7 Temmuz 2017 Cuma

Mısır vize başvuru

Mısır vize başvuru

Vize başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Vize evraklarınızı toparladığınız aşamada ülke uzmanlarımızdan veya sitelerimizden başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Bu nedenle formun doğru, tutarlı, eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.


Bu sebeple formun dolduruluş şekli oldukça büyük öneme sahiptir. Vizenin onayı açısından formda yer alan ve teslim edilen evrakları birbiri ile çelişmemesi ve doğru bilgiler içermesi önem taşımaktadır. Ardından seyahat amacınıza ve mesleki statünüze göre konsolosluk tarafından istenilen evraklarla başvuru yapılması gerekir.


Adet biometrik fotoğraf. Mısır Turistik Vize Gerekli Evraklar. Fotoğrafın biometrik olması çok önem taşımaktadır. Bazı durumlarda ek evrak talep edildiği zaman bu süre uzayabilmektedir.


Süreç, bazı temel bilgilerin sunulmasını içermektedir. Ankara ve çevresinde oturanlar için Ankara’da yer alan acentemiz aracılığı ile başvuru yapabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz.


Başvuru süreci hızlı ve kolaydır. Mısır, Alman vatandaşlarından vize istemiyor ama bizim gibi Almanya’da yaşayan Türk vatandaşları ülkeye vizesiz giremiyor.


Formda doldurulması istenen bilgiler, başvuru sahibi hakkında bilgi edinilmesini sağlamaktadır. Formda seyahatinizin amacı ve süresine ilişkin bilgileriniz, Mısır’da konaklama için bulunacağınız yerin adres bilgileriniz ve ıslak imzanız bulunmalıdır.


Ayrıca ülkenin para birimi mısır paunt’tur. Yeşil, Gri ve Siyah pasaportlara vize istememesine karşın Bordo pasaportlar için vize işlemi uygulamaktadır. Mısır, Türk Vatandaşlarından vize istiyor ve sık sık vize başvuru sürecinde değişiklikler yaşanıyor.


Mısır vize başvuru

Bu belge konsolosluk tarafında hazırlanmıştır. Randevu Almak İçin Bizi Arayın. Forma imza atmanız da gerektiğini unutmamalısınız.


Konum açısından da bakıldığı zaman dünya haritasında çok iyi yerde bulunan ülkenin tam ortasından Nil nehri geçmektedir. Değer yapıları açısından bakıldığında önemli bir yere sahip. Expres vize uygulaması yoktur.


Vize alabilmek için başvuru yapmalı daha sonra inceleme sürecinin tamamlanmasını beklemelisiniz. Bu noktada eksik veyahut yalan bilgi veren herhangi birinin vizeyi alabilmesi pek de mümkün değildir.


Dolayısıyla evraklarınızı doldururken bu noktaya dikkat etmelisiniz. Pasaportun son yıl içerisinde alınmış olması ve vize onay işlemleri için pasaportta adet boş sayfanın bulunması gerekmektedir. Halkının çoğunluğu Müslüman Araplardan oluşur. Misirvize pages, well-liked by users from your country and all over the worl or check the rest of misirvize.


MISIR VİZESİ İŞLEMLERİ – MISIR VİZE BAŞVURU EVRAKLARI. Hemen paniklemeyin, ”Neden hala bitmedi bu evrak işi? Sahip olduğu deneyimli ekibi ile ülke hükümetleri ve konsolosluklarında yaşanan güncel gelişmeleri yakından takip ederek her daim profesyonel hizmet kalitesini korumayı başarmıştır.


Mısır vize başvuru

Konsolosluk mülakat için görüşmeye çağırması halinde mülakata gelmeniz zorunludur. Türkçe olarak verebilirsiniz. Altı aydan eski, arka fonu beyaz renkte olmayan, rötuşlu resimler kabuledilmemektedir. Ticari Vize – SSK Çalışanı: Ticari Vize – İşveren.


Firmamız tarafından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.