24 Ağustos 2017 Perşembe

Bulgaristan pasaport yenileme fiyatları

Başvuru sahibi yaşından sonra pasaport başvurusu yapmak isterse daha farklı belgeler ve pasaport ücreti verir. Başvurular için yaş kriterine önem verilmelidir.


Poun kimlik ise 6. Yaş ve hazır olma sürelerine göre fiyatları değişmektedir. En azından çok sıra beklemezsiniz.


NOT:Yeşil pasaport sahipleri ve öğrenci pasaportu almak isteyenlere pasaport harçları muafiyeti uygulaması vardır.

Eksiksiz doldurulmuş bir adet Bulgar pasaportu başvuru formu. Eski süresi bitmiş bulgar pasaportunun aslı ve fotokopisi.


Henüz pasaport çıkarmamış veya süresi dolmuş, yurtdışına çıkmak isteyen binlerce vatandaşı etkileyecek olan pasaport fiyatları, Maliye Bakanlığı’nın kararı ile belirlendi. Yeni yıl döneminde pasaport fiyatlarına yüzde 23. Bilgilendirme yapıldığı tarihten itibaren söz konusu hatalar başvuru sahibi tarafından belirli bir süre içinde düzeltilmelidir. Dünya’da en pahalı pasaport bizim ülkemizde alınan TÜRK pasaportudur.


Bunun sebebi pasaport ve kimlik kartının basımında kullanılan kağıdın eksikliği olduğu. Nüfus Müdürlüklerine başvurmak zorundasınız.

Almanya Türk Konsoloslukları hangileri, pasaport ücretleri, vekalet ve noter ücretleri, evlilik cüzdanı fiyatları ve tüm harç ve ücretler burada. PASAPORT İŞLEMLERİ-ESKİ TİP (LACİVERT) PASAPORTLARA VE SÜRESİ BİTEN YENİ TİP BORDO PASAPORTLARAUZATMA İŞLEMİ YAPILMAMAKTADIR. Pasaport başvuru işlemi için randevu almak gerekir mi?


GEÇERLİLİĞİ SONA EREN TÜM PASAPORTLARYENİLENMEKTEDİR. Her türlü pasaport işlemi için randevu alınması ve Başkonsolosluğumuza şahsen başvurulması gerekmektedir. ZAM Her yıl yeniden belirlenen Ekim ayı Üretici Fiyat Endeksi yeniden değerleme oranı yüzde 22. Hesap bilgileri İş Bankası.


Aşağıda ülkemizde kullanılan pasaport çeşitleri hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Siz de kendi durumunuza uygun olan tanımdan hangi tür pasaport çıkarmaya hakkınız olduğunu öğrenebilir ve işlemlerinizi bu doğrultuda gerçekleştirebilirsiniz. Buna göre, Sırbistan, Karadağ ve Bosna Hersek’ten gelen vatandaşlar yine ev karantinasından muaf tutulacak.


Bu pasaport türü 12. Biyometrik pasaportun aksine (yaş altı çocuklarda) bu tür pasaportlarda uzatma veya bilgi. Fotoğraf son ayda çekilmiş olmalı. Bununla beraber eğer belirli ülkelerden herhangi birinin vatandaşı iseniz, vize için indirimden faydalanacak ve ödeyeceğiniz ücret Euro olacaktır.


Adet biyometrik fotoğraf. Harçsız pasaport talep edenler için) 5) Yaş altı kişiler için muvafakat belgesi. Varsa eski pasaport.

Tüm yeşil pasaport sahipleri gibi,emekliler de yeşil pasaport ücreti öderken sadece pasaport defter bedeli ödeyerek yeşil pasaport sahibi olabilirler. NOT:YEŞİL PASAPORT AVANTAJLARI ÇOK FAZLA KOLAYLIK SAĞLASA DA,DARBE SONRASI YURT DIŞINA ÇIKIŞ YAPMAK İSTEYEN YEŞİL PASAPORT SAHİPLERİ BAĞLI BULUNDUKLARI KURUMDAN YURT DIŞI ÇIKIŞ İZNİ YA DA GÖREV KAĞIDI ALMASI.


Bulgaristan ’a seyahat etmek isteyen Umuma Mahsus yani (Bordo pasaport ) sahibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Bulgaristan vizesi almak zorundadır. Hususi pasaport (Yeşil) sahipleri ay (1gün) içerisinde günü aşmamak şartıyla Bulgaristan ’a vizesiz seyahat edebilmektedir. En az aylık olmak üzere yıl ve üzeri olmak üzere farklı ücret tarifeleri vardır.


Ocak 1’den itibaren pasaport harçlarında daha fazla ücret ödeyecek olan kişiler için aylık, yıllık, yıllık, yıllık ve yıllık olmak üzere farklı seçenek bulunuyor. Yeni dönemde pasaport harç bedeli yüzde 2oranında zamlandı. Başvuru sırasında sorulan pasaport türü sorusuna umuma mahsus-bordo pasaport olarak cevap vermek gerekiyor. Randevu günü nüfus müdürlüğüne gidin.


PASAPORT HARÇ VE DEFTER BEDELLERİ NE KADARDIR ÖĞRENMEK İÇİN HEMEN TIKLAYIN. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi.


Umuma mahsus pasaportlar aylık, yıllık, yıllık, yıllık ve 4-yıllık sürelerle verilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.