18 Haziran 2020 Perşembe

Src 2 ve 4 hangi araçları kullanır

Yük ve yolcu taşımacılığı yapacaksanız, SRC belgesi almak zorundasınız. Peki karayolu üzerinde ticari eşya ve yolcu taşımacılığı yapan sürücülerde, hangi belgelerin bulunması gerekiyor? Sürücü belgesi (ehliyet), SRC ve Psikoteknik raporu bulundurulmalıdır. SRC ve SRCUluslararası.


Src belgesi ticari araç kullanıcılarının yasal olarak almaları gereken bir belge türüdür.

Sayılı yasaya göre, ticari amaç ile kullanılan “kamyonet, kamyon, otobüs ve minibüs” ler için belgenin niteliğine göre src belgesi alınması kanuni bir zorunluluktur. Her türlü kamyon, kamyonet, çekici, yarı römork, tanker v. Src belgesini kimler alır?


SGK şartı kaldırılmıştır) Muafsanız dilekçe yazarak hangi belgeyi istediğinizi belirtebilir (örneğin src belgesi) ardından kimlik, fotoğraf ve dekont gibi gerekli belgelerle başvurunuzu yapabilirsiniz. Sınava girecekseniz karşınıza çıkan sorudan tanesini bilmeniz gerekir. Sınav bazı il merkezlerinde yapılır.


SRC belgesini alanlar, SRC belgesine de sahip olurlar.

Kapasitesi kişiden fazla yolcu taşıyan. Srchangi araçları kullanır ? Src almak için gerekli şartlar.


Bununla birlikte en az ilk okul mezunu olmanticari araç kullanmanıza mani olan bir adli sicil kaydınızın bulunmaması gerekir. B Ehliyet Hangi Araçları Kullanır : Otomobil ve kamyonetin yanında alt sınıflara ait bazı sınıflarında araçlarını sürebilir. M sınıfına ait MOPE F sınıfına ait traktör ve Bsınıfına ait tekerlekli motosiklet.


Aehliyet hangi araçları kullanır ? Src belgesi sahibi olduktan sonra ticari amaçlı araçları sorunsuz bir şekilde kullanabilir ve herhangi bir cezai uygulamaya tabi olmazsınız. B olanlar SRC ve SRC, C-D sınıfı. M, Bve F sınıfı araçları kullanabilirler.


Motor bisiklet, tekerlik motosiklet ve traktör kullanabilirler. Azami yüklü ağırlığı 4. A sınıfı Ehliyeti Olanlar Hangi araçları kullanabilir.


Asınıfı yada tekerlekli motosiklet kullanabilir. BSınıfı Ehliyet Hangi Araçları Kullanır ?

Eğer kullandığınız tekerlekli motosiklet elektrikle çalışıyorsa bataryalar buna dahil değildir. CE Sınıfı Ehliyet Şartları Nelerdir ve hangi araçları Kullanır.


C sınıfı ehliyete sahip kişiler sadece 7KG ye kadar yük taşıyabilir ve römork takabilir. Eğer bir kişi 7Kg den fazla yük taşıyacaksa ve römork kullanacaksa mutlaka CE sınıfı ehliyete ihtiyacı vardır. Behliyet hangi araçları kullanabilir, ne kullanır ? Bunlara bir bakmak istersiniz diye hepsini kısaca anlattık.


B Sınıfı Otomobil Ehliyeti: Otomobil ve kamyonet kullanacak adaylara verilir. B Sınıfı ehliyet sahipleri otomobil ve kamyonet kullanabilirler. G sınıfı sürücü belgesi ile Hangi iş makineleri ve araçlar kullanılır.


G sınıfı ehliyet ile tüm iş makineleri kullanılırmı 1- G sınıfı ehliyet kod tablosu ht. Belge sahibi, ilgili tip. Motosiklet Türleri ve Özellikleri Yazımıza Göz Atın!


Hangi motorun sizin için uygun olduğuna karar verin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.