23 Temmuz 2020 Perşembe

Tıp fakültesi randevu alma

Randevu için 1arayınız. Yazımızı okuyarak gerekli bilgilere bakabilirsiniz. GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ ŞAHİNBEY ARAŞTIRMA ve UYGULAMA HASTANESİ hastanetip. RANDEVU SORGULA İPTAL ET.


JCI tarafından akredite edilen ilk Üniversite hastanesiyiz.

Eğer kliniğin ya da doktorunuzun muayenehanesinin dahili numarasını biliyorsanız tuşlayarak direkt. Bu yöntemlerden biri telefon ile arayarak ve diğeri ise internet üzerinden online olarak randevu oluşturmaktır.


Oluşturduğunuz randevudan sonra size verilecek olan referans numarasını not etmeniz ve hastaneye başvuruda yanınızda bulundurmanız gerekmektedir. Hastanemize Duvar Resimleri Çalışması. Atatürk üniversitesi tıp fakültesi randevu.


Başhekim Yardımcıları: P. Sınavı mezun senemde kazandım.

Bu konuda tecrübeli olduğumu. Bu hastaneden yararlanmak için hem telefonunuzla hem de mobil cihazınız veya bilgisayarınızla internet üzerinden randevu alabilmeniz mümkün. Sağlık Hukuku ve Etik Konulu Panel Video.


Duyurular Tüm Duyurular. Bilimsel Etkinlikler Tüm Etkinlikler Yakınlarda Hiç Etkinlik Yok. Ana poliklinikler dışında kalan yan dal polikliniklerinde telefonla randevu hizmeti verilmiyor.


Yan dal polikliniklerine muayene. Tr kısayol linkleri içerir ve sadece yönlendirme yapar. Ancak bazı bölümlerde birkaç gün beklemek gerekirken bazı bölümlerde güne kadar bekleme süresi çıkabilmektedir.


Tabii ki bu aşamada hastanenin sistemini takip etmek ve ona göre kayıt oluşturmak en mantıklısı olacaktır. Türkiye’nin pek çok yerinden rağbet.


Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra poliklinik ve hekim seçinimizi yapıp randevu alma işlemini tamamlayınız. Bu hatta otomatik yönlendirme bulunmaz. Bu yüzden randevu almak istediğiniz öğretim görevlisinin adını bilmeniz, size kolaylık sağlayarak işlemlerinizin daha hızlı yürümesine olanak sağlar.


Bunun nedeni hastanenin fakülteye bağlı olmasıdır.

Hastalara özel olarak randevu veren hastane, bu nedenle randevularını sadece kendi internet sitesinden ya da telefonlarından vermektedir. Kabin, COVID-ve diğer partikül yolu ile bulaşma ihtimali olan her türlü hastalığa karşı hem hekimlerimizi hem de. Fakülte’nin kuruluşunun 500. NİVERSİTE HASTANESİNE YEŞİL KARTLI HASTALAR SEVKSİZ KABUL EDİLMEKTEDİR.


Haberin Devamını Okumak İçin Tıklayın. Size uygun tarih ve saat seçimini yaparak randevu alabilir, randevunuzu iptal edebilirsiniz. Normalleşme Sürecinde Ameliyathane Önlemleri 27.


Sponsorlu Bağlantılar. Cerrahpaşa randevu sisteminden her ne kadar müsait bir saat bulmak çok zor olsa da yine de randevu almak mümkün. Online randevu talebi uygulamamız ile internet üzerinden hastanemizde muayene ve tetkikler için randevu alabilirsiniz. Telefon randevuları bir sonraki iş günü içine verilmektedir.


Karşınıza aşağıdaki sayfa gelecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.