14 Temmuz 2017 Cuma

İtalya vizesi için gerekli evraklar

Vize başvurunuz için gerekli evrak listenizi buradan oluşturabilirsiniz. Uyarı : iDATA sadece İstanbul İtalya Başkonsolosluğu yetki alanı dahilinde bulunan illerde sunulan başvuruları kabul etmektedir.


Avrupa’nın güneyinde yer alan İtalya ’ya çeşitli amaçlarla seyahat etmek isteyen pasaport sahibi Türkiye vatandaşları, ilgili konsolosluktan İtalya vizesi almak durumundadır. Vize Merkezi temsilcileri ile iletişime geçiniz ve İtalya vize işlemlerinizi hızla başlatınız.


Vizesi İçin Gerekli Evraklar.

Vize Başvuru Formunu hem Türkçe hem de İtalyanca olarak doldurmaları gerekir. Yani İtalya vizesi için gerekli evraklar arasına alınmalıdır.


Otel Rezervasyonları: Rezervasyonları yaptığınız site üzerinden çıktı almanız yeterlidir. Gidiş Dönüş Uçak Bileti (fotokopi) – İtalya vizesi için gerekli evraklar arasında uçak bileti rezervasyonlarınızın fotokopisi yeterlidir. Aradaki en önemli fark ticari ilişkileri gösterecek evraklardır. Bu durumda yapılması gereken ilk iş öncelikle yukarıda bulunan evrak listesinde (turistik başvuru) size uygun olan iş durumunu seçerek evrakları toplamak olacaktır.


Ek olarak, aşağıda yer alan evraklarla. Konsolosluğu mülakata.

Tam liste için tıklayın. Kişinin vize dilekçesini konsolosluğa hitaben yazması, konsolosluktan alacağı vize başvuru formunu ise el ile ve büyük harfle doldurması gereklidir. Başvuru sahipleri kişisel tüm evraklarını kendisi hazırlamak zorundadır.


Mesleki evraklar evraklar ise her meslek grubu için farklılık göstermektedir. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Eksik evrak olmadığı sürece vize almak oldukça kolay olacaktır. Form doldururken büyük harflerin kullanılması.


Pasaportunuzun yıldan eksik olmadığından emin. En baştan hatırlatmakta fayda var ki, eksik evrak durumunda işleminizi başlatmıyorlar ve evrakları tamamlayarak tekrar randevu almanızı istiyorlar. Eğer kısa sürede edinebileceğiniz bir belge eksik ise gün içinde teslim etme şansınız var. Tüm belgeleri eksiksiz temin ederek tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir.


Eksiksiz gelen dosyalarda işlemler daha hızlı yapılır. Resmi olarak ikamet ettiğiniz şehirin bağlı olduğu başvuru merkezinden randevu aldığınızdan emin olunuz.


Data randevu bakımından kolay bir merkez diyebilirim. Hemen hemen bütün vize başvururlarında evraklar benzerlik gösterse de İtalya vizesi almak için hazırlanacak evraklar farklılık gösterebilir. Bu anlamda hangi tür vize alınacağına bağlı olarak yine evraklarda değişiklik olabilir.


Almanya vizesi için gerekli evraklar turistik, ticari veya eğitim durumları için değişirler.

Kendi çalışma durumunuza göre evrakları inceleyin. Gerekli Evraklar Stern Tours, deneyimli ekibi ile birlikte sizlere İtalya vize başvurusu işlemlerinde yardımcı oluyor ve karmaşık duran vize sürecini kolaylaştırıyor. Uzman kadromuz ile İtalya vize işlemleri yaptırmak artık bir sorun olmaktan çıkıyor.


Bu başvuru sırasında belirli evrakları teslim etmeniz gerekmektedir. Detaylı bilgi edinmek için merkezimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Bu yazımızda da bununla ilgili detaylı bilgileri bulabileceğiniz gibi ücretler ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz. Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor.


Vize merkezi aracılığı ile başvuru yaptığınızda seyahat etmeyi planladığınız ülkenin departmanına telefon ve e-mail üzerinden ulaşarak gereken evrakların listesini talep edebilirsiniz. Cezayir’de ülkeye giriş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.