28 Ağustos 2020 Cuma

Ülke belgeselleri

Skip navigation Sign in. Daha fazla içeriğe ulaşabilmek için abone olmayı unutmayın. Küba gerçekten de ilginç bir ülke. Size orada ne olduğunu değil ne olmadığını anlatmak istedim v. Africa: Girls are shocked by a white man.


Wild Hamer tribe traditions and rituals.

Favori dizilerinle ilgili son haberleri al! Fox Networks Group Yapım Limited Şirketi’ne ait veya ilişkili markaların mevcut hizmet ve kampanyaları ile ileride sağlayabileceği hizmetlerden, fırsatlardan ve sunabileceği kampanyalardan elektronik iletiler yoluyla haberdar edilmek istiyorum.


En iyi seyahat belgeselleri listemiz valizlerini hazırlayıp yola çıkman için ilham verecek – hem de hepsini hemen şimdi internetten izleyebilirsin! Planet Earth, HDTV’nin icat edilme sebebidir.


Belgeseller ise bu gibi durumlarda hızlı ve keyifli bir şekilde bilgilenmenin en makul yolu gibi gözüküyor. Büyük Dünya Tarihi. Amerikalılar bulmak için seyahat ediyoruz.


Farklı, egzotik ve hatta bazen de yırtılmaya değer yeraltı ekonomisi ile uğraşmak.

Yılan, mantar, ginseng, kan kurdu ve burllar önemli doğal kaynaklardır. Onların hasat birçok nesiller geri gider ve şimdi. Kültür, tarih, bilim, suç ve macera konularındaki eşsiz belgesellerimizle sizlerleyiz. Hayvan belgeselleri yoğunlukta olup diğer kategorilere de zaman zaman sitemizde yer vermeye çalışıyoruz.


Bilimsel belgeseller, tarihi belgeseller, siyasi belgeseller ve nasıl yapılır gibi en çok aranan belgesel videoları da sitemizde yerini almaktadır. Belgeselin Yapimath;m ve Yönetmenligbreve;ini, ‘Temmuz Scedil;ehitler ve Scedil;ahitler’ ‘Milletin Adamimath;: Erdogbreve;an’ Belgeselleri ’nin Yönetmeni Scedil;ermin Dural üstlendi.


Jaipur’un pembe şehrinden Udaipur’un göl kıyısındaki saraylarına Rajastan’ın Rajput krallığı. Maharanayla bir söyleşi ve dağlardaki Kumbulgar kalesine at. Bu belgeseller konularına göre sıralanmış olup kanallarına göre sıralanmış halleri de bulunmaktadır.


Bilimin ve keşfin öncüsü National Geographic ile daha ötesini keşfet. Bir belgesel çekmek için. Arkadaşlar, bu ülkede ne yazık ki günde 1-dolara geçinmeye çalışan insanlar var. Bu yüzden ekonomi yerle bir durumda.


Dünyanın en ucuz şehirleri listesinin başında gelir oldu. Biyografi belgeselleri, en çok izlenenen belgesel türleri arasında yer almaktadır. Tarihe damgasını vurmuş büyük şahsiyetlerin hayatlarının anlatıldığı bu belgeseller ile başarıya giden yolu keşfedebilirsiniz.


Ulu önderimiz Atatürk gibi pek çok başarılı komutan ve siyaset adamının hayatlarının konu alındığı belgesellerin yanı sıra bilim insanlarının da. TRT Belgesel izle, canlı TRT Belgesel izle, TRT Belgesel canlı yayın izle, TRT Belgesel HD izle, HD kalitede canlı TRT Belgesel izle.

The Official Bear Grylls Store - empowering you to find your own adventure with official Bear Grylls products. Free delivery available. Hitler’in Gizli Tünelleri – Türkçe Belgesel.


Sundance Film Festivalinde Jüri Özel Ödülü alan belgesel, hidrolik kırılmaların Pennsylvania’daki bir sondaj çalışması sonucu bölge sakinlerinin içme. Beşikten mezara doğru giden her insan, içine doğduğu kültüre kendine has bir tecrübeyi ekleyerek ilerler. Bütün insanlığın ortak birikimini ve her insanın biricik rengini gözalıcı insan hikayeleriyle TRT Belgesel’de keşfedin. Favorilerime Ekle Daha Sonra İzle Genişlet Işıkları Kapat Sorun Bildir Beğen.


Dünyayı merak eden her insan, daha fazla ülke gezmek daha fazla kültür tanımak istiyor. Filmin Yönetmen ve Oyuncuları.


Fakat belgeseller sadece merak ettiğimiz kültürleri değil, gitmeyi hiç düşünmediğimiz sürprizlerle dolu yerleri de ayağımıza getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.