27 Temmuz 2017 Perşembe

Sıfır atık projesi ne zaman başladı

Sıfır atık kumbaraları ile atıklar kaynağında ayrıştırılacak. Osmaniye Belediyesi’nde sıfır atık projesi başladı.


Yüksel Ardalı ilerleyen süreci şöyle özetledi: “Bu anketleri, OMÜ ailesinin bu konudaki düşüncelerini ölçmek ve bir tablo belirlemek için uyguladık. Adapazarı Belediyesi nin İsraf Etme! Sıfır Atık Projesi Raporu’ndan da söz etmeden geçmeyelim.


Bireylerin sıfır atık projesindeki görevleri hakkında bilgiler verildi. Eğitimi veren görevliler, hazırlanan animasyon ile çocuklara. Aylık değerlendirmelerin sonucunu kamuoyu ile paylaşacağız. Bu duyarlılığı ne kadar çok artırırsak inanın geleceğe o kadar temiz bir dünya, temiz bir Diyarbakır bırakacağız.


Toplantı, basına kapalı devam etti. Bu haber 3kez okundu. Büyükşehir Belediyesi, toplanan ton kağıtla,1ağacın kesilmesini önlemiş oldu. Komşuda yasak bir yıl önce başladı Murat Kosova: Plastik poşet yerine bez çanta ya da file kullanalım.


LGS tercihleri ne zaman. Son Güncellenme: 25. TV indirimi kararına ilişkin atılacak hamleyi bekliyor. This video is unavailable.


Sıfır atık projesi ne zaman başladı

Bu noktada bir atık takip sistemi kurulması ve vatandaşın evde hassasiyetle ayrıştırıp, üstün bir çaba harcayarak atık toplama noktasına götürdüğü atığın akıbetini takip edebiliyor olması çok mühim. Ayrıca, atıkların lisanslı tesislere gönderilinceye kadar biriktirileceği adet atık geçici depolama alanı oluşturuldu.


Temizlik işleri Müdürlüğü’ ne bağlı ekipler TÜBİTAK yerleşkesi bölgesinde ki geri dönüşüm kutularını içindekilerini değerlendirirken orada bulunan envanterlerini de yeniledi. Bakan Kurum müjdeyi verdi!


Sıfır atık projesi ne zaman başladı

Kahvecileri de termosuyla ya da kupasıyla gelen müşterilerine yüzde indirim yapmaya çağırıyor. Blogun Instagram hesabında takipçilerime hangi alanlarda, konularda, kategorilerde film listesi yapmamı istediklerini sordum. O zaman işte karşınızda bilim kurgu film önerilerim!


Fırsattan istifade ne kadar çok bilim kurgu filmi izlemişim, neleri izlemişim, şöyle bir baktım. Bu atıkların milyon 4tonu sıfır atık sistemine geçen kurumların yürüttüğü çalışmalardan toplandı. Malezya Kaçak Getirilen 7. Seçim Gündeminin Ardından.


Bu kapsamda kadınlar tarafından atık iplerden örülen fileler ile atık kumaşlardan dikilen bez çantalar Esenler Metrosu’nda halka ücretsiz olarak dağıtıldı. TürkAkım projesi ne zaman planlandı, ne zaman resmiyete kavuştu, bu süreçte neler yaşandı?


Soma Belediye Başkanı Ali Tulup geçtiğimiz günlerde Ak Parti Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara turundaki Soma’ya dair izlenimleriyle ilgili açıklama yaptı. Kostümleri atık malzemelerden oluşan "Kiraz Çiçeği" adlı defile!


Erkan Yabanoğlu, bu tür projelerde öncülük yapan İstanbul Beykoz Belediyesinin tesislerinde incelemeler yaparak, sistemin nasıl işlediği noktasında yetkililerden ayrıntılı bilgiler aldılar. Anketler Künyemiz Hakkımızda Bize Ulaşın. Bize göre Dünya’daki sıfır atık anlayışının bu denli yaygınlaşması da farkındalığın artmasıyla bağlantılı.


Bu bağlamda insanlar nasıl git gide attıkları çöp sayısını azaltıyorlarsa biz de bu anlayışı sokağa taşıyıp işlevini kaybetmiş veya kaybetmek üzere olan, artık atılma durumuna gelen kent mobilyalarını onararak gerçekleştiriyoruz. Kasımoğlu, “Büyükşehir olarak sıfır atık projesine büyük destek veriyoruz.


Sıfır atık projesi ne zaman başladı

Bez çanta dağıtımlarımız şehrin belirli bölgelerinde devam edecektir” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.