11 Temmuz 2017 Salı

Parayla vatandaşlık veren ülkeler

Dünyada parayla vatandaşlık alınabilecek diğer ülkeler Tayland: Turizmin merkezlerinden olan Asya ülkesinde ‘elit oturumu’ olarak da bilinen, yılda bin ile bin dolarlık lüks tüketimde. ABD milyon dolarlık şirket kurarak veya EB-yatırımcı program ı kapsamında daha önce onaylanmış projelere en az 5bin dolar ile başvuru yaparak ABD vatandaşı olmanın önü açılıyor. Parayla vatandaşlık veren ülkeler.


Daha fazla yabancı yatırımcı çekmek için “tahvil satın alınması karşılığında vatandaşlık ” veren Macaristan 3bin Euro, Bulgaristan. Elbette böyle bir vatandaşlık süreci için ciddi rakamlarda paraya ihtiyacınız var.


Vatandaşlık veren ülkeler arasında en küçüklerinden biri Malta.

Malta vatandaşlık alma konusunda en mantıklı yerlerin başını çekiyor. Schengen anlaşması var, böylece Avrupa ülkelerine vizesiz giriş imkanı kazanıyorsunuz, hem de Amerika ile anlaşması var ve Amerika’ya da vizesiz kolayca gidebiliyorsunuz. Bu videomda parayla vatandaşlık veren ülkeler hakkında konuştum. Parasız vatandaşlık veren ülkeler ile para verip vatandaşlık aldığınız ülkeler de çalışma izni hakkını sağlamaktadır.


Hürriyet’in, CS Global Partners ve America EB-Visa’dan derlediği bilgilere göre yatırım yaparak vatandaşlık sahibi olabileceğiniz ülkeler ve şartları şu şekilde: ABD Şu anki zorunlu yatırım miktarı 5bin dolar. Avusturya da para karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor ama ne kadar para talep ettikleri bilinmiyor, gizli tutuyorlar. Yani dilinizi burnunuza değdirebiliyorsanız başvurmaya değer.


Malta son yıllarda yükselişe geçen ülkeler arasında ilk sıralarda yerini alıyor.

Avrupa birliğine giren Malta 6bin Euro karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor. Eğlenceli videolar serimizin ikincisinde bu kez parayla vatandaşlık alınan ülkeler listemizin ikinci serisine göz atacağız. Bu hafta sizlerle parasını neyse verip oturum ya da.


Sadece parayla kolayca vatandaşlık veren bir ülke değil. ABD önce süresiz oturma izni veriyor. Akdeniz’in ada ülkesi olarak bilinen Malta, en az parayla vatandaşlık veren ülkeler arasında yer alıyor.


Para ödeyerek vatandaşlık alacağınız ülkeler! Tek yapmanız gereken ise. Her ülkenin kendi prosedürlerine göre o ülkenin vatandaşlığını almak çeşitli derecelerde zor olabiliyor.


Son Güncelleme: 05. Gelişmiş ülkeler yabancı yatırımcı çekmek için adeta yarışıyor.


Avrupa Birliği üyesi Malta geçtiğimiz Salı gününden itibaren 6bin Euro karşılığında vatandaşlık hakkı tanımaya başladı. Teşvikler ise oldukça cazip.


Yabancı yatırımcıya sağlanan. TAYLAND Turizmin merkezlerinden olan Asya ülkesinde ‘elit oturumu’ olarak da bilinen, yılda bin ile bin dolarlık lüks tüketimde bulunarak ya da mal varlığına sahip olarak yılın sonunda vatandaşlık alınabiliyor. Bunun için bazı testlere de tabii tutuluyorsunuz.


Malta bu uygulamayla zengin yatırımcıları ülkeye çekmeyi planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren. Kuzey Amerika ülkeleri arasında yer alan Antigua ve Barbuda, Bahamalar, Amerika Birleşik Devletleri, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Jamaika en çok talep gören ülkeler olarak bilinmektedir. Gerekli olan prosedürleri yerine getirdikten ve parayı denkleştirdikten sonra çoğu ülkeden vatandaşlık satın alabilirsiniz.


Bazı ülkelerde vatandaşlık satın alma bedeli trilyonlar. Tüm yazılarını görüntüle. Zenginler için güzel bir haber verelim, paranız varsa başka bir. Yurt dışına çıkmak, orada yepyeni bir hayat kurmak belki de pek çoğumuzun hayali.


Eskiden hayal dahi edemeyeceğiniz ülkelere yerleşmek artık daha kolay. Kişiler ülkemizde birçok üniversite bitirmesine rağmen ve dili olması da cabası, bu ülke ile sınırlı kalmak yerine çifte vatandaşlık alarak değişik ülke vatandaşı olmak isteyebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.