20 Şubat 2020 Perşembe

Plaka sorgulama

Bu sebepten bazi illerde ücretli, sms ve internetten plaka sorgulama sistemlerini kullanmak zorundasınız. Ankara boş plaka sorgulama için tıklayınız.


Boş plaka sorgulama işlemlerinin en kolay ve pratik yöntemi SMS ile plaka. Vergi Dairesi üzerinden plakaya ait ceza sorgulama işleminizi gerçekleştirebilmeniz için bazı bilgileri siteye girmeniz gerekmektedir. Aşağıda vereceğimiz bağlantı linkine tıklayarak siteye erişim sağlayabilir ve sistem tarafından istenilmekte olan.


Devlet uygulamasına giriş. Bu işlem internet üzerinden gerçekleştirilmektedir.


Bu yöntem, daha çok özel plaka satın almak isteyen kişiler tarafından tercih ediliyor ve gerekli sorgulama işlemleri sonucunda plakanın boşta olup olmadığı da öğrenilmiş oluyor. Bu plakalar bazen standart normal plakalardan. Mersin boş plaka sorgulama yapmak için adresine girilir, ardından “Trafik İşlemleri” seçilir ve gelen sayfada “Araç Tescil İşlemleri” bağlantısına tıklanır.


Türk Telekom, Turkcell, Vodafone fark etmeksizin tüm operatörler için geçerli olan bu işlemin ücrete tabi olduğunu en baştan söylemekte fayda var. Gelen ekrana istenen bilgileri girdikten sonra plaka sorgulama işlemini gerçekleştirebilirler. Aracimin cezasi var mı?


Plaka sorgulama

Resmi aracı nasıl sorgularım? E-devlet sisteminden araç hasar kaydı sorgulama işlemiyle de hızlı ve kolay bir şekilde aracın hasar durumunu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Aldığınız ve alacağınız aracın plaka sorgulamasını yaparak, aracın çalıntı olup olmadığını, borcu.


Kredi kartı ile ödeme yapabilmek için önce sorgulama yapmalısınız. Hasar Geçmişi Sorgulama. ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz. Plaka ve sigortalı T. SBM ile plaka sorgulama ücreti arama başına TL olarak ücretlendirilmektedir.


E-DEVLET PLAKA SORGULAMA. Her gün trafikte karşılaştığımız otomobil ve araçların ön ve arkalarına takılan kodlar o aracın hangi ilimize ait olduğunun göstergesidir.


Plaka sorgulama

Yapılacak sorgulamaların bazılarında üyelik gerekirken, geçiş ihlali gibi durumlarda sadece plaka bilgisinin sorgulama alanındaki bölüme girilmesi yeterli olacaktır. Bu sayede abonelik ve geçişler için herhangi bir sorun yaşanması önlenmektedir. Araç sahiplerinin abone olduktan sonra ilgili hizmetlerden yararlanarak durumunu takip etmesi sorun yaşanmasını önleyecektir.


Plaka sorgulama

Emniyet araç plaka sorgulaması karşılaşılan olumsuz durumlar için merak edilmektedir. Araç plakası sistemde kayıtlı olduğu için kişiler hakkında bütün bilgileri vermektedir ve vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaktadır. Kişiler genelde kendi isimlerinin harflerinin ya da özel günlerine ait tarihlerin yer aldığı plakaları almak isterler.


Emniyet Genel Müdürlüğü üzerinden başkasına ait bir plaka için kesinlikle sorgulama yapılamaz. Araç plaka sorgulama işleminin nasıl yapıldığını araştıran vatandaşlar, internet üzerinde "araç plaka sorgulama " aramasını yapıyor.


Ancak bazen bu plakalar başka araçlar. Mesaj Gönder Bilgi Al. Kamu Ceza Sorgulama.


Kasko Sigortası Sorgulama Kasko sigortası poliçe sorgulamalarını Tramer üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Araç hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler, önceki yıllarda Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından hizmete sunulan bir sistem ile tek tuşla SMS atarak araç plaka sorgulama işlemini yapabilirler.


Araç sorgulama hizmetleri plaka üzerinden yapıldığı için plakadan araç sorgulama olarak da adlandırılmaktadır. Bu kapsamda sizler de kolay bir şekilde e-devlet üzerinden plakadan araç sorgulama yapabilirsiniz. Sisteme giriş yaptıktan sonra sırayla. PTT internet sayfasına girildiği zaman burada bakiye ve kaçak geçiş sorgulama çıkmaktadır.


Burada önce plaka bilgisi isteniyor. Bu güvenlik resminin de. Yapılan sorgulama sonucunda görüntülenecek ekran ise aşağıdaki şekilde olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.