27 Temmuz 2021 Salı

Yunanistan vize takip

Gişede, dosyanızın referans numarasını belirten bir fiş verilir. Bu numara ve soyadınız ile online takip hizmetimize erişebilirsiniz. VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA. Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir.


MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ "Size daha iyi.

Barkod numarası girildikten sonra başvurunuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz. HABER BÜLTENİ ÜYELİK. Başvurularınızın durumunu sitemizden online sorgulama yöntemi ile takip edebilirsiniz. Ana Sayfa Hakkımızda Biz Sizi Arayalım.


Bu süreçler dahilinde ise başvurularınızı tamamlayabilir, siz de bu ülkeye doğrudan giriş yapma olanaklarına sahip olabilirsiniz. Merkezimiz Tüm Türkiye’ye hizmet vermektedir.


Tabii ki vizenin sahibi olabilmek adına evrakların eksiksizce tamamlanmış olması ve yurtdışı seyahatinizi gerçekleştirme konusunda ise herhangi bir engel. Tüm bu süreç aracı firmaların internet sitesinde takip edilebiliyor.

Benim banka bakiyelerimde mevcut ancak ev hanımıyım, bir kolejde öğrenci. Ben ve kızım için bizlere gereken evrak, ücret ve süreç hakkında bilgilendirme.


Yunanistan Vizesi Değerlendirme Süresi. Haziran öncesinde randevu oluşturmuş kişilerin randevuları kabul edilmemektedir. Daha fazla bilgi için Ek Hizmetler sayfamızı ziyaret ediniz. Bu hizmetten yaralanabilmek için, Başvuru Tipini MOBİL seçip size uygun gün ve saate randevu alabilirsiniz.


Yurt dışı tatiline çıkmak istiyorsunuz ama vize işlemleri gözününüzü korkutuyor. Vizehizmetleri tüm yükü sizden alarak kolayca vize almanıza yardımcı oluyor. Ekibimiz bu güncellemeleri sürekli takip ederek, vize konusunda sizlere en iyi hizmeti vermeyi amaçlar.


Bu kişiler için kişinin başvuruya gelmesine gerek olmadan. Talep edilen evraklarda yer alan bilgilerle vize formunda yer alan bilgiler asla. Seyahat dilekçesi ıslak imzalı olmalı, masraflarını açıkça karşılayacağını belirtmeli ve imzalayan kişinin telefon numarası, mail adresi, adresi, adı soy adı açıkça yazmalıdır.


TL’nin ödenmesi gerekiyor. Bilgi almak için videodaki adresten bize ulaşınız. Tüm yaş grupları için randevu alınması zorunludur.


Ailece yapılacak vize başvurularında tüm aile bireyleri için randevu alınmalıdır.

Müşterilerine, doğrudan hükümet ve konsolosluklarına bağlı kaynaklar esas alınarak, tavsiye, bilgi, asistanlık ve temsilcilik servisi verir. Vize randevuları ücretsizdir.


Doğrudan Büyükelçilik ya da Konsolosluk yerine vize başvuru merkezlerinden başvuru gerçekleştirmek, vize alırken oluşabilecek hataları düzeltmeniz adına size ek fırsatlar sağlıyor. Başvuru yaptığınız ülkenin Yunan konsolosluğundan vize başvurusu yapılacak.


Schengen ülkelerinde toplam konaklama süresi altı aylık bir süre içinde ilk giriş tarihinden başlayarak günü aşamaz. Müşterilerimize, seyahatleri öncesi vize işlemlerinde rahat ve kolaylık sağlamak amacıyla, randevu ve başvuru oluşturmalarında danışmanlık ve refakat hizmeti vermekteyiz.


Haziran’dan önce rezervasyon yapılmış başvurular kabul edilmeyecektir. Sizler için evrakların hazırlanması aşamasından, vize başvurunuzun sonuçlanmasına kadar ilgileniyor, işlemlerinizi bizzat takip ediyoruz. Aracı şirketin bundan tabii ki haberi yok. Danışmanlık Hizmeti.


Başvuru çeşidinizin türüne göre ilgili başvuru evrakları ve izlenecek yollar ve yapılması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.