29 Mayıs 2020 Cuma

Sözlük çeviri

Türkçe cümle çeviri ( sözlük ) ile İngilizce, Türkçe ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Okunuşları ve çevirileriyle birlikte kelimelerin anlamları ve tanımları.


Bu yeni sürüme geçişte eski geçmiş temizlenecek. Dolayısıyla daha sonra kolay erişmek için gerekli gördüğünüz çevirileri kaydettiğinizden emin olun. Ayarlar bölümünü kullarak çevirisini görmek istediğiniz sözlükleri seçme ve aynı zamanda sözlüklerin gösterim sırasını ayarlama imkanı.


Kelimelerin seslendirilişini otomatik dinlemek için ayarlardan isteğiniz aksanı seçebilirsiniz.

Türkçe Çeviri İngilizce - Türkçe Cümle ve Metin Çeviri. Türkçe diline çeviri yapabilir veya İngilizce dilini tercüme edebilirsiniz.


Tureng Multilingual Dictionary offers you an extensive dictionary where you can search terms in different languages. You can search words by their fields of profession, hear different accents in languages, add and correct entries.


Türkçe İtalyanca cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, İtalyanca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! In every detail, caring for different Spanish speaking cultures.


Türkçe İngilizce cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, İngilizce ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Türkçe Arapça cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Arapça ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!

Cümle Çeviri, Metin Çeviri ve Text Çevirisi yapmak artık çok kolay. Ellerin ve parmakların aldığı biçimler ve hareketlerin yönü anlatılarak işaret dili ö�. Yapın ve Dil Öğrenin bab.


Ekibimiz çok dillidir ve bu özelliğimizden çok dilli sözlükler yaratırken faydalanıyoruz. Biliyoruz ki bir çeviri ararken amacınız o kelimeyi öğrenmek ve konuşma dilinde kullanmak. Bu sebeple çeviriden çok daha fazlasını. Türkçe Azerice cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Azerice ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!


Rusça-Türkçe çeviri ve sözlük hizmetimiz cümlelerin ve kısa metinlerin çevrilmesinde size yardımcı olur. Kürtçe metin otomatik. Türkçe Bulgarca cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Bulgarca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Kriyus Tercüme ailesi olarak en önemli amacımız sizlere çeviri ihtiyaçlarınızı en iyi ve hemen hızlı şekilde sunabilmektir.


Hem kelime hem de cümle çeviri imkanınız bulunmaktadır. Türkçe Fransızca cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Fransızca ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!


Sözlük bölümümüzden ayrı olarak blogumuzu. Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla ses kayıtlarını ve ayrıca kullanım örneklerini de içeren İngilizce-Türkçe sözlük. Türkçe Rusça cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Rusça ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın! Sitemiz, Osmanlıcayla ilgilenen kişilere hizmet vermek amacıyla hazırlanmış ve tasarlanmış bir sözlük sitesidir.


Bir çok sözlükden istifade edilmiştir.

Bu site size, Babylon’ un patentli tek tıkla çeviri yazılımı kullanıcısı olmasanız da, hepsi bir arada çeviri hizmeti sağlamaktadır. Türkçe batıda Balkanlar’dan başlayıp doğuda Hazar Denizi sahasına kadar konuşulan Altay dillerinden biridir. Bu belgeler,çivi yazılı Sümerce tabletlerdeki alıntı kelimelerdir.


Almanca-Türkçe Sözlük, Çeviri ve Dil Dersleri. Dizgin çevirip dönen.


Dünyada en fazla konuşulan 5. Gr: (Şart edâtı) Dahâ ziyade, olsa bile (manâsına gelir.) "İnne" gibi mâzi mânâsını muzariye çevirmeyip aksine muz. Türkçe Çince cümle çeviri ( sözlük ) ile Türkçe, Çince ve dünya dilleri arasında hızlı cümle ya da kelime çeviri yapın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.