23 Temmuz 2020 Perşembe

Teşekkür plaketi yazısı

Sayın Ünal KARATAY. Ortaokullarımızda fiziki mekan oluşturma ve geliştirme.


Müdürlüğümüz kadrosunda çalıştığınız süre içerisinde, gayretli ve başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sağlık, esenlik ve mutluluklar dilerim. Görevli bulunduğunuz süre içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğümüze vermiş olduğunuz değerli hizmetlerinize teşekkür ederiz.


Geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinliğimize sağladığınız maddi manevi desteğiniz için size teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.

Modern kentleşme ve sosyal belediyeciliğe yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalar ile katkılarınızın devamını dileriz. Fakat bazen plaket yazısı için ne tür bir yazı yazılması konusunda kararsız kalabilirsiniz. Meslek Yaşantınız boyunca başarılarınızın devamını dileriz. Plaket siparişi vermek istiyorsunuz.


Kuruluşumuzda geçen hizmetlerinize teşekkür edr, bundan sonraki yaşantınızda sağlık,başarı ve. EMEKLİLİK İÇİN VERİLEN PLAKET YAZILARI.


Beraber çalıştığımız dönemde, çalışanların meselelerine göstermiş olduğunuz pozitif yaklaşım ve katkılarınıza teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dileriz.

Mermer desenli plaket olarak çalışılan bu ödül plaketine renkli baskı yapılmaktadır. Vinç Ailesi adına Mehmet Memiş tarafından teşekkür plaketi hediye edildi.


Elbistan Okul Servisleri Derneği (EOSDER) Başkanı Sait Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Ajansı Yurt Muhabiri ve Elbistanhaber. Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER Vanda meydana gelen büyük depremde yıkılan öğretmen evinin yerine yenisini yaptıracak olan Mustafa SARIGÜL`e teşekkür plaketi verdi.


Kristal Masaüstü İsimliği. Gölcük Belediye Meclis Toplantısı öncesinde örnek bir davranış sergilenerek, sel felaketinde iş makinalarıyla destek veren hafriyat firmalarına, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve meclis üyeleri tarafından teşekkür plaketi verildi. Teşekkür plaketi aldılar. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, eğitime katkılarından dolayı Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna teşekkür plaketi verdi.


Isparta Kitap Fuarında görev alan belediye meclisi üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri, personel ve fuara katkı sunan kişilere plaket ve teşekkür belgesi verdi. Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği’nde görev yapan polis memuru İzzet Demirel’in Antalya’ya tayini çıktı.


Başkan Yemenici’ye teşekkür plaketi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı himayesinde Düzce Valiliği, Düzce Üniversitesi ve Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde geçtiğimiz günlerde Düzce Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleşen. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. TEŞEKKÜR PLAKETİ ALAN İSİMLER.


Kemal AKIL İDARECİLER. Ali Rıza Köse İlkokulu-Ortaokulu Müdürü İsmet Hasgül, maddi ve manevi katkılarından dolayı Çiftlik Belediye Başkanı M.

Mete ARSLAN ÖĞRETMENLER. Halil Doğan’a bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Doğan ayrıca okula kamelya ve bank da hediye etti Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende öğrenciler, Çiftlik Belediye Başkanı M. Ahmet Kuş emekli oldu.


Türk Hava Kurumu (THK) Kdz. Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik ve yönetimi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MATSO) Yeni Yönetim Kurulu, Eski Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür plaketi verdi.


MardinKızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğİ başkanı Fahrettin Enez ÖZGÜRSAN GROUP A. CIE asosiye üyeliğe kabul yazısı: Y. Mimarlık Fakültesi teşekkür plaketi: Y:T:Ü: Rektörlüğü teşekkür plaketi: Y. Yapı Fiziği Bilim Dalı teşekkür plaketi: Galatasaray Lisesi 50.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.