27 Ağustos 2020 Perşembe

Ulusal ajans proje sonuçları 2019

Proje başvuru sonuçları, başvuru formunda belirtilmiş olan e-posta adreslerine elektronik ortamda gönderilecektir. Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) proje teklifi yedek olarak belirlenmiştir (EK-2).


Kabul listesinde yer alan proje sahibi kurumlara yönelik olarak proje başlangıç toplantısı yapılacaktır. Yurt dışında eğitim, öğretim, staj, profesyonel gelişim, yaygın öğrenme temelli gençlik aktiviteleri ile kurumlar arasındaki işbirliklerini desteklemektedir.


Bu listede görebileceğiniz gibi overall sıralamasına göre ilk 4öğrencimize (Main List) hibe verilmesi öngörülmüştür.

Yılı Proje Teklif Çağrısı Sonuçları. Kitapçık oluşturma özelliği ile seçtiğiniz projeleri bir araya getirerek indirebilirsiniz.


Seçildiği ilan edilen tüm yararlanıcılar “ADAY” statüsündedir. Bu kapsamda projeye Milyon Avronun üzerinde hibe tahsis. Karaman Yatırım Destek Ofisi.


Geleneksel Akdeniz gıdalarının izlenebilirliği ve özgünlüğünün kontrolü için analitik araçlar ve dijital teknolojilerImplementation of analytical tools and digital technology to achieve traceability and authenticity control of traditional Mediterranean foodsDesteklenmeye Uygun Bulunan. Projesi kabul edilen grupların öncelikle bir eğitime alınacakları duyurusu yapıldı.

Ulusal Ajans ’ın Mayıs ayı içindeki teklif çağrısı sonuçları açıklandı. Duyuru kapsamında eğitime katılmanın zorunlu olduğu biliniyor. Yılı Teklif Çağrısı Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu Akreditasyonu Başvuru Sonuçları.


Yaygınlaştırmanın bir sonraki aşaması “sonuçların kullanılması”dır. Sonuçların kullanılması, çoğunlukla, projelerin çıktıları ile ilgilidir. ULUSAL AJANS YARARLANICILARI has 12members. Uluslararası alanda proje yapmış, gruplar, vakıflar, dernekler ve ilgili kuruluşların ortak bulmalarına.


Erasmus KA1sonuçları açıklandı. TRBölgesi, 1milyon TL olan toplam SOGEP bütçesinin %82’sine karşılık gelen 12. Başkanlığımıza sunulan. TL’yi almaya hak kazandı.


Yılı Fizibilite Desteği Programı 7. Ajansımıza yapılan proje başvuruları 28. Yönetim Kurulu toplantısında görüşülmüş ve desteklenecek projeler listesi Yönetim Kurulu.


BS-referans kodu ile 29.

Mülakat sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız. Bilindiği üzere, Avrupa Birliği tarafından sağlanan bu hibe nitelikli IPA fonları, Türkiye.


Yılı AB Eğitim ve Gençlik Programları’ndan Leonardo da Vinci Yenilik Transferi proje sonuçları açıklanmıştır. Haber bültenlerinin ve life style programların ağırlıkta olduğu sıralamalarda diziler de kendisine yer edindi. Cuma günü ekranda olan projelerin elde ettikleri sonuçlar… TOTAL REYTİNG SONUÇLARI Fatih Portakal ile Fox Ana HaberMüge Anlı İle Tatlı SertSurvivor Türkiye YunanistanGüldür Güldür ShowArka. Buligo TV 554views.


TL) toplam projemiz hibe almaya hak kazandı. Almanca ve Fransızca dil sınavı sonuçları. Dönem Sonuçları Açıklandı.


RAvrupa Dayanışma Programı Gönüllülük ve Dayanışma Projeleri Başvuru Sonuçları Açıklandı. Değerlendirme süreci sonrasında, Ajans. Ana Eylem Stratejik Ortaklıklar ve Ana Eylem Politika Reformuna Destek-Yapılandırılmış Diyalog.


Avrupa Birliği (AB) Hayat Boyu Öğrenme programı "Leonardo Da Vinci Hareketlilik" projesi kapsamında hazırlanan çalışmada, Halk Sağlığı Müdürlüğü de ortak olarak yer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.