26 Temmuz 2017 Çarşamba

K2 belgesiz araç kullanma cezası 2020

K2 belgesiz araç kullanma cezası 2020

TL 45TL 3TL 10. Yetki Belgesiz Araç Kullanma Cezası : 1. TEHLİKELİ MADDE FAALİYET BELGESİ: KBelgesi KBelgesi KBelgesi ve tüm. Kbelgelerinde cezalar başlamış durumda, kbelgesiz araç kullanmanın cezası 1. KBelgesi‘nin cezası ruhsata yazıldığından aracın trafikten men edilmesi de söz konusudur. Yaya veya okul geçitlerine, kavşak giriş ve çıkışlarına yaklaşırken.


K2 belgesiz araç kullanma cezası 2020

TL olarak belirlendi. TL ceza ödemesi yapılıyor. Yönetmeliğe aykırı şekilde plaka. Ehliyetsiz Araç Kullanma Cezası. Kırmızı Işıkta Geçmenin Cezası Ne. Yeni trafik cezaları zamlı olarak geldi. Sürücü aynı zamanda araç s. Eğer aracı süren aracın sahibi değilse aynı miktar ceza araç sahibine plaka üzerinde kesilir. Duruma göre de araç bağlanır. Eğer kesilen ceza gün içerisinde ödenirse üste yazıldığı gibi %indirimli uygulanır.


TL İlk cezadan itibaren yıl içerisinde 2. TL ve 3’ten fazla kez yakalanan sürücülere ise 2. TL para cezası kesilir. Araçların yukarıda belirttiğimiz süre içerisinde düzenli olarak bakımlarının ve muayenelerinin yapılması gerekmektedir.


Eğer bu cezayı aldıysanız gün içerisinde cezanın yüzde 25’lik kısmından muaf olabilirsiniz. Yani yüzde 25’lik indirim alabilirsiniz. Araç ruhsatında net ağırlık ve istiap haddi toplamı 3. Trafik cezaları, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığınca belirlenen yeniden değerleme oranına göre yeni yılda yüzde 258.


Ancak ceza size yazıldıktan sonra on beş gün içerisinde öderseniz plakasız araba kullanma cezasını 9Türk Lirası olarak ödeyebileceğinizi unutmayın. Günümüzde reşitliği sağlamadan direksiyon başına oturan çocuk sayısı oldukça fazla. Yeni denetimlerle bu durumun önüne geçilmesi için çaba harcanıyor.


Bu yazımızda alkollü araç sürme cezaları, alkollü araç kullanma cezası kaç lira, alkollü araç kullanma cezası tutarı, alkollü araç kullanma cezası nedir, ne kadardır, kaç paradır gibi konularda detaylı bilgiler verdik. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ksahibi olmayanlar 30. KBelgesi olmadan veya mevcut KBelgesine yeni alınan araçları kaydetmeden kullanan araç sahipleri için ceza uygulanmaktadır.


Bu durumu engellemek için ise alkollü araç kullanan sürücülere yüksek meblağlarda ceza kesiliyor. Eğer ki cezanızı gün içerisinde öderseniz bu durumda 1. Aradaki farkı düşündüğünüzde ise erken ödemek sizin için avantaj olacaktır.


A bendine göre ehliyetsiz araç kullanma cezası 2. Eğer ceza gün içerisinde ödenirse %erken ödeme indirimi ile 1. Ruhsatsız araç kullanmanın cezası ne kadar? Kanunlara göre motorlu taşıtlarda sürüş esnasında araç ruhsatı araç içerisinde bulunmalıdır. SRC Belgesi Olmadan Araç Kullanma Cezası Nedir?


K2 belgesiz araç kullanma cezası 2020

SRC belgesi, karayollarında bulunan yük ve yolcu araçlarını kullanan şoförlerin alması gereken bir belgedir. Bunun anlamı ise, kendi aracı ya da başkasının aracı ile her hangi bir yük götürüp getiriyor ise, bu işi de başkası adına yapıyor ise, bu şoförün bu belgeyi alma zorunluluğu bulunmaktadır.


K Belgesi bulunması gerekirken bu belgeyi bulundurmadan trafikte seyir halinde yakalanan araçlar yukarıda belirtilen tutarlarda ceza.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.