21 Mayıs 2020 Perşembe

Tarihi mega yapılar

Bazı tarihi yapılar, modern mühendislerin sahip olduğu hiçbir makine ve malzeme olmaksızın atalarının bu kadar güzel, sınır tanımayan ve devrim niteliğindeki yapıları nasıl inşa edebildiklerine dair gizemi çözmeye çalışan tüm dünyadan günümüz mimarlarının ve mühendislerinin hayal güçlerini zorlamakta ve takdirini kazanmaktadır. The Year of Pluto - New Horizons Documentary Brings Humanity Closer to the Edge of the Solar System - Duration: 58:34.


Tarihi mega yapılar

Abraham Cowley Çok aktif. Bölüm (Eğilen kule) - Belgesel Filozofumtırak. ByKus Videos 333views. Tarihi başkentte, kuruluşundan günümüze dek yapılan tüm surlar, camiler, kiliseler, sarnıçlar, saraylar, kasırlar, medreseler, külliyeler ve.


Sponsorluk ve İş sorguları için: farukc. Daha fazla videoya gözat.


Tarihi Artuklu hamamının taşınmasından sonra Türkiye ve dünyada taşınan tarihi yapıları, binaları ve mega yapıları araştırdık. Nasıl taşındıklarını inceledik. Taşınan en büyük yapıların hikayelerini haberimizde bulabilirsiniz.


Dünya savaşı Hedef Bakü belgeseli – Türkçe dublaj. Bu belgeseller konularına göre sıralanmış olup kanallarına göre sıralanmış halleri de bulunmaktadır. Bu mekânlardan görmek istediklerimize örnek olarak şunları yazabilirsiniz. Mega yapıları ikiye ayırabiliriz.


Bizans İmparatoru I. O 8yıldır ayakta. Orta çağ mimari başarısının kanıtı. Dünyaya gotik mimarinin neler başarabileceğini gösterdi.


Tarihi mega yapılar

Fakat bu tarihi mega yapının arkasında insan zaafı, ikiyüzlülüğün yıkımın ve şiddetin Avrupalı aristokratlar ve katolik klisesinin kudreti arasındaki güç mücadelesinin karanlık masalı var. Mühendislik Ve Mimarlık. Uzaydan Gözüken Yapı Çin Seddi.


Seddi Ming hanedanı, işgalcileri Çin’den uzak tutmak için 5. Nazilerin kurmuş olduğu, kiminin gözlerine bile inanamayacağı yapılar, bazı mühendislik harikaları ve keşfedilmeyi bekleyen sırlar açığa çıkıyor. Maçu Piçu, bugüne kadar çok iyi korunmuş İnka antik şehridir.


Bilimsel belgeseller, tarihi belgeseller. Tarihi yapıların çok azı ilk günümüzde kadar tam haliyle kalabiliyor.


Doğa olayları ve insan etkilerine rağmen günümüze kadar gelen tarihi yapı. Antik yapılar insan dehasının, gücünün ve azminin birer zaferleri olarak yeryüzünde daima kalacak büyük yapılardır.


Tarihi mega yapılar

Bunlar hakkında resimler ile ilgili konuda küçük bilgiler sunacak ve bu konuda geniş araştırma içeren belgesellerle sizlerin hoş vakitler geçirmenizi sağlayacağız. Galatlar zamanında var olduğu bilinen kale daha sonra Romalılar döneminde onarım.


Yorum Gönderme « Önceki Sonraki. Etiket: mega yapılar belgeseli. Tarihi Yapılar ile ilgili Poster ürünleri PosterGaleri. Bina gökdelenlerin yapımını baştan yazmaya hazırlanıyor.


Abu Dhabi şehri iran körfezinin ucunda yer alıyor. Aksaray Kültür Evi Restorasyonu. Kalanlar Konağı rölöve, restütüsyon ve restorasyon. Dev Yapilar Belgeseli ile ilgili belgeseller.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.