22 Nisan 2020 Çarşamba

Superonline 192 168 şifre

Bunun için tüm dünyada ve ülkemizde kullanılan 192. IP numarasını değil 192. IP değerini girmeniz gerekecektir. WiFi şifre değişikliği için modemin içerisine tarayıcıyla 192.


Superonline 192 168 şifre

Huawei modem kurulumu ve ayrıntılı bilgiler. Wifi şifresi nasıl değişir. Ayrıca şifreyi yanlış girmeniz veya unutmanız durumunda tekrar yeniden şifre oluşturabilirsiniz. Bu konuda hiçbir problem bulunmuyor.


Genellikle en çok tercih edilen IP adresi olmakla beraber modem yönetim paneline giriş için kullanılan başka IP adresleri de vardır. Kablosuz ağ şifremi nasıl değiştirebilirim? Bu sayede sizler de güvenli bir şekilde modem ara yüzüne ulaşacak ve şifre değişikliği işleminin yanı sıra modem ayarlarını da yine bu panel üzerinden yapabileceksiniz.


Bu modemler için kullanmanız gereken ip adresi 192. Hadi, Hemen Tıklayın! Açılan sayfa üzerinde yer alan arama sekmesine 192. Enter” tuşuna basılır. Burada dikkat edilmesi. Varsayılan ağ geçici numarasını internet tarayıcımızın adres çubuğuna yazalım. Parola: superonline. Kullanıcı adı: admin. URL bölümüne " 192. Ardından karşımıza gelen giriş yapma bölümü geliyor.


Eğer evinizde veya iş yerinizde kablosuz internet kullanıyorsanız şifrenize büyük oranda önem vermeniz gerekiyor. Superonline Şifre Değiştirme. Adım 3: Sizi kullanıcı giriş ekranı karşılayacaktır. Tarayıcı çubuğuna 192.


Superonline 192 168 şifre

Bu ekranda kullanıcı adı kısmına “admin” şifre kısmına ise “ superonline ” yazarak giriş yapın. Modem ip Adresi: 192. Daha sonra aşağıdaki kullanıcı adı ve şifre bilgileriyle modem arayüzüne giriş yapabilirsiniz.


Bu ekrana geldiğinizde size bir giriş şifre ekranı gelecektir. Web tarayıcınızın adres satırına 192. TTNET’ten alınan modemler için şifreyi ttnet olarak deneyiniz. Türkiye’de kullanılan bir diğer modem markası da Artes’dir.


Superonline 192 168 şifre

Aşağıdaki bilgileri kullanarak. Bu adrese çok hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz. Bir çeşit modem arayüzüne girebilmek için gerekli olan IP adresidir. I diye de yazılabilmektedir.


Eğer şifreyi kabul etmez ise internet hizmeti aldığınız firmanın ismini Türkçe karakter. Her marka modem farklı olarak kullanılan ip adreslerini diğer sayfalarımızdan kolayca öğrenebilirsiniz. DSL ışığınız sabit yanıyor ise servis sağlayıcınızdan (ttnet,vodafone, superonline v.b.) kullanıcı adı şifre bilgisini aldıysanız eğer modem kurulumuna başlayabilirsiniz.


Makaledeki adımları takip ederek TP-Link kablosuz modeminizin şifresini rahatlıkla değiştirebilirsiniz. TB-Link kablosuz modem.


TP-Link modem şifre değiştirme işlemini yapmadan önce modeminizin bağlantılarının tam ve doğru olduğundan emin olunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.