9 Haziran 2021 Çarşamba

Youtubeye nasıl profil resmi koyulur

Youtubeye nasıl profil resmi koyulur

Videolara kapak fotoğrafı nasıl koyulur ? BETÜL SUDEnaz 53views. ShowGaming TR 3views. CH SETH 55views. Arkadaşlar selam ben kemal bugün kanalınıza nasıl fotoğraf koyulur onu gösterdim ama hesabınızı açalı ay olması lazım.


Youtubeye nasıl profil resmi koyulur

Abone LİKE VE YORUM. Yasin Köybaşı 35398. Oyun prosu Karal prosu views. Profil resmi nasıl koyulur ? Bayraminiz kutlu olsun - Duration: 0:54. IN-SHADOW - A Modern Odyssey. Büyük boyutlu resimler kırpılabilir. Kanal resminin farklı cihazlarda nasıl gösterildiğine göz atın. Sayınsevgilir adayları 4. Kanalınız açıldıktan sonra profil resmine basılı tutun ve gelen menüden " resmi yeni sekmede aç" seçeneğine dokunun.


Daha sonra kanalınızın resmi ayrı bir sekmede açılır. Resme basılı tutup " resmi kaydet" diyerek indirebilirsiniz. Değerlendirmeler cevaplar Tarih 20.


Saat 21:Tweet 0. Yukarıda profil fotoğrafını nasıl yükleyebileceğinizi anlatmıştım. WhatsApp hesabınızı açın. Android için profil resmi, yazısı ve grup resmi eklemesi. kanal profil resmi ekleme nasıl oluyor, bunu öğreniyor olacağız.


Bu şekilde yeni bir profil resmi ekleyebilir veya mevcut profil resminizi değiştirebilirsiniz. profil resmi nasıl büyütülür? Fakat aslında profil fotoğrafı çok daha büyüktür. Aslında bloğumun logosunu yaparken izlediğim yolu burada da uyguladım.


Sadece nasıl bir resim kullanacağınız ve tasarımı sizin hayal gücünüze kalmış. Ben sade bir kanal resmi hazırlamayı planladım. Instagram’ın neden bu kadar çok tercih edilmesinin en önemli nedenleri arasında çok havalı efektler ile resimlerinizi filtremeniz ve anında sosyal ağlarda paylaşmanızdır.


Youtubeye nasıl profil resmi koyulur

Instagram uygulaması ile çeşitli efektler vererek çok güzel fotoğraflara dönüştürebiliyorsunuz. PUBG Mobile profil fotoğrafı değiştirme rehberi ile karşınızdayız, PUBG Mobile fotoğraf konusunda artık bir sorununuz kalmayacak. Bu oyunda profil fotoğrafı değiştirmek çok basit!


PUBG Mobile’ın yaygınlaşması ile oyuncular giysilere ve profillerine daha da önem vermeye başladılar. Biz de Mobidictum olarak PUBG Mobile rehberi yazarak ve Mobil PUBG’de oyuncuların. Hesabımız var artık ve şimdide nasıl video veya klip yükleyebileceğimizi tarif etmeye anlatmaya çalışacağız. Olumlu Oyla Olumsuz Oyla.


Anonymous sordu sene önce. Sponsorlu Bağlantılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.