıflara ayrılmış vizeler vermektedir.


Sizlerde İtalya ’ya gitme amacınıza göre vize seçmeli ve vize sınıfına göre evraklarınızı. Kısaca işin mantığını anlatmam gerekirse Turizm amaçlı seyahatler de gidiş ve dönüş ulaşım bilgileriniz konaklama planınızı konsolosluğun kabul edeceği şekilde evrak.


İtalya turist vizesi

Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya ’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır. Recoricco 2views. Amerika turist vizesini nasıl aldık? Resmi Gazete’de yayınlanan ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, faaliyet alanlarının ve iletişim kanallarının bulunduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.


İtalya turist vizesi

Stern Tours güvencesi ile vize işlemlerinizin takibini sağlayabilirsiniz. Büyükelçiliği ya da İtalya Konsolosluğu’ndan uzun dönem vize başvurusu yapmanız gerekmektedir.


İtalya turist vizesi

O ülkenin konsolosluğunun sayfasından veya o ülkenin vize işlemleri için görevlendirdiği VFS Global, Idata vb kurumların sayfasından başvuracağınız vize türüne ve sizin durumunuza (çalısan,öğrenci,emekli,iş veren ve benzeri) en uygun olan evrak listesine bakın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.