14 Temmuz 2017 Cuma

Konsolosluk vize ücretleri

Vize Başvuru Ücreti. Konsolosluk harcı Euro olarak belirlenmiştir. Eğer seyahat amacından farklı bir başvuru yapılırsa, kontrol gerçekleşmeden direkt olarak vize başvuruları iptal edilmekte ve yatırılan tutar da başvuru yapan kişilere iade edilmemektedir.


Ayrıca başvuru merkezi koordinasyon bedeli ise yaşından büyük her başvuranın ödemesi gereken bir ücrettir. Diğer vize kategorilerinin fiyatlarını öğrenmek için lütfen buraya tıklayınız.


Kısa süreli oturum vizeleri için konsolosluk harcı : Euro.

Uzun süreli oturum vizeleri için konsolosluk harcı : 1Euro. Romanya vizesi için mahsup edilen vize harcı İADE EDİLMEMEKTEDİR.


Amerika vize bedeli farklılıklarından dolayı vize başvuru işlemleri öncesinde. Arama Yap Tüm Ülkeler. Her başvuru sahibinden.


Talep edilen vize türüne uygun İspanya vize ücretleri konsolosluğun resmi web sitesi ve diğer kaynaklarında yer almaktadır. Fakat USD üzerinden hesaplandığında ücretler sabittir ve başvurulan vizenin talep edilen süresine göre değişmektedir. US yıllık 4US yıllık 7US 10.


Bunun yanı sıra her başvurudan vize ücretinin yanında hizmet harcı olarak KDV dahil TL hizmet harç bedeli alınmaktadır.

Ankara Büyükelçiliği göçmen ve göçmen olmayan vize hizmetlerini yeniden başlatmıştır. Bankadan alınacak olan mühürlü ve imzalı makbuzun aslı, Büyükelçiliğimize sunulmalıdır.


Ayrıca 0-yaş grubu çocuklar için vize ücreti alınmıyor. VFS ile başvuru ücreti Euro’dur. Mailde şoföre ait pasaportun ve vize sayfalarının, giriş damgalarının görselleri olmalıdır. Cumhuriyeti vize ücretleri turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş vizesi gibi kısa süreli vize başvurularında ve oturum izni, çalışma izni vizesi gibi uzun süreli vize başvurularında farklılık göstermektedir.


Dubai vize ücreti Dubai’ye yapılacak seyahatin amacına ve vize türüne göre değişmektedir. Dubai turistik vize ve Dubai ticari vize ücretleri vize türü ile birlikte, kalış süresine göre de farklılık içermektedir.


Ankara Hollanda Büyükelçiliğinde ve İstanbul Hollanda Başkonsolosluğunda ödemelerinizi nakit veya kart (Visa, Vpay, Master card or Maestro) ile yapabilirsiniz. Bulgaristan Turistik vize evrakları, Bulgaristan ticari vize evrakları, Bulgaristan özel amaçlı vize evrakları, Bulgaristan transit vize evrakları bu sayfada yer almaktadır. Bu belgelerin resmi nitelik.


Ancak kısa sürede vize başvuru yapmak ve acil olarak vize sonucunu öğrenmek isteyen kişiler için konsolosluk tarafından outsource edilmiş vize başvuru merkezinin ek hizmetleri bulunmaktadır. Priority ve Super Priority Visa Service Hizmeti aracılığı ile izin verilen vize kategorileri için, kişi vize sonucunu daha kısa sürede öğrenebilmektedir.


D-danışmanlık, evlilik vizesi ingilizce sınavı, ingiltere konsolosluğu, ingiltere vizesi, ingiltere vizesi izmir, ingiltereye vize, izmirde ingiltere vizesi, ingiltere vizesi yardım, ingiltereye öğrenci vizesi, ingiltereye yerleşim vizesi, ingiltereye ticari vize, ingiltereye turistik vize, ingiltereye aile ziyareti. Göçle ilgili birçok formun İç Güvenlik Bakanlığı’nın Amerika Birleşik Devletleri Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri Departmanı’na (USCIS) gönderildiğini ve Dışişleri Bakanlığı’na gönderilmediğini unutmayın.


Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın. Türk Vatandaşları İçin St. VİZE ÜCRETLERİ HAKKINDA.

Ek hizmet para birimi ( fotokopi, SMS, kargo, fotoğraf) TL olmaya devam edecektir. Belirlenen ücretler konsolosluğundan anlaşmalı olduğu bankalara ya da bizzat. Tüm vize evrakları yeminli tercüman.


Randevuya en fazla yarım saat geç kalmanız durumunda işleminize devam edebilirsiniz. Aksi takrirde tekrar başka bir zaman için randevunuzu planlamanız gerekmektedir.


ABD Turist vize ücreti 1Dolar. Ama bu sadece turist vizesi. Hangi tür ABD vizesine başvuracaksanız, gitmeden önce kontrol edin. DATA tarafından kabul edilecek ve Başkonsolosluğa 03.


Mail olarak gönderilen vizenizin çıktısının alınarak Dubai’ye seyahat edebilirsiniz. Schengen vizesi başvurularının ücretleri dosyaların Başkonsolosluğa.


Ancak bununla birlikte pasaportunuzun yanınızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.