14 Mayıs 2021 Cuma

Youtube 4000 saat nedir

Youtube 4000 saat nedir

Para Kazanma Aktifleştirme ! Web Eğitim 47views. WHAT YOU NEED TO KNOW BEFORE OPENING A CHANNEL. Daha fazla video için kanala abone olup bildirimleri açmayı unutmayın! Saat İzlenmesi.


Her saat başı görev yayınlanacaktır. Bu görevleri yapan kişilerin videoları sitedeki yoğunluğa göre yarım saat içinde izlenmelere başlanılacaktır. The watches you buy will have seconds - minutes effect on the videos.


In other words, watch gives a minimum of seconds and a maximum of minutes. In this way, you can easily increase the viewing time.


Sistemimiz içeriklerinizi kitlelere ulaştırmanıza ve etkileşim sağlamanıza zemin hazırlar. Bu sayede hak ettiğiniz ve ulaşamadığınız limitlere ulaşmanızı kolaylaştırır. Bireyler siteye kayıt olur kanallarını, videolarını yada websitelerini ekler ve etkileşim sağlanır.


Duration: minutes, seconds. kanallarının incelenmesinin ardından reklam kazançları tekrar aktifleştiriliyor. Hairstyle » Best Hairstyles For Girls. Yeşil Kaçkar Peynircilik - Hemşin Balı, Yağ.


Konstrüksiyon Projesi. Bu konuda çok önemli çünkü bu konu en çok yanlış yapılan konulardan birisidir diyebilirim.


Youtube 4000 saat nedir

Arkadaşlar eğer ilk videolarınız arkadaşlarım ile beraber gezdik, amcamlarla beraber pikniğe gittik, misafirliğe gittik gibi özel hayatınızın içinden. ADE GARANTİSİ Siparişinizi hizmet sayfasında belirtilen (üç günün altında olmayan) tahmini teslim süresinde teslim edemememiz halinde paranızı iade etme garantisi veriyoruz. Kanal açtığınız günden itibaren ay değil, sürekli olarak son ay göz önünde bulunduruluyor.


Yani, bu yıl izlenme sürenizi doldurup gelecek yıl hiç. Para kazanmaya başlamak için video izlenmesi elde etmelisiniz., insanlara videoları çevrimiçi olarak depolaması ve başkalarıyla paylaşması için basit bir yol sağlar. videoları, herhangi bir insanın herhangi bir konuda video yüklemesi sonucu oluşmuş tüm videoları kapsar.


Bu videoların diğer sosyal medya, e-posta ve web siteleri aracılığıyla paylaşılması diğer bir çok platforma göre oldukça kolaydır ayrıca. Siteye kayıt olarak ilgili adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. Bu site aracılığıyla para kazanma özelliğinden yararlanabilirsiniz. SAAT İZLENME İÇİN SAKIN BU HATAYI YAPMAYIN.


Youtube 4000 saat nedir

DOGE trenine atlayanlar sadece Jake Paul değil. Dünya çapında bilinen ticari haber yayını Bloomberg, bugün Dogecoin hakkında bir makale yayınladı. kazanç elde etmek isteyenler için, videolara reklam yerleştirme kriterinin yanı sıra izlenme sayısı, 4. Bu yöntemler sizin kanalınızın büyümesine ve gelişmesine yardım eder. Bu dersleri satın alarak kendinizi eğitebilir ve.


Neye tabii ki, para kazanma aktif etmek için. Elbette bakıyoruz herkes bir çözüm bulmuş. Abone hemen nasıl yapılır? D Secure Kredi Kartı Ödemesi ile Güvenli Bir Şekilde Ödeme Yapab.


Oynatma Listesi Nedir ? Photoshop ve üzerine eğitim videoları çekiyorsunuz. Beğeni, abone, izlenme gibi bi. Video attıkça kanalınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.