21 Mayıs 2020 Perşembe

Roman yazma programı

Windows için en iyi roman yazma programı hangisi biliyor musunuz? Dünyada ünlü roman yazarları ve hikaye kitabı yazarları hangi yazılımları kullanıyor dersiniz? Profesyonel anlamda romanlar yazmak için bulabileceğiniz en kaliteli metin editörü (kelime işlemci) yazılımları liste halinde paylaşıyorum.


Yazı yazma programları yazarların hayatını kolaylaştıran, yazım sıkıntılarından çok anlatmak istediklerine yoğunlaşmalarını sağlayan değerli yazılımlardır. Her yazar yazım hayatının belirli bir evresinde “yazmanın daha kolay bir yolu olmalı” demiştir.


Programı yine de kaydettirmeniz ve WriteWay programı indirdikten sonra elde ettiğiniz e-posta mesajında bunun nasıl yapılacağı ile ilgili talimatları bulmanız gerekir.

WriteWay Professional: Ücretsiz Kitap yazma programı WriteWay arayüzü üç ana bölüme ayrılmış ve üst kısımda bir araç çubuğu var. Sol bölme, bölümlerin ve sahnelerin sıralanarak kitabın yapısını listeler. PageFour Programı Tanıtımı PageFour, romancılar ve yazarlar için tasarlanmış bir programdır.


Program, yazarlar için diğer kelime işlemci yazılımlarının aksine karmaşık olmayan, sade ve gerekli araçları barındırır. Yazmış olduğunuz şiir, hikaye, roman dosyalarınızı ya da akademik tez çalışmalarınızı tüm yönleriyle düzenlemenize ve yazıcıdan çıktı alıp kitaplaştırabilmenize yardımcı.


E-kitabınızı ister bir iş projesi için isterse kendinize ait bir edebi sanat eseri ortaya çıkarmak amacıyla tasarlıyor olun, Canva’da tüm ihtiyaçlarınıza uygun bir şablon bulunur. Yaratıcı yazarlığı ve yazma becerilerinizi zorlamayı seviyor musunuz?


Sweek sana ait ücretsiz bir yazma uygulamasıdır.

Hikayelerin hakkında geri bildirimler al, ücretsiz yazma yarışmalarına katıl ve yayıncılar tarafından keşfedilme. Word kitap yazma işlemi bu şekilde yapılacak olursa standartlaşacak ve stiliniz olacaktır. Bu yazıyı okumaya başladığınıza göre, siz de yazma işini kafanızda ölçüp tartıyorsunuz demektir. Stephen May’in kaleme aldığı Yaratıcı Yazarlık isimli kitaptan derlediğiniz incelikli önerilere.


Canva ile görselleri, metinleri ve duyguları bir araya getirerek en havalı fikirlerinize hayat verin. Bu sakın gözünüzü korkutmasın.


Canva’nın karikatür ve çizgi roman yapma programının kullanımı o kadar kolaydır ki sihirli bir şeyler ortaya çıkarmak için karikatürist, sanatçı veya tasarımcı olmanıza gerek yoktur. Michigan State University tarafından desteklenen online ücretsiz roman yazımı eğitimi ile ilk romanınızı yazabiliriz. Birçok insan sık sık bir roman yazmayı düşündüklerini ve bunu bir gün yapmayı planladıklarını söylüyor, ancak çok azı aslında bunu yapıyor.


Ancak, bu derste yapacaksınız. Temel bir fikri, herhangi bir fikri, yayına göndermeye hazır, tamamen. Her gün başımızdan bir çok anı geçer. Modern zamanların en popüler, en güçlü ve en etkili anlatım türü olarak karşımıza roman çıkmaktadır.


Al kalemi eline, yaz başına geleni tarzı roman yazılmaz. Bin kelime: 4-saat okuma süresi. Standart, kurgusal roman. Roman Yazma Üstüne Random.

Uzun roman ve biyografi kitapları (Steve Jobs biyografisi bu kategoriye girebilir) Sizin yapmanız gereken ise bilgilere göre yazacağınız kitabın hangi kategoriye gireceğini belirlemek ve buna göre çalışma yapmaktır. Power2Go by CyberLink.


En iyi CD Yazma Programı yazılımı, bir çok özellik ile birlikte gelir ve ücretli ve ücretsiz bir sürümü vardır. Kobo’nun toplamda milyondan fazla e-kitap ve çizgi roman içeren oldukça geniş bir kataloğu var. Okuduğunuz kitapları yorumlama fırsatı veren bu uygulama, okuma alışkanlıklarınıza dayanarak yaptığı kişisel öneriler aracılığıyla yeni kitaplar keşfetmenize de olanak sağlıyor.


Amaç, Kasım ayının 1’i ile 30’u arasında 50. Ve kitapçılarda kitaplarını satıyorlar. Bu muhteşem bir şey değil mi? Microsoft Word Word her insanın mutlaka kullandığı klasik bir programdır.


Word programı ayrıca mükemmel bir resimli kitap yazma programı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.