19 Şubat 2021 Cuma

Yeni zelanda nitelikli göçmenlik meslek listesi

Yeni zelanda nitelikli göçmenlik meslek listesi

Yeni Zelanda göçmenlik şartları. Ama baştan söyleyeyim pek de kolay değil. Son değişikliklere göre Orta ve Uzun Dönem Nitelikli Meslekler Listesi ’ne, tenis koçluğu ve profesyonel futbol oyunculuğu da dahil olmak üzere yeni meslek daha eklendi.


GÖÇMENLİK FORMU için tıklayınız. Mesleğiniz yeni zelanda ’da aranan meslekler listesi içinde bu yönden şanslısınız birde yanında iyi derecede ingilizce biliyorsanız değmeyin keyfinize. Puanlama sistemiyle bir değerlendirmeye alınan bu başvurular arasından puan ve üstü almanız gerekiyor. Diğer bir değişiklik ise Kısa vadeli listenin-STSOL- bir parçası olan mesleğin Orta ve Uzun Vadeli.


Göçmenlik vizelerine başvurmadan önce mutlaka meslek denkliğinizi almanız gerekir. Meslek onayından olumlu bir sonuç alınırsa, vizeniz ile devam edebilirsiniz.


Yeni zelanda nitelikli göçmenlik meslek listesi

Sadece sınırlı sayıdaki başvuru sahipleri (her uygun meslek için maksimum 000) başvurabilir ve son yıl içerisinde uygun meslek içerisinden en az birinde iş deneyimine sahip olmalıdır. Bu sınavlardan en popüleri IELTS olmakla birlikte, sınavın bilgisayar ile karşılıklı yapılmasının stresi azalttığını ve taktikleri öğrenerek daha hızlı sonuç alınabileceğini düşünen pek çok kişinin PTE’yi tercih ettiğini söyleyebilirim.


Bu servisimizin ilk aşaması puan analizi ve durum raporlamasıdır. Bu işlemde bize iletilen adayların detaylı CV si ve bilgiler ışığında göçmenlik programına durumlarının uygunluğu. Avustralya Göçmenlik. Eğer mesleğiniz ülkede az rastlanan iş.


Nitelikli Göçmenlik programı hakkında bilgi edinmek için lütfen Departmanın internet sayfasını buradan ziyaret ediniz. En iyi meslek belli oldu Online iş ağı platformu Glassdoor, her yılın Ocak ayında yayınladığı en iyi meslekler listesini yayınladı. Bununla ilgili detaylı bilgi için Sağlık Prosedürleri sayfasına bakınız.


Bu yıl ülke toplam 2bin kişiye göçmenlik için kapılarını açacak ! Başvurabileceğiniz vizelerin listesi İngilizce bir şekilde aşağıda. TAMAMI ALINTI olarak paylaşıyorum.


MESLEK LİSTESİ AÇIKLANDI. Kanada iş imkanları. Dil kursu başvurularında, İstenilen meslekler sıralamasında yer alan adaylara ayrıca vatandaşlık işlemleri hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. Bu yüzden geldiğinizde acil ihtiyaçlarınız için havaalanından bir adet priz dönüştürücü edinirseniz iyi olur.


Yeni zelanda nitelikli göçmenlik meslek listesi

Bu program meslek sahibi olanlar açısından önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Aşağıda vereceğimiz meslek listesi Daimi İkamet diye tercüme edeceğimiz P. R ( Permanent Residency) vizesini almak için açıklanmıştır ve bu listeyi bir rehber olarak kullanabilirsiniz.


Amerika’nın “Özel İş Kategorileri” olarak adlandırdığı ve Amerika’nın resmi göçmenlik bürosu USCIS’in web sitesinde ihtiyaçlara göre güncellediği bir listesi mevcut. Bu listede yer alan işlerden herhangi birinin kriterlerini yerine getirebiliyorsanız, nitelikli çalışan olarak ayrı bir süreçten geçebiliyor ve göçmenlik için başvurabiliyorsunuz.


Daha fazla bilgi için, Göçmenlik ve Vatandaşlığa Kabul Servisi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Belediyeye kaydolmak için yanınızda getirmeniz gerekenler. Profesyonellerin listesi vatandaşlık ülkesine ve geçerli ticaret sözleşmesine bağlıdır.


Nereye gittiğinizden bağımsız olarak, ayrılmadan önce tam bir tıbbi kontrol için doktorunuzu ziyaret etmelisiniz. STANBUL HUBUBAT BAKLİYAT YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ ÜYELERİNE SİRKÜLER. Bu vizelerin sahipleri Almanya’da aya kadar kalabilir ve seyahatin finansmanında yardım almak için günden fazla sürmeyen tatiller üzerinde iş arayabilirler. IELTS Sınavında başarısız olma durumu yoktur.


Polis, kenttekilere olay yerinden uzak durma çağrısı yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.