7 Temmuz 2017 Cuma

Edevlet plaka sorgulama

NERİLEN HİZMETLER Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü Sorgulama OGS Geçiş Bilgileri Sorgulama Hızlı Ge�. Hgs etiketleri her araç için yani her plakaya özel olarak oluşturulmakta ve ödemeli geçiş gişelerinden geçişlerinde görünecek bir alanda bulunması gerekir. Bu buton yardımı ile açılacak olan. Daha önceden e-devlet kapısı üzerinden plaka sorgulama işlemlerini gerçekleştirmek mümkündü.


Plaka Sorgulama Nasıl Yapılır? Ancak bu sistemin art niyetli kişiler tarafından suistimal edilmesiyle beraber boş plaka sorgulama sayfası kapatıldı.

Artık plaka sorgulama için trafik şubelerine başvurmak gerekiyor. E devlet üzerinden araç sorgulama işlemi için TIKLAYINIZ! Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi aracılığıyla da araç sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.


Bu sorgu neticesinde trafik cezalarınız ve otopark borçlarınız tarafınıza iletilecektir. Bununla birlikte, mobil. Sisteme girdikten sonra EGM menüsünü seçmeniz gerekir. E-DEVLET PLAKA SORGULAMA.


Sorgulama ile ilgili aklınıza takılan soruları yorum şeklinde göndererek kısa sürede cevap alabilirsiniz. CRETSİZ PLAKA SORGULAMA.

TL karşılığında bu işlemleri yaptırabilirsiniz. E-devlet sisteminden araç hasar kaydı sorgulama işlemi nasıl yapılır? Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından hizmete sunulan hasar bilgileri sorgulama servisi ile hızlı ve kolay şekilde sonuca ulaşabilirsiniz. Devlet ile sorgulama "turkiye.


Daha bir çok araç plaka sorgulama uygulaması olmasına rağmen temel olarak kullanılan işlemler bunlardır. Bu sebeple, e-devlet dahil tüm devlet yayın organlarından yapacağınız sorgulama işlemleri yalnızca “Adınıza kayıtlı” araçlar üzerinden yapılacaktır. Eski sistemde plaka numarası girerek kendi adınıza kayıtlı olan araçları sorgulayabiliyorken, artık sadece adınıza kayıtlı olan araçları görebileceğiniz bir e-devlet hizmeti sunulmuştur.


Giriş işleminin ardından, e-Hizmetler bağlantısı açılır. Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklayınız. Sms Uygulaması, 4- Sigortam 3uygulaması.


Bu işlem internet üzerinden gerçekleştirilmektedir. TL işlem ücreti ödeyeceğiniz bu sorgulama işlemleri için cep telefonunuzdan mesaj atarak araç plakasının tüm bilgilerini mesaj olarak öğrenebilirsiniz. Ancak son dönemde gerçekleştirilen düzeltmelerle bu uygulama da kullanılamaz hale gelmiştir. E-devlet plaka borç sorgulama işlemleri en çok kullanılan hizmetler arasında yer alıyor.


Daha sonrasında Sisteme Giriş Yap butonuna tıklayınız. Bu şekilde yeni almış olduğunuz araç. Trafikteyken uygulanan cezaları öğrenebileceğiniz alternatif yollar bulunmaktadır. Trafikte aracınızın ceza uygulamasına doğal olarak tutulduğundan şüpheleniyorsanız, plaka ceza sorgulama işlemi yapmanız mümkündür.


Online olarak ya da SMS yöntemiyle plakadan borç sorgulama.

SMS bölümüne ilk önce HASAR yazmanız gerekir. E-devlet ” üzerinizde bir dava varsa, davacı ve davalıyı görebilir, dava hakkında son durumları güncel olarak e-devlet üzerinden mahkeme dava sorgulama işlemlerinizi öğrenebilirsiniz. Unsubscribe from Gokhan Tekeli?


I "IMEI Kayıt Hizmetleri" - Duration: 1:31. E-devletin resmi internet sayfasından ulaşabileceğiniz ve. Dijital Hayat 8215. TC kimliğinizle birlikte bir PTT şubesine giderek TL bir ücret karşılığında e- devlet şifresi alabilirsiniz.


Araç borç sorgulaması, Motorlu Taşıtlar Vergisi’ nin ödenip ödenmediğinin kontrol edilmesi demektir. E-devlet üzerinden araç plakası sorgulama işlemi sadece kendi araçlarınız için yapılmaktadır. Burada önemli olan husus, T. Zira bu bilgileri öğrenmek kişinin gizliliğine ihlal olarak kanunda yer almaktadır.


Sistem üzerinde yapılan son düzenlemeler ile birlikte HGS PTT müşteri hizmetleri ile birlikte HGS konusunda hizmet vermeye başlayan e devlet üzerinden işlem yapacak kişilerin, üyelik sahibi olması gerekmektedir. Araç sorgulama hizmetleri plaka üzerinden yapıldığı için plakadan araç sorgulama olarak da adlandırılmaktadır.


Bu kapsamda sizler de kolay bir şekilde e-devlet üzerinden plakadan araç sorgulama yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.