23 Ağustos 2017 Çarşamba

Ab vatandaşı eşi vize hollanda

Aşağıdaki koşulun yerine getirilmesi gerekmektedir. AB, Lihtenştayn, Norveç, İzlanda veya İsviçre vatandaşı olan birinin aile üyesi olmanız. Serbest Dolaşım Hakkı Bağlamında Vize.


Hollanda Vatandaşı Eşi Vizesi. Schengen Vizesi, Schengen Vizesi. Romanya yasalarına göre, Romanya dışında do�. Yunanistan Başkonsolosluğu vize konuları ile ilgili olarak her Salı saat 09:ile 13:arası randevu ile ziyaretçi kabul etmektedir.


Ailelerin parçalanamamazlık ilkesi gereği, AB vatandaşlarının, AB vatandaşı olmayan eş ve aile bireyleri de bu haklardan otomatikman yararlanabiliyor. Polonyalı ile evlenen bir Türk Vatandaşı, İngiltere vizesi almadan, eşiyle birlikte elini kolunu sallayarak İngiltere’ye giriş yapabilir. Evet doğru anladınız.


Ziyaret Vizesi - Bulgaristan Vatandaşı Eşi Olanlar Bulgaristan vatandaşı ile evli olanlar Bulgaristan Konsolosluğu’ndan yıllık ‘Çok Girişli Multi Vize ’ alabiliyorlar. Kişinin bu tür bir vizeye başvurabilmesi için öncelikle Türkiye’deki evliliğini Bulgaristan resmi makamlarından onaylatmış olması ve Bulgaristan Evlilik Cüzdanını almış olması gerekiyor.


Ab vatandaşı eşi vize hollanda

Onların yanında yer alan AB ülkesi vatandaşı olmayan aile efradı Almanya’ya giriş yapmadan önce vize talebinde bulunmak zorundadır. Aile efradı için vize ivedilikle ve ücretsiz olarak (hatta direkt gümrükte) tanzim edilmelidir.


Eşi Bulgaristan Vatandaşı olan Türklere uygulanan vize prosedürleri hakkında pek çok bilgi yer almaktadır. Eğer Bulgar Vatandaşı ile evli olan bir Türk Vatandaşı vize almak isterse bu özel durumu nedeni ile kendisine yıllık çok girişli vize verilmektedir.


AB vatandaşı eşiniz üzerinden vatandaşlık veya oturum hakkınız yoksa kendi bireysel evraklarınızla vize başvurusu yapmak durumundasınız. Yunanistan Turistik Vizesi için gerekli evrak listesini Yunanistan Vize İşlemleri Turistik Vize sayfamızda bulabilirsiniz.


Ab vatandaşı eşi vize hollanda

Pasaportun veriliş tarihi seneden önce olmamalıdır. AB vatandaşı eşi eğer Bulgaristan vatandaşı ise ve pasaportundaki ismiyle Türkiye’deki ismi aynı değilse, isim denklik belgesi talep edilmektedir. Yukarıda yer alan evrakların tamamını eksiksiz hazırlamanız gerekmektedir.


Ben o arkadaşın eşinden bahsetmiyorum, konuyu açan kişi AB vatandaşı değil. Başvuru süreci 3-ay sürebilmektedir.


Almanya`da yaşayan akrabalarından dolayı, Almanya`da oturma izni alamaz, sadece Turistik vize alabilir. Kendisi AB vatandaşı olmadığı ve Litvanyalı eşi ile aile birleşimi yapacağı için, sadece Litvanya`da oturma. Bu vize ile ister işçi, ister serbest meslek sahibi olarak İngiltere’de istediğiniz işi yapabilirsiniz. Bu tür başvurularda konsolosluk ücreti yoktur.


Avrupa Birliği vatandaşı eş vizesine başvurmak için konsolosluk ücreti öder miyim? Bu vize kategorisine başvuran kişiler koşulları sağladığını gösteren belgeleri ibraz etmelidir. Ailesi AB veya İsviçre Vatandaşı olanlar. Kanada vatandaşı.


Giriş limanında, göçmen vize sahibinin daimi ikamet kartına (I-55 yeşil kart) işlenir. Belgenin üzerine (CBP giriş damgası) yıl boyunca sürekli ikametini. Doğumla vatandaşlık veren Avrupa ülkelerinin her birinin prosedürü farklı işlemektedir.


Doğum birçok ülke için vatandaşlığa giden yolu açıyor ama bazı şartlar, sınırlar söz konusu olabiliyor. Ne tür vize alacağınıza da bu sayede karar verebilir durumunuza en uygun olanı seçebilirsiniz.


Bu anlaşmanın amacı, Türkiye ile AB arasındaki bağları güçlendirmektir. Bu, Türk vatandaşlarının serbest dolaşımını yavaş yavaş getirerek yapılır. Kısıtlamalar AB ’de yaşamak ve hizmet sunma özgürlüğü için kaldırılmaktadır.


Bu yazımda sizlere Eşi yada ailesinde Bulgaristan vatandaşı olan kişiler, nasıl vize başvurusu yapabileceklerine dair işlerini kolaylaştıracak bilgiler vereceğim. Eşiniz Bulgaristan vatandaşlık kimliği (licna kart), Bulgar pasapotu evli olduğunuzu gösteren evlilik onay belgeniz (grajdanski brak) olması gerekiyor. Dünyadaki en büyük serbest seyahat bölgesidir.


Ab vatandaşı eşi vize hollanda

AB vatandaşı eşi olmanız durumunda, vize bedelinden muaf olmak için AB ülkesinden aldığınız evlenme cüzdanınızın orijinalini ve fotokopisini getirmeniz gerekmektedir. Türk evlilik cüzdanı geçerli değildir.


Polonya’ya eğitim amaçlı seyahat edecek kimseler, Polonya eğitim vizesi için Polonya vize başvuru merkezlerine başvuruda bulunabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.