3 Haziran 2020 Çarşamba

Sadece html ve css ile sİte yapimi

HTML ile Site Yapımı Örneği Video Code. Video dersi çok iyi izlemenizi ve asıl önemli olan, sizin de aynı şekilde. Videoyu beğendiyseniz desteğinizi göstermek için kanalımıza abone olup videoyu beğen butonuna. Yani çalışan bir takvim uygulaması olmayacak.


Tam olarak çalışan bir takvim uygulamasını JavaScript konularımızı tamamladıktan sonra yapacağız.

Tasarımımızın son hali aşağıdaki gibi olacak. Merhabalar bu yazıda sadece css ile nasıl hamburger menu yapıldığını anlatmaya çalışacağım. Merhaba arkadaşlar, sizelere daha fazla çalışma sunmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, yine onlardan bir tanesi olan hazır html ve css site örneğini sizlerle paylaşmak istedim.


Sadece web ve grafik anlamında değil, programcılıktan ofis programlarına, internet hakkındaki güncel gelişmelere ve bilgisayar sistemleri ile alakalı her tür konuya yer verilmektedir. Bu yüzden ben sizler için örnek bir kod paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki kodları kullanarak dikey menü yapımında bulunabilirsiniz.


Umarım faydalı olacaktır.

Haftada bir düzenli olarak “Slider yapımı hakkında daha fazla konu yazın! Hal böyle olunca oturup çalıştık, sizler için şık ve kolay hazırlanabilir bir slider tasarladık. Yeni bir yazımda görüşmek üzere. Html ve Css ile Kalp Yapımı.


Daha önceki yazımızda html site yapımı konusunda bilgiler vermiştik o yazımıza buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bu yazımızda ise html kodlarıyla site yapımı hakkında bilgi vericem. Her yazılımda başlangıç ve bitiş fonksiyonları vardır buradaki amaç tarayıcılara bu sayfayı hangi dille okuyacağını belirtmektir. Görüldüğü üzere sadece html kodları kullanarak bir html index yapımı nı gerçekleştirdik.


Bir önceki yazımız olan html dersleri - facebook header yapımı başlıklı makalemizde facebook header, header kodları ve html dersleri hakkında bilgiler verilmektedir. Web sitelerinin önemli öğelerinden biridir menüler.


Menüler, bir web sitesi için bir yol haritasıdır ve mükemmel bir Menü, başarılı bir web sitesi tasarımının ilk adımıdır. Menüler, kullanıcılara site içerisinden kolay gezinme sağlamak için kullanıcı dostu olmalı ve web sitesi tasarımına ve.


Etiket Arşivi: html ve css ile site yapım. Fakat yukarıda gördükleriniz basılma hissiyatını en çok verenler. Box-Shadow ile hem boyut hem de basılma efekti oluşturacağız.

CSS YATAY MENÜ YAPIMI. Yani buttonu tasarlarken bir yandan da hover için alt yapı oluşturmuş oluyoruz. Bu örnekte meşhur Matrix filminde kullanılan akan yeşil yazıları simüle etmeye çalışacağız. Sayma, web uygulamalarının her yerinde bulunan bir görevdir.


Bu kutuları web sitenizde istediğiniz bir bölümde kullanabilirsiniz. Bu kod yapısında değişiklikler yaparak arka plan rengini ve kutu içerisinde yazan yazı boyutu tipini değiştirebilirsiniz.


Tema yapımına başlamadan önce temamızda neler olacağını belirleyelim. Temamız üst kısım, orta kısım olmak üzere ana kısımdan oluşacak. Css Menu Builder`da menünüzü hazırlarken izzymenu`deki gibi bir çok ayara müdahele edebiliyor ve aynı zamanda menünün css, html kodlarını ve image dosyasınıda görebiliyor ve kodlara müdahele edebiliyorsunuz.


Son olarak iki sitede hazırladığınız menünüzü tüm dosyaları ile birlikte ziplenmiş bir paket halinde indirebiliyorsunuz. Menu‘den önce gelmesi gerekmektedir.


Eğer senin de imkanın varsa visual studio editörünü kullanmanı tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.