9 Temmuz 2020 Perşembe

Tasarım tescil ücretleri

Tasarım İşlem Ücretleri. Hesap Kodları: Hizmetin Türü: e-Devlet Üzerinden Yapılan Taleplere İlişkin Ücretler(TL) 4. TL, 10’ lu tasarım işlem maliyetleri 1. Teknolojinin sürekli ve hızlı değişmesi beraberinde sürekli yeni ürünlerin geliştirilmesini de tetiklemektedir.


TASARIM TESCİLİ HAKKINDA SIKÇA SORULAN SORU. Türkiye’de alınan tasarım tescil belgesi ile sağlanan koruma yalnızca Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir. Eğer Türkiye’de sahip olduğunuz tescili, yurtdışında da kullanıyorsanız ve korunmasını istiyorsanız ayrıca yurtdışı tasarım tescili gerekmektedir.


Sahip olduğunuz yeteneğinizin ve farkınızın kanıtlanmasını ve size ait olmasını istiyorsanız doğru adrestesiniz. Buna göre, e-Devlet üzerinden yapılan patent ve faydalı model başvuru ücretleri lira, marka tescil ücreti 2lira, coğrafi işaret ve geleneksel ürün başvuru ücretleri lira. Patent Nasıl Alınır? Tek tasarım için yapılan müracaata tekli tasarım.


Marka Devri Nasıl Yapılır? Yine marka tescil başvuru sürecinde olası tüm resmi ve hizmet ücretleri müvekkil ile başvuru öncesi paylaşılmamaktadır.


Tasarım tescil ücretleri

Açıkçası başvuru icin müşteriye cazip gelen bir ücret ile müşteri elde edildikten sonra, marka başvuru sürecindeki diğer tüm işlemlerde ekstra hizmet ücreti alındığından toplamda çok daha fazla hizmet ücreti üretilmektedir. Sunulan görsel anlatımlar, tescil halinde, tasarım korumasının sınırlarını oluşturacaktır.


Ambalaj, model ya da desen tasarımlarınızı piyasaya sunduktan sonra tescil işlemine kadar geçecek zaman içinde olası taklit vakalarıyla karşılaşmamanız. Adres: Via Green Plaza, Mustafa Kemal Mah. Belge koruma süresi – yıllık ücretleri ödemek koşulu ile yıldır. Yani aynı dosyada birden fazla tasarım tescil yenileme işlemleri tasarım yenileme ücretinin yanı sıra ilave tasarım ücreti ayrıca ödenmektedir.


Dosyadaki tasarım. Tescil ücretleri konusunda İddialıyız.


Tasarım tescil ücretleri

Madrid Protokolü kapsamında tek bir merkezden bu anlaşma kapsamındaki birden çok ülke için üstelik bağımsız başvurulardan çok daha uygun fiyatlarla Yurtdışı marka tescil başvurusu. Endüstriyel tasarım tescil ilk koruma süresi başvuru tarihi itibariyle yıldır. Bu işlem toplam 4’er kez uygulanmakta ve genel toplamda endüstriyel tasarım tescili koruma süresi yıl olarak tasarım sahibine koruma hakkı.


Etiket: tpe tasarım tescil ücretleri. Korumanın devam edebilmesi ve belgenin geçerliliği için, her yıl başvuru tarihine tekabül eden zamanda yıllık koruma ücretleri ödenmelidir.


Bu ücretler başvuru tarihine denk gelen sürede ödenmelidir. Süreyi kaçıranlar için, sonraki ay içinde %cezalı ödeme hakkı mevcuttur. Bu tarihin de geçmesi durumunda var olan tescil iptal olur ve belgenin sağladığı durum. Başvurular İngilizce veya Fransızca olarak yapılabilir.


Domain Fiyatları Domain tüm internet ve bilgisayar hizmetleri içinde en ucuzlarından biridir. Yıllık ortalama 3$ - 20$ arasında değişen domain ücretlerinin, bunun sizin web tasarım ortamına adım atmanızın ilk aşaması olduğunu düşünecek olursak çok düşük olduğunu görürüz.


E-Posta : bilgi(at)besiktaswebtasarim. Topluluk tasarım tescil sistemi ile Avrupa Birliği ülkelerinde başvuru yapılması, işlemler ve maliyet açısından her bir ülkeye ayrı ayrı başvuru dosyalanmasından çok daha avantajlıdır.


Beşer yıllık periyotlarla yapılan yenileme işlemiyle koruma süresi yıla kadar uzatılabilmektedir. Sistemin tek dezavantajı, üye ülkelerden herhangi birinden itiraz edilmesi ve bu. Türkiye genelindeki, özellikle Kardeniz Bölgesi, yüzlerce referansları ile kaliteli, özgün ve ekonomik hizmetlerini sürdürmektedir. Deneyimimiz, yetkin personelimiz.


Tasarım tescil ücretleri

Yurtdışında marka tescil başvurusu için devlet desteği sadece Türkiye’de tescil edilmiş markalara verilmektedir. Türkiye’de tescilli marka sahibi yurtdışında başvurusunu yaptıktan sonra ilgili ülkede yer alan ticaret müşavirliğine belgelerini onaylatıp en geç ay içerisinde üyesi olduğu ihracatçı birliğine belgelerini teslim ederek destekten faydanabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.