12 Temmuz 2017 Çarşamba

Outlook html imza ekleme

Bunu yaparken bilmeniz gereken şeylerde var. Bu işlem daha çok kurumsal firmalarda gerekli oluyor. Ancak kendi kişisel maillerinizede html imza ile değişik bir hava katmakta isteyebilirsiniz.


Bu şablonlar her gönderdiğiniz e-postanın altında belirir ve e-postalarınızı okuyan kişilerin sizin hakkınızda daha çok bilgi edinmesini ve size daha kolay ulaşabilmesini sağlar. Hatta farklı e-mail hesaplarınız için nasıl farklı imzalar oluşturacağınızı öğrenin.


ADEM OCUT 68views.

Apple Mail İmza Ekleme - Apple Mail Signature Creation - Duration: 1:53. Seçtiğiniz tasarımın altındaki indir linkine tıklayarak dosyayı bilgisayarınıza indirin ve sonrasında bu sayfamızdaki yönlendirmeleri uygulayarak kolayca kendi outlook imzanızı oluşturun. Görselleri üzerlerine tıklayarak büyütebilirsiniz.


Nasıl yapılacağı hakkında bir fikri olan var mıdır? Manuel Olarak İmza Oluşturma. Otomatik olarak ekleme yapmayan kullanıcılar göndermiş oldukları iletilere gerekli olabilecek durumda imza ekleyebilirler. Bu ileti dizisi kilitlenmiş.


Bu bir iletiye elle imza ekleme gerekir.

El ile imza ekleme. Tüm yeni iletiler veya yanıtlar ve iletilenler için imza eklemek seçmezseniz, yine de bir imza el ile ekleyebilirsiniz.


Word size imzalar hakkında birçok özelleştirme seçeneği sunar. Yeni bir mail oluşturuyormuş gibi “Yeni” düğmesine tıklayın. Outlook içerisine girin. Yeni iletiler” alanında az önce ismini verdiğiniz imzayı seçin.


Yalnızca otomatik yanıtlarınızda kullanmak için bir imza eklemek istiyorsanız. Uzman olmayan bir kullanıcıysanız endişelenmeyin. Soru ve önerileriniz için yorumlarınızı bekliyorum. E-posta iletileriniz için metin, resim, elektronik kartvizitiniz, logo ve hatta el yazısı.


Doğrudan bağlantı” linkini kopyalayıp imzanızı eklemek istediğiniz sitede imza ayarlarına gelmek ve resmin linkini bu alana girmek olacak. HTML İmzaları Nasıl Oluşturulur. Artık sizinde profesyonel olarak kullanabileceğiniz bir e-mail imzanız var.


Hem de tamamen özgün olarak sizin tasarımınız. Hotmail hesabınıza giriş yapın. Tarayıcı penceresinin sağ üst köşesindeki dişli çark simgesine tıklayınız.


Açılan menüden Seçenekler’e tıklayın.

Alttaki resimde gösterilmiştir. Profesyonel bir davranış olması açısından kısa bilgilerinizi içeren imzanızı maillerinize eklemelisiniz.


Webmail İmza Oluşturma 2. Kişisel imza alanı kısmına geliyoruz. Kendime imzamın olduğu boş bir mail gönderdim. Ekranda görünen imzalar butonuna tıkladıktan sonra Yeni butonuna tıklayarak oluşturacağınız imza için bir isim belirleyin ve ardından imzanızı düzenleyerek kaydedebilirsiniz.


Oluşturduğunuz imzalara metin, resim, elektronik kartvizit, logo ve hatta el yazısı imzanızın resmini ekleyebiliyorsunuz. Kurumsal maillerinize imza eklerken nelere dikkat edilir bu yazımızda bunlara değineceğiz. Bu tür imza çalışmalarında iki farklı yöntem vardır.


Birincisi görsel olarak hazırlanan imza örnekleri, diğerleri de html ile eklenebilen imza örnekleri diyebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.