28 Mayıs 2020 Perşembe

Src 4 çikmiş sorular

Tahmini sınav zamanı dakika. Bu sayfada yer alan src soruları ve cevapları, sınavı bitirdiğinizde görebileceksiniz. Merhaba sevgili arkadaşlar Ehliyet Hocam kanalı ile yaptığımız işbirliği neticesinde her ay düzenli olarak src sınavına yönelik hazırlık videolarını sitemizde bulabileceksiniz.


Başka Neler Yaparız? Vermiş olduğumuz hizmetler hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. D 32-B 33-D 34-D 35-B 36-B 37-C 38-C 39-D 40-B. Fakat bu belge srcbelgesi gibi hem yurt içi hem yurt dışında geçerli değildir ve uluslararası bir özelliği yoktur.


SRC ÇIKMIŞ SORULAR. Sadece yurt içi taşımacılığı kapsamaktadır. Aşağıdakilerden hangisi şaftın görevidir? A ) Diferansiyelin hareketini tekerlere iletmek.


B ) Vites kutusunun hareketini diferansiyele iletmek. C ) Motorun hareketini vites kutusuna iletmek. Src Belgesi Nasıl Alınır? SRCMESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ ÇIKMIŞ SINAV SORULARI.


Eylül Sınav Soruları. Aralık Sınav Soruları. Mart Sınav Soruları. Haziran Sınav Soruları.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tar. KUTLU EĞİTİM KURUMLARI, HİZMETLER Bursa İlimiz ve ilçelerinde ehliyet almak isteyen tüm sürücü adaylarına en üst düzeyde eğitimler vermekteyiz. SRCBelgesi ve SRCEğitimi Sınavları hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız. Saat’lik sürede her bir Ģoför en az kaç Saat kesintisiz olarak dinlenecektir?


Sosyal Medyada Paylaş: DENEME SINAVI 2. EHLİYET DENEME SINAVLARI VE EHLİYET ÇIKMIŞ SORULAR. Bu sayfa, şimdiye kadar çıkmış sorular eklenerek sürekli güncel tutulacaktır.


SRCYurtiçi eşya kargo taşımacılığı yapan sürücülerin alması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Sürücü Mesleki Yeterlilik Belgesi Çıkmış Sınav Soruları İçin Tıklayınız. PSİKOTEKNİK BELGESİNİ.


SRCbelgesi artık bu işi yapan sürücülerin zorunluluğu. Geçmiş yıllarda çıkmış sınav sorularından derlenmiştir.


SRCSINAV SORULARI Geçmiş dönemler de çıkmış soruları sizinle paylaşıyoruz. Fakat sadece test çözerek çalışmak ezberinizi geliştirir daha sonra da konuları unutmanıza sebep ola bilir bu sebepten konu anlatımlı ders kitapçığından çalışmak daha faydalıdır. B-C-E-D ehliyetlerden birine sahip olmak yeterlidir. Kamyon, Tır, Panelvan, Pikap, Kamyonet vb.


Bu sistem doğru aslında ne kadar çok geçmişe dönük soru çözerseniz başarı oranınızı da o. Trafik ve Çevre Bilgisi Motor ve Araç Tekniği İlk Yardım Bilgisi Trafik İşaretleri Trafik Uyarı İşaretleri Trafik Bilgi İşaretleri Karayolları. Direksiyon Ve Yazılı Sınav Sorgula.


YAPILACAK SINAVDA AYNI SORULARIN ÇIKACAĞI ANLAMI TAŞIMAZ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI TARAFINDAN YAYINLANAN SORULARA SEÇENEKLER EKLENEREK DÜZENLENMİŞTİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.