22 Ağustos 2017 Salı

Kyk wifi giriş sayfası açılmıyor

Bunun için size tarayıcınızın önbelleğini temizlemenizi öneririm. Nasıl yapıldığını aşağıda elimden geldiğince anlatmaya çalısacağım. Bu sebeple giriş yaptıktan sonra bu sayfayı kapatmayın. Bu yabancı uyruklu öğrenciler içinde pasaport numarasıdır.


Ardından kullanmış olduğunuz cihazdan wifi seçilerek giriş yapılmaktadır.

Bu adrese giriş yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifrenizi girerek internet kullanımına başlayabilirsiniz. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Ancak pek çok durumda bu sayfada sorunlarla karşılaşmak ve giriş yapamamak muhtemeldir. Oraya kullanıcı adimizi ve sifremizi yaziyoruz.


Kyk wifi ye baglandiktan sonra bi sayfa çıkıyor. Iste o sayfa laptopta çıkmadı. Telefonda bi uyarı olarak gelmişti.

Sayfa adını yazıyorum ama internete bağlı olmadigindan çıkmıyor. Sonra mobildeki kendi internetimi laptopa bağladım. Eğer Wi-Fi bağlantısı sağladığınızda otomatik olarak bir sayfa cihazınızda açılmaz ise wifi. Sadece wifi bağlı olduğunu gösteriyor fakat interneti kullanamıyorum.


Kyk sonuçları yeni açıklandığı için herkes siteye giriş yapmaya çalışıyor. Kredi Yurtlar Kurumu internet ana sayfası aracılığıyla girmiş olduğunuz panelden çıkış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. E-devlet kyk wifi şifresi sorgulama sayfası na giderek internet taahhütnamesini onaylayın, onayladıktan sonra kyk internet ilk kullanım şifreniz ekranda belirecektir.


KYK, ülkemizde internet sitesi en çok çökme sorunu yaşayan bir yer. Ayrıca doğrulama sayfası açılmaması da yine sıkça karşılaşılan sorunlardan biri. Bu durumda genelde sorun kısa süre sonra düzelecektir. Giriş yap Kayıt ol.


KYK sonuç sayfası sonuc. Bu, sistemin hesabınızı otomatik olarak pasifleştirdiği anlamına gelir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda idari birimlere giderek hesabınızı tekrar aktif hale getirmelerini isteyin.


Kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizi idareden alabiliyorsunuz ve gerekli bilgiyi de idare verecektir.

Cep telefonu ya da bilgisayarlarınızın bağlantılarını aktif hale getirdikten sonra listede Kykwifi isminin yer aldığını görebilirsiniz. YÖK Ulusal Tez Merkezi web sayfası, milyon 4bin 9kullanıcı tarafından milyon bin 4kez görüntülendi ve bu görüntüleme sonucunda milyon 6bin 8tez indirildi.


Daha da güzeli kimse sizin hangi siteye girdiğinizi bilemeyecek. Ancak şunu da söylemeden geçmek istemiyorum. Bu yöntemi kötü kötü sitelere girin diye vermiyorum.


Sistemsel olabilebilecek bazı sorunlar nedeniyle öğrencilerin WiFi çıkış yapmaları için kullanmaları gereken çıkış butonu çalışmayabilir. Daha sonra sırasıyla, İnternete giriş yapılan bilgisayar veya telefonun Wi-Fi ağına giriş yapılarak mevcut ağların görüntülenmesi. Bazı durumlarda bu çıkış butonu çalışmayabilir.


Bu gibi durumlarda öğrencilerin yapması gereken işlem, cihazı ya da tarayıcıyı kapatarak tekrar çıkış yapmayı denemek olmalıdır. Kyk Wifi Şifremi Unuttum Şifre Alma Nasıl Yapılır?


Hali hazırda mevcut olan telefon, bilgisayar ya da tablet ile bu ağa bağlamak istiyor isek cihazımızda yüklü bulunan tarayıcıya girdiğimiz zaman karşımıza çıkan doğrulama sayfası üzerinden kullanıcı adımızı ve şifremizi girmemiz bu aşamada gerekli olan ilk işlemdir. SSK hizmet dökümü sayfası niçin açılmıyor şeklinde bir sorununuzda kimi zaman Toplumsal Güvenlik Kurumu’nun web sitesi yeni yapılandırma için bir süreliğine kapatılıyor, erişim sağlanmıyor.


Sitede meydana getirilen yenilikler için de sayfa kimi zaman kapalı olabiliyor, bu tür sorunlarınızda bir süre siteye giriş yapmak için bekledikten sonrasında yeniden giriş. IP adresleri de kullanılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.