17 Haziran 2021 Perşembe

Yunanistan vizesi antalya

Detaylar için iletişime geçiniz. Yetkili İnternet Sitemize Hoş Geldiniz. VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir.


Turistik vize, ticari vize, aile ziyaret vizesi, kısa süreli eğitim vizesi, sportif faaliyet vizesi gibi kısa süreli vizeler bu kategoride yer alır.

Konsolosluk, duruma bağlı olarak rezervasyonların satın alınmış olmasını talep edebilir. Teslim etmeniz gereken belgeler arasında bulunan vukuatlı nüfus kayıt örneğinde açık adresinizin görünmesi özellikle talep edilir.


Yunanistan vizesi için firmamizla ilişime geömeniz yeterlidir. Ancak vize başvurunuzu ilk giriş yapacağınız ülkenin konsolosluğuna gerçekleştirmeniz gerekmektedir.


Ankara başvuru merkezi üzerinden vize başvuru süreciniz yönetilecektir. Uzunluğu yaklaşık km´dir ve Adriyatik ve Ege Denizi arasında seyredecek gemiler için yaklaşık 4km tasarruf sağlamaktadır.


Farklı bir form ya da aynı sorularla hazırlanan başka bir belge, bu formun yerini tutmaz.

Aynı zamanda imzasız formlar da geçerli sayılmamaktadır. Kontrol Sırasında iptale düşmüş otel be uçak bileti rezervasyonu nedeniyle 2. Başvuru sahiplerinin dikkatine! Adana, Adıyaman, Ağrı, Aksaray. TL’nin ödenmesi gerekiyor.


Tecrübemiz ile TDO Turizm bünyesin de yer alan vizesi. Vize Randevu Merkezi-Konsolosluk İşlemleri.


Vize başvurusunu İstanbul, Bursa ve Trabzon’dan yapılacaklar vize randevularını Kosmos Vize ’den alacaktır. Bunun sebebi bize komşu olan adalara yaz aylarında gösterdiğimiz ilgiden kaynaklanmaktadır. Schengen vizesi daha iyi bir gelecek için garantinizdir. Bodrum’dan Kos ve Simi,Marmaris’ten Rodos,Kuşadası’ndan Sisam’a feribot ve özel tekneler ile kolaylıkla ulaşım mümkün.


Santorini ve Mykanos’da yaz. Umuma mahsus Pasaport hamili T. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır. Konsolosluğu’na, yunanistan vizesi için gerekli belgeler sunulmalıdır.


Schengen, Avrupa’da bulunan ülke arasında imzalanan bir anlaşmadır.

Konuya ilişkin değişiklikler ya da farklı uygulamalar tamamen Yunan mercilerin elindedir. Dolayısı ile yapılan değişiklikler.


Vize başvuru işlemleri için konsolosluklar tarafından yetkilendirilmiş resmi aracı kurumdur. Antalya Italya Vize Merkezi. Vfs Global İle yapılan schengen vize başvurularında konsoloslukla. Vize ücreti bazı adalarda ve acentalarda farklılık gösterebilir.


Vize evraklarının eksiksiz olarak verilmesi ve başvuru yapılmasının ardından – iş günü içerisinde. Vize Merkezi aşağıdaki vize hizmetlerini sağlar: vize randevu, oturum, aile birleşimi, pasaport kimlik, yenileme, geri dönüş, adres tespiti, soyadı beyanı ve diğer konsolosluk işlemleri. Ege’de bulunan bazı Yunan adalarına kısa süreli turistik geziler için girişler kolaylaştırılmış, geçici vize uygulamasına başlanmıştır.


Korona virüs salgını nedeniyle, turistik amaçlı seyahatlerde. Yaz geldi ve haliyle bize yakın olan Yunan Adaları sezonu da açıldı. Vize başvurularında yolda bir gün harcanıyordu, bu önlendi, zaman ve paradan tasarruf ediliyor. Her yıl binlerce kişi vize işlemleri için başvuruyor.


Papoulia, Türk vatandaşlarına vize konusunda yardımcı olmak için Nisan ayından. Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.