14 Temmuz 2017 Cuma

Avustralya vize başvurusu

Vize başvurusu yaptığınız anda başvurunuzdaki beyanlarınızı destekler belgelerinizi de veriniz. Online başvuru sistemi üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir.


Böyle durumlarda başvuru sahibi karara itiraz edebilir. Göç ve Sınır Muhafaza Departmanı. Form içerisinde yer alan çok sayıdaki soru kişinin şahsi olarak tanınmasını ve seyahat planının detaylı olarak öğrenilmesini amaçlamaktadır.


Tarafımızdan doldurulmaktadır.

Bunun yanında vizenin basılması içinde adet boş sayfanın olması gerekmektedir. VFS Global, yetkili acente olarak belirlenmiş. Eskisi gibi her bir evrakın çıktısını alıp, dosya yapmanıza gerek yok. Online bir sistemde vize başvurusu yapılmaktadır ve yapılacak bir hata ya da gözden kaçan bir detayın geri dönüşü olmamakta, vize başvurunuzun retle sonuçlanmasına sebep olabilmektedir.


Form içerisinde farklı amaçlara yönelik olarak hazırlanan sorular olduğu için, bahsi geçen form oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Bu nedenle vize başvurusu yapacak olan her kişinin istisnasız bir şekilde formu.


Vizvize vize merkezi kalitesiyle, vize randevu aşamasında vize işlemleri yapılır. Kendilerinden bu merkezde parmak izi vermeleri istenecektir.

Bu merkeze de giderek parmak izi verilebilmektedir. C pasaport sahiplerinin vize başvurusu yapması gerekmektedir. Online randevu sistemi üzerinden uygun tarihte randevu alınması gerekmektedir. Ardından ticari amaçlı vize başvuru formu eksiksiz bir şekilde doldurularak konsolosluk tarafından gerekli evraklar ile başvuru süreci başlatılmaktadır.


Konsolosluk size bu konuda yardımcı olacak olsa da ibraz edeceğiniz belgeler farklılık gösterebileceğinden önceden hazırlıklı olmanız sizin açınızdan yararlı olur. Turistik, ticari, aile ve arkadaş. Başvuru sürecini en doğru.


Davetiye turistik vizelerde pek bir şey ifade etmese de ziyaretçi vizesinde oldukça etkilidir. Sizi davet eden kişinin kimlik ve oturum izni fotokopileri de davetiyeye eklenmelidir.


Avustralya Vizesi İçin Gerekli Evraklar. Vizesi olmayan veya vize talebi onaylanmayan hiçbir kişi bu ülkeye giriş yapamıyor. Online sistem üzerinden randevu alarak vize başvuru sahibinin durumuna göre konsolosluk birimlerinin belirlediği evraklar ile başvuru yapılması gerekmektedir. Kültürel etkinlik vizesi alabilmek için gidiş amacınız kadar mevcut yaşantınız ile ilgili toplamanız gereken evraklar bulunuyor.


Bir süre sonra da vatandaşlık başvurusu yapılıyor ve her şey. Uzatılabilir vize almak için geçmişte minimum haftalık bir programa katılmak gerekiyordu.


Yeni uygulamayla bu kural da ortadan kalkacak. Ancak her zaman red alma ihtimali olduğu.

Ankara’dan ya da İstanbul’dan yapılacaktır. Biz sizlere vize alımınızda her türlü hizmet ve desteği sağlamaktayız. Aksi istenmedikçe yılda aylık vize verir. Vize Merkezi olarak evraklarınızı bize getirdiğiniz takdirde sizin adınıza başvurunuzu yapıp işlemlerinizi takip ediyoruz.


Böylece danışmanlık hizmetimizle birlikte kolayca vizenizi alabiliyorsunuz. En önemli fark ise ticari ilişkileri gösteren ayrıntılardır. Ticari amaçlı vize almanız gerekiyorsa, öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinden (turistik başvuru) size uygun olan iş durumunu seçerek belirtilen evrakları hazırlamanız gerekecektir. Ek olarak, aşağıda.


Site Kullanım &amp.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.