18 Mayıs 2021 Salı

Youtube kanal resmi yapma programsiz

Youtube kanal resmi yapma programsiz

KANAL PROFİL RESMİ YAPMA PROGRAMSIZ - Duration: 5:44. Dijital Milyoner 598views. Jim Browning Recommended for you. Umarım işinize yarar.


Aşağıda açılan seçeneklerden, kanal fotoğrafı yapmak için " Channel Art " ı seçiyoruz veya videolarımıza küçük resim yapmak istersek " Video Covers "i seçiyoruz. Sadece zihninizi kanal resmi yapma destanlar bununla biraz …. Bu yazı sabitlenmiştir. Ben de bu konuda yeni bir sayfada önerilerimi ve fikirlerimi paylaşmanın herkes için daha yerinde olacağına karar verdim.


Youtube kanal resmi yapma programsiz

Malum herkesin belirli bir bütçesi olduğunu varsayarsak. Resmi kanalına yükleyeceğiniz küçük resminizi doğru belirlemeniz büyük bir önem taşır. Bu küçük resim videonuzu tanıtır ve videonuzun izlenip izlenmemesini belirleyebilecek kadar önemli bir parçadır.


Youtube kanal resmi yapma programsiz

Size tavsiyem çok fazla şey eklemeyin. Eğer benim kitaplarla ilgili bir kanalım olsaydı kitap resmi, makyaj kanalı olsaydı makyajı belirten, teknoloji olsaydı teknoloji ile ilgili küçük sevimli resimler eklerdim.


Arkadaşlar Merhaba, Bu videoda nasıl profil resmi yapılıra dair bilgiler vermek istedim. Yapma Sitesi – İntro Nasıl Yapılır? Kanal resmi ekleme veya değiştirme.


Not : Anlattığımız işlemi gerçekleştirdikten sonra, sayfanızı profesyonel bir görünüme kavuşturmak için yapmanız gereken tüm işlemleri, detaylı olarak buradaki rehberimiz de anlattık. Kapak fotoğrafı olarak kullanacağınız resmin maksimum dosya boyutu MB olabilir. kanallarınıza kapak resmi yapmak için size özel güzel bir site yayınladık. resmi sayfalarınız için kapak fotoğrafı yapmayı düşünüyorsanız burda verdiğimiz site sayfası tam size göre.


Online ve ücretsiz olarak, kolay bir şekilde kapak resmi oluşturun. Site sayfasına giriş yapın. Fotoğraf Hazırlanışı. Start Designing buton’una.


Hazır olan introdaki text alanına istediğimiz şeyi ( kanal adları, web sitenizin ismi) yazabilirsiniz. Yeni bir kanal oluşturun ya da mevcut Marka Hesabını kullanın. Listeden Marka Hesabını seçerek yönettiğiniz Marka Hesabı için bir kanalı oluşturabilirsiniz. Bu Marka Hesabında zaten bir kanal bulunuyorsa yeni bir kanal oluşturamazsınız.


Bunun yerine, listeden. Ayrıca kanal resmi, her cihazda farklı şekilde gösterilir. Kanalınızın düzenini özelleştirebilir ve izleyicilerin sayfanıza geldiklerinde istediğiniz içerikleri görmelerini sağlayabilirsiniz. Programsız) Hızlı Ve Kolay.


Konu sabitlenmiştir daha önce aynı site verilmişti ama detaylı anlatım olup olmadığını hatırlamıyorum. Bir çok arkadaşımız için faydalı olacaktır. Hakkında sekmesini açın.


Varsayılan olarak, fragman kanal sayfasındaki fragman alanında oynatılırken reklam gösterilmez (seçilen videoda hak talebinde bulunulan üçüncü taraf içerik olmadıkça). Siz de kanal resmi ve kanal kapak fotoğrafı yapma konusunda başarılı kişiler arıyorsanız hemen Sadeceon adresine gelin! Photoshop kullanamayan arkadaşlar için kolay kanal fotoğrafları oluşturabilirler.


Dilediğiniz kadar Yotube kanal kapak fotoğraflarını burada bulabilirsiniz. ’nin video paylaşanlara sağlamış olduğu video içerisinde ve video penceresinde yayınlanan reklamlardan para.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.