13 Kasım 2020 Cuma

Wifi adı ve şifresi değİştİrme

Wifi adı ve şifresi değİştİrme

Türk Telekom Modem Şifresi ve Adı Değiştirme - Duration: 3:05. Ceylin Gözüm 263views. Modem Wifi Şifresi Değiştirme (hem telefondan hem bilgisayardan) - Duration: 2:17.


WiFi Şifresi Değiştirme Windows ve 8. GHz ve GHz seçeneklerini de aktifleştirebiliriz. Kablosuz ağ ayarları bölümüne geliyoruz. Bu bölümde WiFi şifre değiştirme ve WiFi adını değiştirme (SSID) gibi işlemleri yapabilirsiniz.


Her marka modelin arayüze giriş için kullanıcı adı ve şifresi farklı olabiliyor. Tech Worm 56views. Wi-Fi adı değiştirme Wi-Fi şifre Wi-Fi.


Telefondan wifi şifresi nasıl değiştirilir? Merhaba arkadaşlar bu yazımda kablosuz modeminizde yayın adını nasıl değiştireceğinizi anlatacağım.


Ben bugün sizlere TP–LİNK kablosuz ismini değiştirmeyi anlatacağım. Wifi şifresi değiştirme işlemi kullandığınız internet sağlayıcısı ya da kullandığınız modem markası ne olursa olsun temelde aynı yolla yapılır. WİFİ şifrenizi değiştirmek. Bu yazımda hem wifi şifresi değiştirme hem de güçlü ve olabildiğince kırılamaz bir şifre seçmeyi anlatacağım.


Bununla birlikte birkaç güvenlik tavsiyesinde de bulunacağım. Yazıyı sonuna kadar okursanız çok çok basit saniyelik iş olduğunu anlarsınız. Zyxel Modem Wifi Adı ve Şifre Değiştirme.


Evde internet’e bağlanmak için kullandığımız modemlerin bir arayüzü vardır. Bu arayüz ile modemimizde bazı ayarlamalar yapabiliyoruz. Bu ayarlardan bazıları da Wifi Adı ve Şifresidir.


Superonline Wifi Şifresi Değiştirme (Modem Şifre Değiştirme ) - Duration: 4:43. Günümüzde teknolojinin geldiği noktada internetsiz yaşamak neredeyse imkansız hale gelmiştir.


Wifi adı ve şifresi değİştİrme

Buna bağlı olarak bazı kişiler bedava internet kullanabilmek için WiFi şifrelerini kırmaktadırlar. Halihazırda modem wifi adı SSID wifi şifresi ise SSIDbölümüne girildikten sonra kaydet yapılır. Birkaç saniyelik işlem neticesinde ışıkların sabitlenmesi, şifrenin değiştirildiğini gösterir.


Wifi adı ve şifresi değİştİrme

Wifi şifremizi değiştirdikten sonra “ Save Settings ” ‘e basıyoruz. Sonrasında bir kaç saniye bekliyoruz ve otomatikman şifremiz ve diğer bilgiler güncellenmiş oluyor.


Edimax markalı modemlerin wifi şifresi ve kullanıcı adı bu şekilde değiştirilmektedir. Umarız faydalı olur. SSID yani kablosuz ağ ismini yazınız ve doğrulama türü yani şifreleme bilgisi olarak Wpapsk seçiniz ister otomatik wifi şifre oluşturursunuz. Genel de giriş bilgileri 192.


Eğer herhangi bir sayfa gelmezse. Kullanıcı adı ve şifre ekranı gelecektir. Bu kısımda modem türlerine göre değişen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapmanız gerekli.


Wi-fi Ağ adını ve parolasını değiştirme. Bunu gerekli sayfada bulmalısınız daha sonra.


Diğer en çok kullanılan modem markalarından biri olan TP Link kablosuz wifi şifresini değiştirme kısmını anlatalım. Ardından kullanıcı adı ve parolanızı girin.


Bu da yine aynı yukarıda anlattığımız iki farklı modem gibi basit adımlardan oluşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.