18 Şubat 2020 Salı

O harfi ile hayvan eşya

Obua: Orkestrada yer alan çift kamışlı, tahtadan yapılmış üflemeli çalgı. O -Ö Harfiyle Başlayan Eşyalar. Sizler için O ile başlayan hayvanlar iki liste halinde derlendi. Güle güle kullanın.


O harfi ile hayvan eşya

Aşağıda O harfiyle başlayan eşyalar nesneler kısaca olarak ele alacağız. Cansız varlıklar nesneler ve eşyalar şeklindedir. Eşyalar, şekil verilmiş nesneler olarak bilinmektedir.


Herkese merhabalar. Eşyalar insan hayatında önemli bir yere sahiptir. Pamuk, kenevir ve Hindistan cevizi gibi bitkisel liflerden ya da çelik tellerin sarılmasından oluşan kol kısımlarının arada bir bükülmesiyle elde edilen kalın ip.


S-Ş Harfiyle Başlayan Eşyalar. S-Ş ile başlayan eşya nesne listesi. Soda ya potas katılan silisli kumun ateşte eritilmesiyle elde edilen sert, saydam ve çabuk kırılabilen cisim.


G Harfiyle Başlayan Eşyalar. G ile başlayan eşya nesne listesi. Hadi o harfi ile başlayan hayvan isimlerini öğrenelim. O harfi ile başlayan hayvan adı, resmi ve o hayvan hakkında bilgi Okapi : Okapi, zürafagiller familyasından geviş getiren bir çift toynaklı türü.


O harfi ile hayvan eşya

N harfi ile başlayan eşyaların isimleri. Orangutan olur mu bir de? O Harfi Başlayan Bitkiler. Bu Yoruma Cevap Ver. Anavatanı Avustralya’dır. Tarsus, Mersin, Adana, Antalya�. Ynt: İsim, Şehir, Ülke, Hayvan, Bitki, Eşya, Artist, Dizi-Film, Yemek, Marka, OYUNU isim: Yasin şehir: Yalova ülke: Yunanistan hayvan: Yılan bitki: Yulaf eşya: Yelek dizi veya film: Yılanların öcü artist: Yıldız tilbe yemek: Yoğurt çorbas�.


Bazı harfler vardır ki bu harflerle belirlenen şehir, eşya, hayvan ve bitkileri bulamayız. Ya da buluruz ama çok az olduğu için oldukça zorlanırız. U harfi ile başlayan isim Umut. Eşya uydu, şehir Urfa, bitki ise Unluca.


Bazen merakımızdan bazense isim şehir oynarken g harfi ile başlayan hayvanlar listesine gerek duyabiliriz. M harfi ile başlayan eşyaların isimleri. Baş harfi M olan eşyalar listesi.


F harfi ile başlayan hayvan adı, resmi ve o hayvan hakkında bilgi Fare : Fare, kemiriciler (Rodentia) takımının Myomorpha alt takımından, başta ev faresi (Mus musculus) olmak üzere çok sayıda küçük memelinin ortak adı. Hayvan : Sinek Eşya : Saksı Sanatçı: SibeL Can Cevapladıktan sonra bir harf yazın (A) cevap veren "A" harfiyle devam etsin. Hadi bakaLım, inceLdiği yerden kopsun ps.


Size soruLan aynı harfi sizde bi sonra ki kişiye sorarak da dewam edebiLirsiniz ve o kişi de sizin cevapLadıkLarınız harici yazmaLıdır. Oyunun güzeLLiği burada. R Harfi İle Başlayan Eşyalar.


Radar Radyo Raf Ranza Rastık Ray Reçellik Reçete Rende Rimel Rok. J harfi ile başlayan hayvanların isimleri, bilgileri ve listesi.


O harfi ile hayvan eşya

Gelincik ( poppy ) :Yazın kırlarda yetişen ve gelincikgillere örnek olarak alınan bir çeşit çiçekli bitkidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.