14 Eylül 2021 Salı

Yurtdışı kargo takip

Uyarı: Bu sayfada görüntülenecek sonuçlar bilgi amaçlıdır. Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.


PTT yurtdışı kargo takip için gerekene ilk ve en önemli bilgi, kargo takip numarası ya da barkod numarası. Bu numaranın kargonuzu teslim etme aşamasında size verilmesi gerekiyor.


Eğer herhangi bir durumda bu numara verilmezse PTT yurtdışı takip yapmanız mümkün olmayacaktır. TRACK aracılığı ile en güçlü ve kapsayıcı posta takip sistemi.

Yurtdışı Kargo Takip. TRACK en güçlü ve kapsayıcı posta takip platformudur. DHL, Fedex, UPS ve TNT gibi uluslararası ekspres kargo şirketleri ve GLS, ARAMEX, DP TOLL vb. Bu hizmeti kullanarak, kayıtlı yurtiçi ve yurtdışı gönderilerin durumunu takip edebilirsiniz.


Aşağıdaki alana gönderinizin barkod numarasını girerek takip işlemini gerçekleştirebilirsiniz. DHL, UPS ve FEDEX gibi firmalarla yaptığı yüksek gönderi hacminden sağladığı, yüksek iskonto oranlarından dolayı size fiyatları indirimli olarak sunabilmektedir. Her kargo şirketinin yurtdışı kargo takip sistemi bulunmayabilir.


Sitede bulunan içerikler firmaların kendi sitelerinden, müşteri ve bireysel tecrübelerden derlenmiştir.

En uygun fiyatlarla sunduğumuz yurtdışı kargo hizmetimizde güçlü iş ortaklarımızla birlikte kargolarınız en güvenli ve en hızlı şekilde alıcısına ulaştırılmaktadır. Paketleme Yeni nesil ürünler ile güvenli ve son teknoloji araçlarla gönderilerinizi paketliyoruz.


Kolilerin takip edilmesi için kullanılan konşimento numarası gönderinize özel olmayabilir. Bu, numaranızın pek çok gönderiden oluşan birkaç seçeneği getireceği anlamına gelir.


Getirilen sonuçlardan tarih, menşe ve varış yerine göre gönderinizi belirleyebilirsiniz. Uluslararası kargo gönderimlerinizin durumunu öğrenebilmeniz için sunulan PTT yurt dışı kargo takip hizmetleri, yurt içi gönderi takip sisteminde olduğu gibi kargo takip numarası ile gerçekleştirilmektedir. YURTİÇİ KARGO TAKİP. DHL Express gönderi takibi – doküman ve paket takibi, gönderi takibi ve gönderi teslimat durumunu online kontrol edin.


Gönderilerinizi hemen takip edin. Takip numarasız, anlık Türkçe “Akıllı Takip”. Dünyanın 2ülkesine güvenilir, hızlı, zaman garantili….


Bu hizmet çerçevesinde yurtdışına gönderilen kargolar adrese teslim edilene kadar takip edilmektedir. Hayatımızda bir ürünü başka bir yere göndermek istediğiniz zaman, her zaman kargo şirketleri ile bu işlemi gerçekleştiriyoruz.


Kargo şirketleri dilemiş olduğunuz ürünlerin, bir şehirden aşka bir şehre taşınmasını sağlar. Etiket: yurtdışı kargo takip. PostNL Kargo Takibi Nasıl Yapılır?


PTT ile yurtdışı kargo takip ve gümrük işlemleri, gümrük ücreti ve vergisi, gönderi takibi, 1dolar sınırı, gümrüğe takılma ve daha fazla detay. Hem de postaneden aldığım fiyata.

UPS Kargo ile yapılan yurtdışı gönderilerinde kargo nerede olursa olsun gerçek zamanlı olarak internetten UPS Kargo takip uygulamasını kullanarak kargo bilgilerini alabilmek mümkündür. UPS yurtdışı kargo takip uygulaması üzerinde kargo gönderisinin takip numarasını girerek, en güncel ve en ayrıntılı gerçek zamanlı kargo bilgilerini öğrenebilmek mümkün oluyor.


Aliexpress sitesi üzerinden yaptığınız alışverişler için ilk aşamada yapmanız gereken işlem: alışveriş yaptığınız bu siteden kargo takip numarası edinmek zorundasınız. Eğer yurtdışından gelecek bir paket bekliyorsanız, bu ürünün şuanda nerede olduğunu sorgulamak ve ne zaman geleceğini öğrenmek için yapmanız gerekenleri kısaca anlatıyoruz. Kaldığımız yerden devam edelim.


Sipariş sayfasında Seçtiğiniz kargo türüne göre R veya E ile başlayan bir takip kodu edinirsiniz. R, standart kargo seçeneğidir ve sonu kargonun çıkış yapacağı ülkenin kodu ile biter: DE, CN, MY, SG gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.