18 Eylül 2020 Cuma

Usb typec dönüştürücü teknosa

Usb typec dönüştürücü teknosa

TeknoSA ile güvenli alışveriş yapın. Teknosa ile güvenli alışveriş yapın. Bu sayede elinizde bulunan Micro USB kabloları atıl durumdan kurtarabilirsiniz.


DM dönüştürücü metal gövdesi ve kaliteli konnektörleri ile oldukça dayanıklıdır. Siyah Renk Gönderilecektir. Bütün micro usb girişli cihazlarla uyumludur. Gigabit Ethernet Çevirici Dönüştürücü Adaptör % 5. Gbps’e kadar USB 3. Alüminyum alaşım malzemesi sayesinde dayanıklı ve hafif bir gövdeye sahiptir.


Usb typec dönüştürücü teknosa

Ancak elimizdeki birçok kablo ve. Type C To HDMI 2xusb 3. Go Des GD-CT0USB 3. VPW U2-cf-hUsb 2. Normal Fiyat22TLÖzel Fiyat19TL. HDMI Kablo (Metre) 4K Ultra HD fiyatı 102.


TL olarak hemen sipariş vermek için tıklayın. Telefon, monitör, hafıza kartı, flaş bellekler kısacası ne kadar cihaz kullanıyorsanız Apple, Samsung gibi büyük üreticilerin kendi. Kılavuzu, Bize Ulaşın. Giriş Yap veya Üye Ol.


Syrox TYPE C – USB 3. OTG USB Flash Dönüştürücü. Android sistemli çeşitli dijital cihazlar ve akıllı telefonlarla uyumludur. Huawei USB TYPE-C Dönüştürücü Adaptör.


EVİRİCİ ADAPTÖR DATA DÖNÜŞTÜRÜCÜ USB 3. Sepeti görüntüle “2A Samsung Micro Şarj Aleti PowerWay X13” sepetinize eklendi. Inca TYPE-C TO DİSPLAYPORT 4K METRE KABLO Dönüştürücü Kablo. Bu sayede yeni nesil Macbook ve uyumlu Ultrabook’ unuzun ekranındaki görüntüyü monitörünüze aktarabilir ve aynı zamanda USB cihazlarınızla bağlantı kurabilirsiniz. TL 5TL Kategori.


TL den başlayan taksitlerle! O1Micro USB - TYPE-C Dönüştürücü. TL ve Üzeri Alışverişlerde Bizden. Hafıza Kartları USB Flash Bellek. Oto Ses Sistemleri. Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır araştırıyorum ama netice elde edemedim. Usb type c den dişi rjerhernet jack dönüştürücü yapmak istiyorum, bunun için cat kablonun bir ucuna rj jackı bağlayıp diğer uca type c bağlayabilir miyim ? Yoksa bu bileşim için ayrı bir kontrolcü karta ihtiyacım.


Tek bir kolay adımla her şeye erişin. Akıllı telefonlar ve tabletlerle uyumludur. Baseus marka ve yüksek kalitelidir. Fonksiyonları: 1xHDTV.


Pratik, şık ve sağlam yapısıyla güvenle kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.